- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.161
Günaydın arkadaşlar.Ben bir günlük açtım.Beni daha çok motive edeceğini düşündüğüm için ,ama burayı da takip edeceğim tabiki.
İnşallah canım ,inşallah.insallah motivasyonumuz artacak hayirli uğurlu olsun.
Ay canım bu haksızlık ama hersey biraraya gelmişCanım canın sağ olsun benden öndede olabilirsin biri bayrağı tutsunda yeter ki ; )
Kızlar kadınlar kulübünün en kötü takımı ilan edilmeden kendimize gelelim ; )
Probiyotik takviyesi ne kullanıyorsunsabah 08.30
1 yumurta
1 dilim parmesan peyniri
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
7 zeytin
1 tk avakado yağı
1,5 ceviz, 10 çiğ badem
domates salatalık bol yeşillik
ara 15.00
2 ceviz
ara 16.30
200 gr ev yoğurdu
1 yeşil erik
akşam 19.00
1 tabak mantarlı soğanlı tavuk sote
çoban salata
yatana kadar su 3,25 lt olur
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
wc sorunum var. belki az sonra 150 mlt kadar kefir içebilirim probiyotik takviyesiyle beraber
Hayırlı olsun canımGünaydın arkadaşlar.Ben bir günlük açtım.Beni daha çok motive edeceğini düşündüğüm için ,ama burayı da takip edeceğim tabiki.
[/QUOTE]Ay canım bu haksızlık ama hersey biraraya gelmiş
Geçmiş olsun çok
Geçmiş olsn canım ben de grip regl ve ishalden kafam kaldıramadım bugün
Of sorma bu kaçamakların dönüşü ağır oluyor malesef bence akşama mercimekli çorba iç Canım içine haşlanmış patates koyGünaydın kızlar bu sabah 59,20 geldim
1 günluk herseyden yeme insanin 4 gününe mal oluyor ya ; )
Su an hala yüzüm şiş şiş 57 nin üzerinde yüzüm tombiklesiyir ; )
Ama bu sefer bırakmayacağım
şu an tek düşüncem akşam 16'da yoğurt mu yesem onun yerine 19'da eve varınca çorba mi içeyim soğuk algınlığı nedeniyle
akşamki çorba yağ yakimini engellemesin de
Günaydın arkadaşlar.Ben bir günlük açtım.Beni daha çok motive edeceğini düşündüğüm için ,ama burayı da takip edeceğim tabiki.
Günaydın kızlar bu sabah 59,20 geldim
1 günluk herseyden yeme insanin 4 gününe mal oluyor ya ; )
Su an hala yüzüm şiş şiş 57 nin üzerinde yüzüm tombiklesiyir ; )
Ama bu sefer bırakmayacağım
şu an tek düşüncem akşam 16'da yoğurt mu yesem onun yerine 19'da eve varınca çorba mi içeyim soğuk algınlığı nedeniyle
akşamki çorba yağ yakimini engellemesin de
kızlar bende yardımcı olabilirm istersenizzz bölgesel yaglanma sorunkarınız varsa:)
[/QUOTE]Ay canım bu haksızlık ama hersey biraraya gelmiş
Geçmiş olsun çok
Geçmiş olsn canım ben de grip regl ve ishalden kafam kaldıramadım bugün
Canım hayırlı olsun yeterki verelim de kiloları bu yolda hersey mubah ; )Günaydın arkadaşlar.Ben bir günlük açtım.Beni daha çok motive edeceğini düşündüğüm için ,ama burayı da takip edeceğim tabiki.
Aman allahım canım patates mercimek asla olmaz akşam akşam ben diyet domates çorbası düşünüyorum unsuz az yağlı domateste yeşil sebzelerden çok karbonhidrat olduğu için onda bile tereddutteyim insülini yükselmesin akşam akşam diyeOf sorma bu kaçamakların dönüşü ağır oluyor malesef bence akşama mercimekli çorba iç Canım içine haşlanmış patates koy
Canım sen iyi ilerliyor sun maşallah o wc problemi hepimizin başında ben az yemeye başladığım an daha nadir çıkmaya başlıyorum bana en çok suyu arttırma yardimci oluyorsabah 08.30
1 yumurta
1 dilim parmesan peyniri
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
7 zeytin
1 tk avakado yağı
1,5 ceviz, 10 çiğ badem
domates salatalık bol yeşillik
ara 15.00
2 ceviz
ara 16.30
200 gr ev yoğurdu
1 yeşil erik
akşam 19.00
1 tabak mantarlı soğanlı tavuk sote
çoban salata
yatana kadar su 3,25 lt olur
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
wc sorunum var. belki az sonra 150 mlt kadar kefir içebilirim probiyotik takviyesiyle beraber
Haşlanmış karnabahar yogurt iyi olur gibiAman allahım canım patates mercimek asla olmaz akşam akşam ben diyet domates çorbası düşünüyorum unsuz az yağlı domateste yeşil sebzelerden çok karbonhidrat olduğu için onda bile tereddutteyim insülini yükselmesin akşam akşam diye
Şu bende işe yaramadı çünkü hep çok su içerim. Sızma yağlı salata bende ışe yarıyor.Canım sen iyi ilerliyor sun maşallah o wc problemi hepimizin başında ben az yemeye başladığım an daha nadir çıkmaya başlıyorum bana en çok suyu arttırma yardimci oluyor
kayısı incir diyorlar ama şekerinden dolayi yanasmiyorum bunlara
Canım hasta olduğun için dedim patates diye pilates yaparsın akşam olmaz mı bende öğle sabahları sebze akşamları et ve salata tüketmeye çalışıyorumAman allahım canım patates mercimek asla olmaz akşam akşam ben diyet domates çorbası düşünüyorum unsuz az yağlı domateste yeşil sebzelerden çok karbonhidrat olduğu için onda bile tereddutteyim insülini yükselmesin akşam akşam diye
Benimde yüzüm şiş egzamam tetiklendi bu zararlı gıdalardan şurada ne kaldı 18 Temmuz Canım dün bilerek kotona gittim etek denemeye çok kötü durdu oradan çıktım kasaba gittim Zaten bende Demir eksikliği var onun için ciğer ve böbrek aldım zaten evde yanlızım 2 gün yiyorum bir ciğeri Eti gündüz sebze ve yoğurt akşamları et tüketmeye özellikle ciğer ve sakat at çok ama çok önemliMiyav_su canım işte artık kacamak yapmayalım yapınca bile ölçülu olsun.. ben iki hafta artık diyet yemeğin dışına çıkmamayi düşünüyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?