- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
teşekkürler sizinde :)canlar kadınlar gününüz kutlu olsun öpüyorum sizi :)
Günaydın Shapeee,Günaydın kızlar
Dün bana hiç bildirim gelmedi, bende kimse yazamadı zannediyorum
Bir baktım dünya kadar konuşmussunuz, niye böyle oldu anlamadım
Günaydın Shapeee,
Ben de forumun diğer kısımlarında seni gördüm; kaptan sıkılmıştır belki, 8 mart kaçamağı yapıyordur, çağırıp bunaltmayalım dedim kendi kendime
Hoşgeldin tekrar, yokluğun hissediliyor
Dün akşam biraz yoldan çıktım. Deli gibi salamlı tost çekiyordu canım; hayır normalde hiç yediğim bişey değil. Çayla salam ekmek yedim.
Bu sabah 7 de 1 bardak limonlu su.
8:00 1 Yumurta.
9:00 Bir parça peynir
Sorma ya, şimdi marketlere de fırın bölümleri yapmaya başladılar, taze taze tek kişilik ekmekler yapıyorlar, cibata gibi...beni benden alıyor kokuları...ama yok, normal de ekmek, kek reyonunu hızlı es geçiyoruzolsun canım
o kadar da olacak yani, bizimkiler de can
Çay şekersizse sorun yok bence
teşekkür ederim canım
Canım şu love it nedir? Makarona benziyor burdan?markete gittim geldim kendimi kaybettim :)
love it yazanlar ameliyat olduğum zaman yiyeceğimo zaman gidip alamam ama 1-2 gün diyetimi askıya alırım ilaç kullanacağım çünkü.
kefir aldım tadını merak ediyorum probyotik olduğu için. wasa aldım sırf tadını meraktan küçük bir tekli paket ama ben onu 2ye böler yerim. birde etiform bisküvi. yanında ayranla tam 1 öğün oluyor yarım paketi.
kurabiye gibi canım ama makaron tarzında yapmışlar :) yemedim meraktan kutusunu açtım :)Canım şu love it nedir? Makarona benziyor burdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?