- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.141
Kolay gelsin canım keşke eşlerde yardım etse .. hayat müşterek oysakiBen kaçtım kızlar yarının kahvaltısını hazırlamam lazım birde yığınla çamaşır beni bekliyor katlanmaya
Çok geçmiş olsun. Sıcak bir banyo iyi gelir bence.Kızlar bendede öğleden sonra soğuk algınlığı belirtileri başladı
Ofisteki klima, hava beni çarptı
Şu an dökülüyorum resmen
Lafta müşterek...Kolay gelsin canım keşke eşlerde yardım etse .. hayat müşterek oysaki
Eşim şehirdışında Canım işlerimiz kötü olduğu için orada çalışıyor 15 günde bir geliyorKolay gelsin canım keşke eşlerde yardım etse .. hayat müşterek oysaki
Oh çok iyi yapmışsın canım insan evde sıkılıyor bunalıyor ZatenSonunda bebisleri sardim battaniyeye attim kendimi disari bunaldım evde. Yakın çevrede dolandim bebek usuyebilir diye.
Gelince biraz dans ettik kızımla. Dünya harekette sakliymis oh be. Darısı yarına Rabbim. Birde diyet arkadaşlarıma inşallah. Herkese bol leptinli bol hareketli günler geceler diliyorum.
Canım geçmiş olsun aman dikkat etKızlar bendede öğleden sonra soğuk algınlığı belirtileri başladı
Şu an dökülüyorum resmen
sıkma canını toparlarsınYa yüzüm yok ve dağıldım iyce ramzandwn umutluyum tam karar aliyorim gidiuor offf
afiyet olsun. ooo süper olmuşBugün menüm sabah 10.00 kabak sote,peynir,yarım avakodo ,çiğ kuruyemiş arada bir fincan filtreli kahve akşam 20.00 biraz Antep fıstığı ,böbrek ciğer sote,bol marul salatası ,ev yapımı turşu ,maden suyu 3 litre su spor 10 saatlik leptinin sürdü kızlarve kaçamaksız 2. Gün biter
kolay gelsin. dükkanın ne üzerine canım?Spor için çok üzgünüm kızlar market alışverişi ve çamaşır yıkatmak lazımdı malum haftanın 7 günü çalışınca vakit olmuyor bıgün sakindi Zaten. Dükkanda boş durmadım Malzeme yerleştirdim yarında hem malzeme hem temizlik yapıcam
geçmiş olsun. nurofen falan al. erken yat bence dinlenirsin canım.Kızlar bendede öğleden sonra soğuk algınlığı belirtileri başladı
Şu an dökülüyorum resmen
Turizm bölgesinde hediyelik eşya Canımsıkma canını toparlarsın
afiyet olsun. ooo süper olmuş
kolay gelsin. dükkanın ne üzerine canım?
geçmiş olsun. nurofen falan al. erken yat bence dinlenirsin canım.
Canım yeşillik tüketmişsin belki geçirir ben sabahları sebze yersem çıkıyorum onu keşfettim Canım tavsiye ederim birde avokado yağı nasıl Canım avokado gibi güzel misabah 08.30
1 yumurta
1 dilim parmesan peyniri
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
7 zeytin
1 tk avakado yağı
1,5 ceviz, 10 çiğ badem
domates salatalık bol yeşillik
ara 15.00
2 ceviz
ara 16.30
200 gr ev yoğurdu
1 yeşil erik
akşam 19.00
1 tabak mantarlı soğanlı tavuk sote
çoban salata
yatana kadar su 3,25 lt olur
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
wc sorunum var. belki az sonra 150 mlt kadar kefir içebilirim probiyotik takviyesiyle beraber
hımmm güzelmişTurizm bölgesinde hediyelik eşya Canım
bugün de çıkmadım. iki gündür böyleyimCanım yeşillik tüketmişsin belki geçirir ben sabahları sebze yersem çıkıyorum onu keşfettim Canım tavsiye ederim birde avokado yağı nasıl Canım avokado gibi güzel mi
Canım canın sağ olsun benden öndede olabilirsin biri bayrağı tutsunda yeter ki ; )Kız ben senden gerideydim yarın bi tartil kac oldun muhtemelen ayniyizdir
Beni yalnız bırakmayın :)
Kızlar bendede öğleden sonra soğuk algınlığı belirtileri başladı
Şu an dökülüyorum resmen
Günaydın kizlar
Güne güzel başladım sayılır.
Daha uykum vardı ama ışe geç kalmamak için kalktım. Zoraki de olsa kahvalti yaptim. Dün yesil fasulye ve kirmizi pancar yemistim bagirsaklarimi cok guzel çalıştırdı. Tavsiye ederim. Özellikle kirmizi pancar. Sanırım şekeri de dengeliyormus. Benim kayinvalidem seker tansiyon hastası zamani gelince turşusunu yapar. İyi geliyormuş ona. Bende yapmak istiyorum bu yıl.
Sabah kahvaltim
Klasik karatay kahvaltısı ve kaymak
Kayısı ile kaymağı koyup üzerine ceviz yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?