- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.121
Benim tam tersi dün deli gibi lahmacun yemek istedim o gelincede tok olduğumu anladımKızlar az önce öğle yemeğimi yedim ızgara somon haşlanmış brokoli yemekten önce hiç aç değildim ilk lokma yla beraber iştahım coştu ne iş anlamadım
Canım ben senin için yazmamistim çok iyi gidiyorsun sen pastadan kuruyemıs yine iyidirÇok doğru söylüyorsun canım işte qsikolojimi bir toparlasam.
Glisemik indeksini n düşük olmasına güveniyorum galiba takıntı yaptım bu kuruyemişleri.
Ay canım seninki daha iyiBenim tam tersi dün deli gibi lahmacun yemek istedim o gelincede tok olduğumu anladımve zor yedim
Afiyet olsun canım somon çoç güzel bir besin bi diyette , sanki balık yemek ödem attırıyor gebi bir deneyin bakalım.Kızlar az önce öğle yemeğimi yedim ızgara somon haşlanmış brokoli yemekten önce hiç aç değildim ilk lokma yla beraber iştahım coştu ne iş anlamadım
Evet canım işte ben de aynen daha iyidir diyerek kilolarca kuruyemiş tüketiyorum.Canım ben senin için yazmamistim çok iyi gidiyorsun sen pastadan kuruyemıs yine iyidir
Evet kızlar bu sabah tartildım iki yumurta üç yudum kahveden sonra aklıma geldi tartilmak kilom 59,80 çıktı
bu çalışmayan aklıma tukureyim
Hafta sonu gelince bir rahatladım hak etmediğim halde
ama bu son olacak artık coşma yok 57 olana kadar
Evet canım işte ben de aynen daha iyidir diyerek kilolarca kuruyemiş tüketiyorum.
İnşallah iyi gediyorumdur.
Öğle yemeğinde nerdeyse 3 dolu tabak ince bulgurdan yapılan yöresel yemek yedim dolu dolu belki daha fazla mide fesadı geçirmekten korkuyorum maden suyu içiyorum şimdi.
Canım kuruyemıs ben de bağımlılık yapıyor başlayınca sonu gelmiyor bir çok insandan aynı şeyleri duydum sağlıklı ama amasi varEvet canım işte ben de aynen daha iyidir diyerek kilolarca kuruyemiş tüketiyorum.
İnşallah iyi gediyorumdur.
Öğle yemeğinde nerdeyse 3 dolu tabak ince bulgurdan yapılan yöresel yemek yedim dolu dolu belki daha fazla mide fesadı geçirmekten korkuyorum maden suyu içiyorum şimdi.
Bugünü bekliyordum.[QUOTE
Naptin neden yaptın nasıl yaptın :)
yenidencan insanın yedikçe yiyesi geliyor. Bugün biraz önce çok açtım. Anca sıra bana geldi. Oturdum bir tabak yeşil fasulye
Bir tabak yogurt
Ve bir tabak kusbasi et yedim.
Yanında da kirmizi pancar yedim yağlı limonlu.
Çok mu olmuş.
Bugün bununla yatarım kimildayamiyorum.
Yogurt etle olmadı ama yogurtsuz yapamıyorum.
Karnım şişti yürüyüşe de çıkamam misafir var.
Nolcak benim bu halim. Kizlar kendimize gelelim. Dert yanıp duruyorum yok yuruyemiyorum yok çok yedim. Yarın bu böyle olmayacak. Bunu ancak kendim degistirebilirim. Hareketsiz yasamima geri döndüm. Dur demeliyim. Var misiniz arkadaslar! Yarından başlayalım miyenidencan yürüyüşe. Harekete. Bitsin artık bu durgunluk.
Ya yüzüm yok ve dağıldım iyce ramzandwn umutluyum tam karar aliyorim gidiuor offfSende toparlayamadın Canım farkındayım ama toparlanmamız lazım
Bende parka gittim herkes nasi çıitliyor. Tatli beni mahveden bugün mesela bi sürü pasta yedim herkes organizasyon yapmış yarın yeni bir gün diyorum :)Evet sorma gecen müşteri çekirdek yiyordu allahım nasıl koktu burnuma
Canım yarın protein ağırlıklı Beslen şekeri yağa çevirmeden vücut kullansın yarınBende parka gittim herkes nasi çıitliyor. Tatli beni mahveden bugün mesela bi sürü pasta yedim herkes organizasyon yapmış yarın yeni bir gün diyorum :)
Bugünü bekliyordum.içbenliğim ve benim kavgam.
Canım yarın sabah aç karnına çık yürüyuse oh bir güzel yansın yediklerinyenidencan insanın yedikçe yiyesi geliyor. Bugün biraz önce çok açtım. Anca sıra bana geldi. Oturdum bir tabak yeşil fasulye
Bir tabak yogurt
Ve bir tabak kusbasi et yedim.
Yanında da kirmizi pancar yedim yağlı limonlu.
Çok mu olmuş.
Bugün bununla yatarım kimildayamiyorum.
Yogurt etle olmadı ama yogurtsuz yapamıyorum.
Karnım şişti yürüyüşe de çıkamam misafir var.
Nolcak benim bu halim. Kizlar kendimize gelelim. Dert yanıp duruyorum yok yuruyemiyorum yok çok yedim. Yarın bu böyle olmayacak. Bunu ancak kendim degistirebilirim. Hareketsiz yasamima geri döndüm. Dur demeliyim. Var misiniz arkadaslar! Yarından başlayalım miyenidencan yürüyüşe. Harekete. Bitsin artık bu durgunluk.
Sakin bozma canım bayrağı havada tutan sensin ben sana yetişmeye çalışıyorum ; )[/QUOTE]:) hepimizin kavgasi
Yürüyüş yap bence iyi gelir . Evet ya bozmayın şu diyetleri tek başıma kaldım gibi bişey oldu ben de bozacam bu gidisle
Sakin bozma canım bayrağı havada tutan sensin ben sana yetişmeye çalışıyorum ; )
Çanım acıkmazsan yeme.ben uyanıkken bu kadar uzun süreli açlığa dayanamam.Açligim geçti çok şükür yoksa deli şeyler yapalım geliyordu
akşam ki yoğurt hakkımı yemesem mi
gece yanar yağlar o zaman cayır cayır
Evet canım hem de nasıl bağımlılık yapıyor.Çok da füydalışmış kuruyemiş.@Miyav_su bana bir yazı göndermişti orda kabak çekirdeğinin zayıflaktığondan bahsediyordu.Canım kuruyemıs ben de bağımlılık yapıyor başlayınca sonu gelmiyor bir çok insandan aynı şeyleri duydum sağlıklı ama amasi varkas yaparken göz çıkarmak gibi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?