• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar az önce öğle yemeğimi yedim ızgara somon haşlanmış brokoli yemekten önce hiç aç değildim ilk lokma yla beraber iştahım coştu ne iş anlamadım :KK66:
Afiyet olsun canım somon çoç güzel bir besin bi diyette , sanki balık yemek ödem attırıyor gebi bir deneyin bakalım.
Bende de var hele 2 öğün yaptığom günlerde belli bir saatten sonra açlık hissim gidiyor ama alışkanlık gereği yiyorum ve sonrasında kendimi durduramıyorum.

Canım ben senin için yazmamistim çok iyi gidiyorsun sen pastadan kuruyemıs yine iyidir
Evet canım işte ben de aynen daha iyidir diyerek kilolarca kuruyemiş tüketiyorum.
İnşallah iyi gediyorumdur.
Öğle yemeğinde nerdeyse 3 dolu tabak ince bulgurdan yapılan yöresel yemek yedim dolu dolu belki daha fazla mide fesadı geçirmekten korkuyorum maden suyu içiyorum şimdi.

Evet kızlar bu sabah tartildım iki yumurta üç yudum kahveden sonra aklıma geldi tartilmak kilom 59,80 çıktı
bu çalışmayan aklıma tukureyim :KK66:
Hafta sonu gelince bir rahatladım hak etmediğim halde
ama bu son olacak artık coşma yok 57 olana kadar

Hadi bakalım :) yarın 58.5 olursun

Evet canım işte ben de aynen daha iyidir diyerek kilolarca kuruyemiş tüketiyorum.
Öğle yemeğinde nerdeyse 3 dolu tabak ince bulgurdan yapılan yöresel yemek yedim dolu dolu belki daha fazla mide fesadı geçirmekten korkuyorum maden suyu içiyorum şimdi.

Naptin neden yaptın nasıl yaptın :)

Canım kuruyemıs ben de bağımlılık yapıyor başlayınca sonu gelmiyor bir çok insandan aynı şeyleri duydum sağlıklı ama amasi var ;) kas yaparken göz çıkarmak gibi bir şey

yenidencan yenidencan insanın yedikçe yiyesi geliyor. Bugün biraz önce çok açtım. Anca sıra bana geldi. Oturdum bir tabak yeşil fasulye
Bir tabak yogurt
Ve bir tabak kusbasi et yedim.
Yanında da kirmizi pancar yedim yağlı limonlu.

Çok mu olmuş.
Bugün bununla yatarım kimildayamiyorum.
Yogurt etle olmadı ama yogurtsuz yapamıyorum.
Karnım şişti yürüyüşe de çıkamam misafir var.
Nolcak benim bu halim. Kizlar kendimize gelelim. Dert yanıp duruyorum yok yuruyemiyorum yok çok yedim. Yarın bu böyle olmayacak. Bunu ancak kendim degistirebilirim. Hareketsiz yasamima geri döndüm. Dur demeliyim. Var misiniz arkadaslar! Yarından başlayalım mi yenidencan yenidencan yürüyüşe. Harekete. Bitsin artık bu durgunluk.

[QUOTE
Naptin neden yaptın nasıl yaptın :)
Bugünü bekliyordum.:KK11: içbenliğim ve benim kavgam.[/QUOTE]

:) hepimizin kavgasi

yenidencan yenidencan insanın yedikçe yiyesi geliyor. Bugün biraz önce çok açtım. Anca sıra bana geldi. Oturdum bir tabak yeşil fasulye
Bir tabak yogurt

Çok mu olmuş.
Nolcak benim bu halim. Kizlar kendimize gelelim. Dert yanıp duruyorum yok yuruyemiyorum yok çok yedim. Yarın bu böyle olmayacak. Bunu ancak kendim degistirebilirim. Hareketsiz yasamima geri döndüm. Dur demeliyim. Var misiniz arkadaslar! Yarından başlayalım mi yenidencan yenidencan yürüyüşe. Harekete. Bitsin artık bu durgunluk.

Yürüyüş yap bence iyi gelir . Evet ya bozmayın şu diyetleri tek başıma kaldım gibi bişey oldu ben de bozacam bu gidisle

Bugünü bekliyordum.:KK11: içbenliğim ve benim kavgam.

Yürüyüş yap bence iyi gelir . Evet ya bozmayın şu diyetleri tek başıma kaldım gibi bişey oldu ben de bozacam bu gidisle[/QUOTE]
Sakin bozma canım bayrağı havada tutan sensin ben sana yetişmeye çalışıyorum ; )

Bir tabak yogurt

Çok mu olmuş.
Canım yarın sabah aç karnına çık yürüyuse oh bir güzel yansın yediklerin
kahvaltıyi geç yap 11 gibi mesela ki vücut yediklerini kullansın yakıt olarak ; )

Yürüyüş yap bence iyi gelir . Evet ya bozmayın şu diyetleri tek başıma kaldım gibi bişey oldu ben de bozacam bu gidisle
Sakin bozma canım bayrağı havada tutan sensin ben sana yetişmeye çalışıyorum ; )[/QUOTE]

Kız ben senden gerideydim yarın bi tartil kac oldun muhtemelen ayniyizdir
Beni yalnız bırakmayın :)

Sakin bozma canım bayrağı havada tutan sensin ben sana yetişmeye çalışıyorum ; )

Kız ben senden gerideydim yarın bi tartil kac oldun muhtemelen ayniyizdir
Beni yalnız bırakmayın :)[/QUOTE]
Canım canın sağ olsun benden öndede olabilirsin biri bayrağı tutsunda yeter ki ; )

Kızlar kadınlar kulübünün en kötü takımı ilan edilmeden kendimize gelelim ; )

Açligim geçti çok şükür yoksa deli şeyler yapalım geliyordu
akşam ki yoğurt hakkımı yemesem mi
gece yanar yağlar o zaman cayır cayır :KK66:
Çanım acıkmazsan yeme.ben uyanıkken bu kadar uzun süreli açlığa dayanamam.
Kıslar unutmayalım damlaya damlaya göl olur az olsun daim olsun.
Canım kuruyemıs ben de bağımlılık yapıyor başlayınca sonu gelmiyor bir çok insandan aynı şeyleri duydum sağlıklı ama amasi var :KK66: kas yaparken göz çıkarmak gibi bir şey
Evet canım hem de nasıl bağımlılık yapıyor.Çok da füydalışmış kuruyemiş.@Miyav_su bana bir yazı göndermişti orda kabak çekirdeğinin zayıflaktığondan bahsediyordu.

Bugün menüm sabah 10.00 kabak sote,peynir,yarım avakodo ,çiğ kuruyemiş arada bir fincan filtreli kahve akşam 20.00 biraz Antep fıstığı ,böbrek ciğer sote,bol marul salatası ,ev yapımı turşu ,maden suyu 3 litre su spor 10 saatlik leptinin sürdü kızlar :KK200::KK200: ve kaçamaksız 2. Gün biter:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back