• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

merhaba kızlar:halay:

sabah 08.30
5 top peynir, 1/2 dilim parmesan peyniri
7 zeytin
1 yumurta (üzerine 1 tk kadar avakado yağı döktüm)
13 çiğ badem
domates salatalık dereotu
2 çatal pankek (un yok içinde sadece hurma, kakao ve yumurta var)
10 kiraz

ara 14.10
200 gr kadar ev yoğurdu
3 ceviz

akşam 19.00
2 adet fırında pişmiş karnıyarık (kızartma değil)
1,5 kepçe kırmızı mercimek çorbası
domates marul salatası

yatana kadar su 3 lt yi geçer
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş

Merhaba kizlar
Dün benim için hiç iyi geçmedi
İki gün dikkat ediyorum, üçüncü gün nanay bir türlü bu Çarkı bozamadım huy/alışkanlık oldu ben de
insan kendine bu kadar eziyet etmemeli :KK66:
her yerim şiş bugün ..
Al benden o kadar suratıma sivilceler bastı :KK43:çözüm ne Canım ya kafayı yiyeceğim :KK47:

merhaba kızlar:halay:

sabah 08.30
5 top peynir, 1/2 dilim parmesan peyniri
7 zeytin
1 yumurta (üzerine 1 tk kadar avakado yağı döktüm)
13 çiğ badem
domates salatalık dereotu
2 çatal pankek (un yok içinde sadece hurma, kakao ve yumurta var)
10 kiraz

ara 14.10
200 gr kadar ev yoğurdu
3 ceviz

akşam 19.00
2 adet fırında pişmiş karnıyarık (kızartma değil)
1,5 kepçe kırmızı mercimek çorbası
domates marul salatası

yatana kadar su 3 lt yi geçer
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
Canım spor çok güzel yapmışsın. Yemeklerin de çok güzel afiyet olsun. Hurma seker oranı incir kadar yüksek. Çok lezzetli ama ben bayılırım.
Karniyarigi fırında önce kizarttin mi yoksa direk koyup pisirdin mi.?
2.5 öğün yapıyorsun insan gittikçe alışıyor iki öğün e . Allah kolaylik versin.

Canım spor çok güzel yapmışsın. Yemeklerin de çok güzel afiyet olsun. Hurma seker oranı incir kadar yüksek. Çok lezzetli ama ben bayılırım.
Canım sen nasılsın devam ediyorsun değil mi

yenidencan yenidencan geçmiş olsun canım . limon suyu sana sifa olur insallah☺
Miyav_su Miyav_su canım nerelerdesin sakin bırakma kendini. Sağlığına dikkat et olur mu? Moralin bozuktu merak ettim şimdi!!
Dediğim gibi Canım 1 gün tam yapıyorum 2 gün bozuyorum inşallah bugünden itibaren kaçamaksız olur

Al benden o kadar suratıma sivilceler bastı :KK43:çözüm ne Canım ya kafayı yiyeceğim :KK47:
Bence bu soruna biraz da rehber öğretmenimiz minerva1988 minerva1988 e danışmak lazım.
Danışman kabul ediyor musunuz hocam. Benim şu miskinlik halinden çıkıp sağlıklı yaşam psikolojisine nasıl gireriz biraz motivasyonumuz düştü.

patlıcanları önce fırında pişiriyoruz. hafif yumuşayınca çıkartıp ortasını açıyoruz kıymalı içi koyup tekrar fırına veriyoruz. çok güzel oluyor tavsiye ederim.

benim kilom fazla ve 3 öğün yemeye alışkınım. hatta ara öğünler. o yüzden 2,5 öğünle bir alışayım dedim. şimdilik iyi gidiyor.

Miyav_su Miyav_su canım hoşgeldin tekrar bırakma buraları
Bende aynı dönemden geçiyorum (geçiyordum demek istiyorum şu an kafamda bazı şeyler bitirdim bugün;)
İki gün yapıp ertesi gün bozmak
Canım bu da bir alışkanlık huy haline geliyor
Kafamızda bazı şeyleri bitirmemiz lazım
İradeyi güçlendirmek eğitmek lazım
Ama sakın moralini bozma biz her halimizle zaten dünya güzelleriyiz ;) strese girmeye bir neden yok ;)

Miyav_su Miyav_su canım hoşgeldin tekrar bırakma buraları
Bende aynı dönemden geçiyorum (geçiyordum demek istiyorum şu an kafamda bazı şeyler bitirdim bugün:KK66:
İki gün yapıp ertesi gün bozmak
Canım bu da bir alışkanlık huy haline geliyor
Kafamızda bazı şeyleri bitirmemiz lazım
İradeyi güçlendirmek eğitmek lazım
Ama sakın moralini bozma biz her halimizle zaten dünya güzelleriyiz :KK66: strese girmeye bir neden yok :KK66:
Kesinlikle canım ya of artık bırakmayalım ne olur İnan çok gergin günler yaşıyorum işden dolayı oda eşimle bana yansıyor

Kesinlikle canım ya of artık bırakmayalım ne olur İnan çok gergin günler yaşıyorum işden dolayı oda eşimle bana yansıyor

Canım üzme kendini hepimiz yaşıyoruz ben başıma gelenleri anlatsam burda sayfalarca yazarım. Herseye rağmen halimize şükredelim ve moralimizi güçlü tutalım

Gerilme canım seni kim ne gerebilir kendine güven iş neymiş :KK66:
Bol bol su bol yürüyüş veya az kardiyoda terleme stres hormonlarını atıyor vücuttan

Back