• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Bence bu soruna biraz da rehber öğretmenimiz minerva1988 minerva1988 e danışmak lazım.
Danışman kabul ediyor musunuz hocam. Benim şu miskinlik halinden çıkıp sağlıklı yaşam psikolojisine nasıl gireriz biraz motivasyonumuz düştü.
Bende motivasyon sıfır canım ya :)

merhaba kızlar:halay:

sabah 08.30
5 top peynir, 1/2 dilim parmesan peyniri
7 zeytin
1 yumurta (üzerine 1 tk kadar avakado yağı döktüm)
13 çiğ badem
domates salatalık dereotu
2 çatal pankek (un yok içinde sadece hurma, kakao ve yumurta var)
10 kiraz

ara 14.10
200 gr kadar ev yoğurdu
3 ceviz

akşam 19.00
2 adet fırında pişmiş karnıyarık (kızartma değil)
1,5 kepçe kırmızı mercimek çorbası
domates marul salatası

yatana kadar su 3 lt yi geçer
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
Menün çok güzel olmuş afiyet olsun canım.yürüyüş zaten bu işin tamamlayıcısı her yönden.Ah bir de düzenli yapabilsem.

Kızlar ben geldim kaç gündür uğrayamadım çünkü be dağıttım kendini şükür bugün topladım
Merhaba canım , çık sevindim toparlanmana.Oluyor dağıtıyoruz bazen. Dün kocaman bir tas normal çorba kasesinin 2.5 katı büyüklüğünde diyim kabak çekirdeği ve çiğ fıstık yedim.Ama bu sefer kendimi suçlu hissettim. Çünkü çok sık olmaya başladı.

İnşallah tekrar dağılmam :KK43::KK43:bıgün iyi gitti
İnşallah canım , hrgünümüz mutlu sağlıklı ve kaçamaksız olsun.

Al benden o kadar suratıma sivilceler bastı :KK43:çözüm ne Canım ya kafayı yiyeceğim :KK47:
Çözüm biraz irade ve sabır ama nasıl olacak ben de bilmiyorum.Ama biran önce olur inşallah.

Dediğim gibi Canım 1 gün tam yapıyorum 2 gün bozuyorum inşallah bugünden itibaren kaçamaksız olur
İnşallah canım , döneceğiz eski düzenimize.
Bugünki menüm sabah 10.00 kabak sote,peynir ,avakodo ve fındık akşam 16.00 fındık lahmacun ve yeşillik aralarda filtre kahve içtim maden suyu suyu 2.5 litre tükettim kaçamaksız 1. Gün biter
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş günün.o fındık lahmacunlardan bir bulsam. ..

yenidencan yenidencan geçmiş olsun canım . limon suyu sana sifa olur insallah☺
Miyav_su Miyav_su canım nerelerdesin sakin bırakma kendini. Sağlığına dikkat et olur mu? Moralin bozuktu merak ettim şimdi!!
Tamam canım bol bol içeyim limonlu su.Gerçi bebek büyüdü ama sütü keser diye limon ve maydonoz tüketimimi nerdeyse sıfırladım.Ama tabi tansiyon yükselince içiyorum mecburen.

patlıcanları önce fırında pişiriyoruz. hafif yumuşayınca çıkartıp ortasını açıyoruz kıymalı içi koyup tekrar fırına veriyoruz. çok güzel oluyor tavsiye ederim.
Eline sağlık canım.Ben yapmadım ama közlenmiş patlıcanla karnıyerık yedim harikaydı , normalde karnıyarığı pek sevmem.
benim kilom fazla ve 3 öğün yemeye alışkınım. hatta ara öğünler. o yüzden 2,5 öğünle bir alışayım dedim. şimdilik iyi gidiyor.
Çok iyi canım , ben de 3 öğün yapıyorum hatta artık 4 oldu . Akşamları yediğim kuruyemiş bir öğünde izin verilenden kat kat fazla.
Miyav_su Miyav_su canım hoşgeldin tekrar bırakma buraları
Bende aynı dönemden geçiyorum (geçiyordum demek istiyorum şu an kafamda bazı şeyler bitirdim bugün:KK66:
İki gün yapıp ertesi gün bozmak
Canım bu da bir alışkanlık huy haline geliyor
Kafamızda bazı şeyleri bitirmemiz lazım
İradeyi güçlendirmek eğitmek lazım
Ama sakın moralini bozma biz her halimizle zaten dünya güzelleriyiz :KK66: strese girmeye bir neden yok :KK66:
Çok güzel yazmışsın canım 2 gün yapıp 3.gün bozma tam da dediğin durumdayız.
Tamamen pzikolojik benim de akşam yemeğinden sonra yediğim kuruyemişler. Sanki onla keyf yapıyorum.

Çok iyi canım , ben de 3 öğün yapıyorum hatta artık 4 oldu . Akşamları yediğim kuruyemiş bir öğünde izin verilenden kat kat fazla.

Çok güzel yazmışsın canım 2 gün yapıp 3.gün bozma tam da dediğin durumdayız.
Tamamen pzikolojik benim de akşam yemeğinden sonra yediğim kuruyemişler. Sanki onla keyf yapıyorum.

Kuruyemis yemeyin nolur çok yağlı onlar en fazla 1 2 tane onun yerine brokoli haşlayın yogurt ve kırmızı biberle onu tuketin

Evet kızlar bu sabah tartildım iki yumurta üç yudum kahveden sonra aklıma geldi tartilmak kilom 59,80 çıktı
bu çalışmayan aklıma tukureyim :KK66:
Hafta sonu gelince bir rahatladım hak etmediğim halde
ama bu son olacak artık coşma yok 57 olana kadar

Kuruyemis yemeyin nolur çok yağlı onlar en fazla 1 2 tane onun yerine brokoli haşlayın yogurt ve kırmızı biberle onu tuketin
Çok doğru söylüyorsun canım işte qsikolojimi bir toparlasam.

Benim gibi kuruyemıs bağımlılarına gelsin bu ..
Kalori bombası yemişler maalesef bir de başlayınca birakamiyorum
Glisemik indeksini n düşük olmasına güveniyorum galiba takıntı yaptım bu kuruyemişleri.

Back