- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.041
sabah 10.00
1 haş. yumurta
1 dilim hellim
11 zeytin
1/3 avakado
1 ceviz 5 çiğ badem 5 çiğ fındık
domates salatalık bolca yeşillik
ara 15.00
1 çk kakaolu hurma ezmesi (ben yaptım)
1 bardak kefir
akşam 19.00
ızgara mercan balığı
domates soğan roka salatası
2,5 lt su
öğlen 30 dk leslie yaptım. az sonra da 30 dk leslie yapacağım
teşekkür ederim canım. zamanla menülerim değişebilir. ama şimdilik böyle yiyorum. daha yeni başladım. o yüzden zorlamıyorum kendimi. duruma göre bakacağım. zaten canan karatay da kalori hesabı yapmayın diyor. bakalım.....Tebrik ederim menun çok güzel olmuş spor da öyle sabahki zeytini azcık azaltsan super olcak tanesi 8 kaloriymis
Ben galba kalorilerle bozdum kafayı :)
Aynen öyle oluyor canımEn büyük ceza başa sarmakla diyet kendi veriyor zaten. Bir hafta boşa yapmış oluyorsun.
Evet canım zayıflık psikolojisi diye bir şey var insan o moda girince kiloyu verdikçe veresi yemeği yemedikçe yemeyesi geliyor lokmaları saymaktan mutluluk duyuyorAynen canım bi de moda girmişken iyi gidiyor
Bence menün güzel canımteşekkür ederim canım. zamanla menülerim değişebilir. ama şimdilik böyle yiyorum. daha yeni başladım. o yüzden zorlamıyorum kendimi. duruma göre bakacağım. zaten canan karatay da kalori hesabı yapmayın diyor. bakalım.....
canım sağol bilgiler için doğru tek yol bence de zayıflarken protein ağırlıklı beslenme protein sebze yumurta belki yoğurt ...Havalar çok soğuk ben de 6 gibi dayanamadım bi galeta yedim :) ama vereceğiz insallah
Canım bence sen detox yerine protein ağırlıklı bi diyet yapsan daha tok tutuyor mesela yumurta ye açlık anında veya yoğurtla brokoli veya kuru kayısı ya da hurma bi de tarçınlı süt duydum . Ben şimdi 2 öğüne düşürdüm sabah yumurta ve salatalık falan akşam 4 5 gibi et sebze yoğurt azar azar alıyorum bazen dayanamayıp kayısı veya hurma veya galeta yiyorum akşamları acikmiyorum artık eskiden akşam yerdim
Bi de bi çay buldum zencefil limon hazır çay kaç kalori bilmem aama tadı çok guzel
hurma 1 çay kaşığıydı. o da kakaolu hurma püresi yaptım. rondoyu sıyırdımBence menün güzel canım
Zeytinden ziyade ben hurmadan korktum ama ekmek su böreği çikolatadan çok daha iyi hırma
Böyle az ve net tuttukça menüyü o da sorun değil canım hergün böyle yesen sen var ya takır takır veririsin kiloları inşallah
Yürü be arkadaşım o zaman bir şey değilmiş bravo sanahurma 1 çay kaşığıydı. o da kakaolu hurma püresi yaptım. rondoyu sıyırdımo yüzden.
sen atıştırmalık derken yemek kastediyorsun sanırım. ben yemek kastetmedim. mesela kinoa kraker, karabuğday kraker60kiloyum ay mercan yemiş arkadaşım üstelik ızgara tam benlik afiyet olsun canım
Ne gibi arıştırmalıklar mesela canım ?
Ben düşündümde organik domates çorbam var bahçemden domates biber kırmızı soğan sarımsak yeşil biber z. Yağı baharatla yaptığım
İçine bir de turşu doğruyorum ev yapımı turşu suyu oh mis yanına bahçenden yine taze nane soğanbir daha bunu yapacağım acıkınca 20 dakika da pişiyor zaten ve çok az kalorili sıcak sıcak mis
Anladım canımsen atıştırmalık derken yemek kastediyorsun sanırım. ben yemek kastetmedim. mesela kinoa kraker, karabuğday kraker
canım sağol bilgiler için doğru tek yol bence de zayıflarken protein ağırlıklı beslenme protein sebze yumurta belki yoğurt ...
Canım bazen dayanamıyoruz işte ne yapalım abartmadıkça o da sorun olmuyor aslında bir galetadan bir şey olmaz mesela
mutlu pazarlar kızlargeçen cumartesi 85.5 ydim. cuma 86.4 tüm. tabi azcık ödem de vardı. bu sabah 84 çıktım. çok mutluyum
teşekkür ederim. yukarıda yanlış yazmışım. geçen cumartesi günü 85.2 ydim. kahvaltıdan önce tartılmıştım. ama bana çok güzel moral olduTebrik ederim canim
Canım hafta somları zaten sakin oluyor buralar o nedenle sorun yokGünaydın kızlar
Mesajları okudum ama cevap yazamadım. Eşim hafta sonu elimde tlf görürse çenesu durmuyor.
Ama cevap yazacağım mesajlara.
Dün akşam 2 haftadır yapmakta olduğum çerez kaçamağını yapmadım kızlar ve çok mutlu oldum.
Sabah kkk yaptım menemenli aralarda sık sık türk kahvesi abarttım galiba. Bir de kefir içtim.
Akşam palamut buğulama salata bol yeşil soğan.
Ah canım diyet koçumuz olsa var ya iki haftalık işimiz var aslında takır takır verdirir bize kiloları diyet koçu ahahaAynen canım ama bugün 59 olmuşum sadece 100 gram...
Tebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?