• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Olsun canim önemli olan vermen ben de daha yeni bugün 59.1 ı gördüm yavaş gidiyor ben de de 300 max 400 bakalım gitsin de :)

Evet canım veriyoruz yavaş yavaş ta olsa
İnşallah ikimizde beraber burada 52 kiloları görürüz ilerleyen haftalarda kim bilir ;)
Senin hedef kilon neydi canım?
Ben önce 57 sonra 54 olmak istiyorum inşallah

Evet canım veriyoruz yavaş yavaş ta olsa
İnşallah ikimizde beraber burada 52 kiloları görürüz ilerleyen haftalarda kim bilir :KK66:
Senin hedef kilon neydi canım?
Ben önce 57 sonra 54 olmak istiyorum inşallah

Valla canım bir ara 54 idim iyiydi o kilo benimde hedef aynı bu 57 yi görelim sonra 54 hatta olursa 53 garanti olsun :) günde 2 öğüne indirdim iyi oldu ama wc problemi oluyor o zaman da

Evet canım kalınlaştırıyor salonda hep 10 dk fazla bindirmezler bisiklet

Benim eskiden gittiğim spor salonlarının hepsinde 20 dakka biniyordum aksine inceldim ben. Ama herkese farklı program veriliyor şimdi bişey iddia etmiyeyim :)

Günaydınlar canlar :KK66:
Dünden bugüne sadece 300 gr gitmiş şu an 58.45 kiloyum şu pis 58 den kurtulamadım ama olsun aslolan vermem bir kaç güne inşallah görürüm 57 yi

Bir de sabah bütün günlük hakkım olan ananası tükettim bile ahaha ne olacak şimdi bakalım yarın tartıda göreceğiz
Olsun canim önemli olan vermen ben de daha yeni bugün 59.1 ı gördüm yavaş gidiyor ben de de 300 max 400 bakalım gitsin de :)
kilonuz az olduğu için o kadar gitmiştir. normal yani.

Canım inşallah senin önce 75 oluşunu kutlarız burada :KK66: kilonun azı çoğu olmaz önemli olan verme yolunda olma
aynen valla. inşallah haziran sonuna kadar görürüm 75 i. ne mutlu olurum.

En çok hava almaya cikamayacagiz ona üzülüyorum.
minerva1988 minerva1988 nasıl oldun. Ateşin çıktı mi hiç. Cçok geçmiş olsun. Allah sifa versin.
Arada yükseliyor sonra düşüyor canım. Sağ olasın kurumaya başladılar yavaş yavaş düşündüğün için teşekkür ederim

kilonuz az olduğu için o kadar gitmiştir. normal yani.

aynen valla. inşallah haziran sonuna kadar görürüm 75 i. ne mutlu olurum.

40 günde yaklasik 10 kilo gibi bir şey verilebilir ama sağlığına dikkat et canın bi de yürüyüşü ihmal etme

Arada yükseliyor sonra düşüyor canım. Sağ olasın kurumaya başladılar yavaş yavaş düşündüğün için teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım

Hadi iradeli kalalım hayirliisyla

Aynen bozmak yok bozana ceza verelim

40 günde yaklasik 10 kilo gibi bir şey verilebilir ama sağlığına dikkat et canın bi de yürüyüşü ihmal etme

Geçmiş olsun canım

En büyük ceza başa sarmakla diyet kendi veriyor zaten. Bir hafta boşa yapmış oluyorsun.

Menum
Saat 6.3 gibi kalktım 8 e kadar ev temizliği yaptım sonra yeşil çay
10.00 bi yumurta 2 biber kahvaltım yeşil çay bi de

14.00 bi erik bi kuru kayısı sonra sade nescafe

17.00 2 kasık yoğurt 2 köfte 4 brokoli

Su 2 litre arada bi bardak siyah cay

Kızlar bugün detoksu bozmayayım mı :KK66:
Ekstradan iki yumurta beyazı yedim sonra oturdum bir güzel ayçiçek çekirdeğiyle karnımı doyurdum
Yarın tartıya çıkarmıyım bilmem :KK66:
Abartmadım aslında ...
Olsun yarın protein detoksuyla devam bu kilolar öyle yada böyle gidecek eski halime kavuşacağım inşallah

Ya kızlar bir de böyle açlık bastırınca akıllı atıştırmalıklarım olmalı hazır açlığımı bastıracak doyurucu düşük kalorili diyetimi bozmayan ne olsa ne olsa diye düşünüyorum

Balıkla veya tavuk göğsüyle ufak bir salata hazırlayabilirim bahçedeki yeşilliklerle
Tavuğu ve balığı açlık anı gelince buzdolabından çıkarıp çözülmesini bekleme sorun ..
Yoksa en makul bana bu geliyor
Hazırda nasıl bulundurabilirim

Protein barı mı alsam o da suni .. bir b planım olmalı

Geçmiş olsun canım

inşallah veririm. sporu hiç bir şey olmasa günde 30 dk yaparım. fazla da olur.

Geç mi kalktın?

kahvaltıyı saat 10.00 da yaptım.
Ya kızlar bir de böyle açlık bastırınca akıllı atıştırmalıklarım olmalı hazır açlığımı bastıracak doyurucu düşük kalorili diyetimi bozmayan ne olsa ne olsa diye düşünüyorum

Balıkla veya tavuk göğsüyle ufak bir salata hazırlayabilirim bahçedeki yeşilliklerle
Tavuğu ve balığı açlık anı gelince buzdolabından çıkarıp çözülmesini bekleme sorun ..

ben de atıştırmalık tarifleri var.

sabah 10.00
1 haş. yumurta
1 dilim hellim
11 zeytin
1/3 avakado
1 ceviz 5 çiğ badem 5 çiğ fındık
domates salatalık bolca yeşillik

ara 15.00
1 çk kakaolu hurma ezmesi (ben yaptım)
1 bardak kefir

akşam 19.00
ızgara mercan balığı
domates soğan roka salatası

2,5 lt su
öğlen 30 dk leslie yaptım. az sonra da 30 dk leslie yapacağım:21:

Kızlar bugün detoksu bozmayayım mı :KK66:
Ekstradan iki yumurta beyazı yedim sonra oturdum bir güzel ayçiçek çekirdeğiyle karnımı doyurdum
Yarın tartıya çıkarmıyım bilmem :KK66:
Abartmadım aslında ...
Olsun yarın protein detoksuyla devam bu kilolar öyle yada böyle gidecek eski halime kavuşacağım inşallah

Havalar çok soğuk ben de 6 gibi dayanamadım bi galeta yedim :) ama vereceğiz insallah

Canım bence sen detox yerine protein ağırlıklı bi diyet yapsan daha tok tutuyor mesela yumurta ye açlık anında veya yoğurtla brokoli veya kuru kayısı ya da hurma bi de tarçınlı süt duydum . Ben şimdi 2 öğüne düşürdüm sabah yumurta ve salatalık falan akşam 4 5 gibi et sebze yoğurt azar azar alıyorum bazen dayanamayıp kayısı veya hurma veya galeta yiyorum akşamları acikmiyorum artık eskiden akşam yerdim :(
Bi de bi çay buldum zencefil limon hazır çay kaç kalori bilmem aama tadı çok guzel

Back