• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Spor için çok üzgünüm kızlar market alışverişi ve çamaşır yıkatmak lazımdı malum haftanın 7 günü çalışınca vakit olmuyor bıgün sakindi Zaten. Dükkanda boş durmadım Malzeme yerleştirdim yarında hem malzeme hem temizlik yapıcam :temizlik:

Kızlar bendede öğleden sonra soğuk algınlığı belirtileri başladı
Ofisteki klima, hava beni çarptı
Şu an dökülüyorum resmen

Sonunda bebisleri sardim battaniyeye attim kendimi disari bunaldım evde. Yakın çevrede dolandim bebek usuyebilir diye.
Gelince biraz dans ettik kızımla. Dünya harekette sakliymis oh be. Darısı yarına Rabbim. Birde diyet arkadaşlarıma inşallah. Herkese bol leptinli bol hareketli günler geceler diliyorum.

Sonunda bebisleri sardim battaniyeye attim kendimi disari bunaldım evde. Yakın çevrede dolandim bebek usuyebilir diye.
Gelince biraz dans ettik kızımla. Dünya harekette sakliymis oh be. Darısı yarına Rabbim. Birde diyet arkadaşlarıma inşallah. Herkese bol leptinli bol hareketli günler geceler diliyorum.
Oh çok iyi yapmışsın canım insan evde sıkılıyor bunalıyor Zaten

Ya yüzüm yok ve dağıldım iyce ramzandwn umutluyum tam karar aliyorim gidiuor offf
sıkma canını toparlarsın:KK19:

Bugün menüm sabah 10.00 kabak sote,peynir,yarım avakodo ,çiğ kuruyemiş arada bir fincan filtreli kahve akşam 20.00 biraz Antep fıstığı ,böbrek ciğer sote,bol marul salatası ,ev yapımı turşu ,maden suyu 3 litre su spor 10 saatlik leptinin sürdü kızlar :KK200::KK200: ve kaçamaksız 2. Gün biter:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
afiyet olsun. ooo süper olmuş:sampiyon:

Spor için çok üzgünüm kızlar market alışverişi ve çamaşır yıkatmak lazımdı malum haftanın 7 günü çalışınca vakit olmuyor bıgün sakindi Zaten. Dükkanda boş durmadım Malzeme yerleştirdim yarında hem malzeme hem temizlik yapıcam :temizlik:
kolay gelsin. dükkanın ne üzerine canım?

Şu an dökülüyorum resmen
geçmiş olsun. nurofen falan al. erken yat bence dinlenirsin canım.

sabah 08.30
1 yumurta
1 dilim parmesan peyniri
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
7 zeytin
1 tk avakado yağı
1,5 ceviz, 10 çiğ badem
domates salatalık bol yeşillik

ara 15.00
2 ceviz

ara 16.30
200 gr ev yoğurdu
1 yeşil erik

akşam 19.00
1 tabak mantarlı soğanlı tavuk sote
çoban salata

yatana kadar su 3,25 lt olur
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş

wc sorunum var. belki az sonra 150 mlt kadar kefir içebilirim probiyotik takviyesiyle beraber:KK43:

sabah 08.30
1 yumurta
1 dilim parmesan peyniri
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
7 zeytin
1 tk avakado yağı
1,5 ceviz, 10 çiğ badem
domates salatalık bol yeşillik

ara 15.00
2 ceviz

ara 16.30
200 gr ev yoğurdu
1 yeşil erik

akşam 19.00
1 tabak mantarlı soğanlı tavuk sote
çoban salata

yatana kadar su 3,25 lt olur
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş

wc sorunum var. belki az sonra 150 mlt kadar kefir içebilirim probiyotik takviyesiyle beraber:KK43:
Canım yeşillik tüketmişsin belki geçirir ben sabahları sebze yersem çıkıyorum onu keşfettim Canım tavsiye ederim birde avokado yağı nasıl Canım avokado gibi güzel mi

Turizm bölgesinde hediyelik eşya Canım
hımmm güzelmiş:KK66:

Canım yeşillik tüketmişsin belki geçirir ben sabahları sebze yersem çıkıyorum onu keşfettim Canım tavsiye ederim birde avokado yağı nasıl Canım avokado gibi güzel mi
bugün de çıkmadım. iki gündür böyleyim:KK43: avakado yağı güzel. ben beğendim canım. yazın salataların üzerine dökeceğim. ve tabi böyle kahvaltıda. ayrıca yanma derecesi de yüksekmiş. küçük şeyler kızartılabilir. büyük kızartmalar için pahalıya gelir de az yağlılar da olabilir. sağlıklı yani.

Kız ben senden gerideydim yarın bi tartil kac oldun muhtemelen ayniyizdir
Beni yalnız bırakmayın :)
Canım canın sağ olsun benden öndede olabilirsin biri bayrağı tutsunda yeter ki ; )

Kızlar kadınlar kulübünün en kötü takımı ilan edilmeden kendimize gelelim ; )[/QUOTE]

Şu an dökülüyorum resmen

Geçmiş olsn canım ben de grip regl ve ishalden kafam kaldıramadım bugün

Günaydın kizlar
Güne güzel başladım sayılır.
Daha uykum vardı ama ışe geç kalmamak için kalktım. Zoraki de olsa kahvalti yaptim. Dün yesil fasulye ve kirmizi pancar yemistim bagirsaklarimi cok guzel çalıştırdı. Tavsiye ederim. Özellikle kirmizi pancar. Sanırım şekeri de dengeliyormus. Benim kayinvalidem seker tansiyon hastası zamani gelince turşusunu yapar. İyi geliyormuş ona. Bende yapmak istiyorum bu yıl.
Sabah kahvaltim
Klasik karatay kahvaltısı ve kaymak
Kayısı ile kaymağı koyup üzerine ceviz yedim.

Günaydın kizlar
Güne güzel başladım sayılır.
Daha uykum vardı ama ışe geç kalmamak için kalktım. Zoraki de olsa kahvalti yaptim. Dün yesil fasulye ve kirmizi pancar yemistim bagirsaklarimi cok guzel çalıştırdı. Tavsiye ederim. Özellikle kirmizi pancar. Sanırım şekeri de dengeliyormus. Benim kayinvalidem seker tansiyon hastası zamani gelince turşusunu yapar. İyi geliyormuş ona. Bende yapmak istiyorum bu yıl.
Sabah kahvaltim
Klasik karatay kahvaltısı ve kaymak
Kayısı ile kaymağı koyup üzerine ceviz yedim.

Günaydın canim

Kizlar spor yapmayınca hem çok yiyorum hem de bunalıyorum. İnşallah bugünden itibaren en az yarim saat yuruyecegim Yaz kapıda.
Bu sabah tartildim
94.4 kilo geldim. Bir hafta içinde 93 u görmem gerekiyor. İnşallah. Dua edelim birbirimize istedigimize kavusalim.

Back