DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım ben 72 kg idim 2 hafta önce kendimi çok saldım neyse bu kiloyu baz alıyorum artık bir dahaki tartım 18 Temmuz Salı sabahı doktor öncesi
tabi önemli olan şu anki kilon. ben de 2 hafta önce 84.4 tüm. bu sabah tartıldım 86.4 çıktım. cozutmuşum iyice.

Afiyet olsun canım ben tatlı sevmem ben malesef ekmekçiyim
karatayla ekmeği unutursun. ben de ekmeği çok severim. ama kilo aldıran da o. bu yüzden karatayla zayıflamak istiyorum. açlık hissetmeden, ekmeğe muhtaç olmadan zayıflamak istiyorum.

evet sabah gözleme olmamış ama akşam güzel ve bence. afiyet olsun.

sabah 10.15
1 dilim hindi füme, 1 dilim az yağlı mıhlama peyniri ve 2 yumurtayla kaymakla yaptığım omlet
8 zeytin
biraz domates salatalık maydanoz nane
2 yk kadar dereotu
4 ceviz
şekersiz açık çay

ara 11.30
şekersiz osmanlı kahvesi

ara 16.30
1 bardak kefir
5 çiğ fındık

ara 17.30
1 fincan sade filtre kahve

akşam 19.00
avuç içi kadar soğanlı tavuk tavada
4 -5 yk kıymalı kabak
1 küçük kase ev yoğurdu

ara 21.00
1 kupa melisa ya da ıhlamur çayı içeceğim

yatana kadar su 2,5 olur
spor şimdilik yok. evde işim vardı. gözüm alırsa az sonra 30 dk leslie yapabilirim.

ilk gün için iyi oldu bence. çok şükür acıkmadım da

Bugünki menüm saat 11.00 avakodo,peynir ,yeşillik ,çiğ badem akşam 19.00 ızgara köfte ,marul salatası ve maden suyu tam 8 saat sürdü leptinin kızlar ve kaçamaksız 1. Gün bitti

Supersin o avokadoyu yiyemiyorum tadı çok degisik

Canım ilk gün için iyi ama bence öğünleri biraz azalt bir de öğünlerdeki miktarları. Yanlış anlamazsan minik bir tavsiye mesela sabahki cevizi ara öğün yapabilirsin

Süpersin canım çok iyi Karataya seninle başladık iyi oldu

Bende yiyemiyordum alıştım üzerine sumak ve limon sıkıyorum peynir ile karıştırıyorum yiyorum bende yumurta yiyemiyorum kızlar bugün yumurta haşladım yiyemedim midem bulandı çok kötü

avakadoyu değişik şekillerde tatlandırarak yiyebilirsin. faydalı.

2,5 öğün yapmaya karar verdim. sabah, ara ve akşam. o yüzden sabahı kitaptaki gibi yedim.ben de dikkat ettim siz az yiyorsunuz. kitapta yazılanlar daha fazla. ama öğlen ihtiyacı olmaması için öyle yedim. gerçekten de çok tok tuttu.
yok canım yanlış anlamam tabiki. hepinizin tavsiyelerini bekliyorum. mennun olurum. sanırım zamanla kilo verme durumuma göre ayarlarım. teşekkür ederim.
60kiloyum canım kefir hazır mı kendin mi yaptın
yok canım hazır içmiyorum. kendim mayalıyorum. iyi oluyor.

Toparlayamadım diye hastada yatarken oy ve saldım verdiğim 3 kiloya yakın kiloyu aldım aferim bana .

Bugün milat sil baştan diyorum pzt guni diyetisyen randevum var hangi yüzle gidicem bilmiyorum.

Sabah 12 gibi
Omlet
Kkk

Saat 18.00
Paça çorbası
Barbunya kiymali
Cacık
Kiraz

Bugünki menüm saat 11.00 avakodo,peynir ,yeşillik ,çiğ badem akşam 19.00 ızgara köfte ,marul salatası ve maden suyu tam 8 saat sürdü leptinin kızlar ve kaçamaksız 1. Gün bitti
bu sabah kahvaltısıyla acıkmadın mı? bir de tabi avakado, peynir ve bademi ne kadar yedin yazabilir misin?

afiyet olsun. hepimiz böyleyiz azcık bir arada hemen 2-3 kiloyu takıyoruz maalesef

bu sabah kahvaltısıyla acıkmadın mı? bir de tabi avakado, peynir ve bademi ne kadar yedin yazabilir misin?
Canım avakodo 1 tane ,peynir avuç içi ,çiğ badem 1 çay bardağı açıkmaya fırsatım olmadı çünkü çok yoğundum çünkü yağmur yağdı benim dükkan yarı açık Canım malzemem ıslanmasın diye koşturdum

Canım şu meyveyi sabah saatlerine kaydır bende öyle mahvettim yine ya of çok kızgınım

tamam o zaman.1 avakado çay bardağı badem tok tutar. ben az yemişsin zannettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…