Diyet günlüğüm

Aa süpermiş canım yaa. Ben işte ayda 1-2 anca iniyorumdur yemeğe.

Dolmayı duyunca dayanamadım, bildiğin bibere doldurulmuş pilav çıktı yine. Pirinç yemiş oldum.

bizim ahçının yıllık izinlerinde dışarıdan geliyor yemekler sadece
dediğin gibi aynen, cacık niyetine su içtiğimizi biliyorum
öyle olsa sürekli aç kalırdık kesin

günaydın canım.

bende 1 galeta yedim, 1 kahve içtim..

Dün akşam da 2 yumurta kırdım.

yatmaya yakında zencefil, limon ve tarçınlı su içtim.
Zencefilli suyu nasıl yaptın Shapeee? Dün akşam ben mercimek çorbası içtim 2 kase, biraz da şu Kahve dünya'sının Bonte'sinde yedim, pişmanım Görünce hayır diyemediğim tek şey sanırım.

Zencefilli suyu nasıl yaptın Shapeee? Dün akşam ben mercimek çorbası içtim 2 kase, biraz da şu Kahve dünya'sının Bonte'sinde yedim, pişmanım Görünce hayır diyemediğim tek şey sanırım.

Sıcak suya parmak ucu kadar zencefil, limon ve yarım çubuk tarcın attım.
Ilık olunca içtim.
Kahve dünya'sının Bonte'sinden yedim

Sıcak suya parmak ucu kadar zencefil, limon ve yarım çubuk tarcın attım.
Ilık olunca içtim.
Kahve dünya'sının Bonte'sinden yedim
Tadi güzel olumuştur bu içeceğin.

Bontee sen sen ol, sakın bulaşmaa Shapee. Çok lanet bişey, resmen bir atımlık piramit pasta. Ben hiç eve almıyorum böyle şeyler.

12:00 1 hurma 2 ceviz.

Tadi güzel olumuştur bu içeceğin.

Bontee sen sen ol, sakın bulaşmaa Shapee. Çok lanet bişey, resmen bir atımlık piramit pasta. Ben hiç eve almıyorum böyle şeyler.

12:00 1 hurma 2 ceviz.

evet tadı çok güzeldi, keyifli içiliyor.
bende almıyorum eve artık aburcubur.
Bir tek oğluma kinder falan alıyoruz. onlarıda ben sevmiyorum zaten

shapee Samsonn nasılsınız iki gündür diyeti sporu bıraktım çok rahatsızım tabi moralim de çok bozuk yunurtaliklarda kist çıktı gebelik riski çok düşük dedi Dr. kilo vermeye devam et dedi bugün tekrar istikrarlı başladım ama stresten pek etkili olacağını düşünmüyorum bide leslie bende başlıyorm yarından itibaren

evet tadı çok güzeldi, keyifli içiliyor.
bende almıyorum eve artık aburcubur.
Bir tek oğluma kinder falan alıyoruz. onlarıda ben sevmiyorum zaten
Canım ona da içindeki plastik oyuncağın çikolata ile temasından ötürü zararlı, Avrupa'da yasaklanmış falan diyorlar. Bir nette araştır, öylese almayın yavruya.

Hoşgeldin Lale. Bebek mi düşünüyordun sen? Yaşın çok genç, tedavilerini olursun, sonra en doğru zamanda bebiş de olur inşallah. Hiç sıkma canını.

Biz de ilk hafta sapıttık, yeni düzene giriyoruz. Senin de bizimle başlaman için hiç geç değil.

Canını sıkma, başka bir doktora daha görün.
Kadın doğum doktorlarının teşhisleri bence çok değişkenlik gösteriyor.

Canım ona da içindeki plastik oyuncağın çikolata ile temasından ötürü zararlı, Avrupa'da yasaklanmış falan diyorlar. Bir nette araştır, öylese almayın yavruya.

Yok yaa yumurta olanından değil
Pakette satılanlarından alıyoruz. Hani şu kinder süt dilimi,
klasik çikosu falan var ya..
Yumurta gibi olanları da daha küçükken alıyorduk
ama çikosunu yemezdi, oyuncağı için.

aa anladım, ya o pinguiin olanı ben de severdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…