- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
-
- Konu Sahibi Birprensess
Canım başladın mı diyete naptınİnşallah canım ben 60 olmak istiyorum boy kısa olunca az kilo olsa belli oluyor listeni takip ediyorum
Hayır canım ya başlayamadım. Menüde yazacaktım diyeti bozduğum için menüde yazamadım motive olamıyorum. Hep başlıcam diyorum başlıyamıyorum. Kilom fazla yok ama kısa olduğum için kilo belli oluyor inşallah yarından itibaren başlıcam senin menüler güzel kilo verebildinmiCanım başladın mı diyete naptın
Anladım canım olsun önemli olan kendini nasıl hissettiğindir inşallah başlarsın. Ben başlangıç 102.2 Kg geçen perşembe bugün tartı günümdü 99.2 çıktım canım -3 Kg çok şükür umarım böyle devam ederHayır canım ya başlayamadım. Menüde yazacaktım diyeti bozduğum için motive olamıyorum. Hep başlıcam diyorum başlıyamıyorum. Kilom fazla yok ama kısa olduğum için kilo belli oluyor inşallah yarından itibaren başlıcam senin menüler güzel kilo verebildinmi
000 maşallah canım iyi kilo vermişsin menülerde çok iyi inşallah istediğin kiloya ulaşırsınAnladım canım olsun önemli olan kendini nasıl hissettiğindir inşallah başlarsın. Ben başlangıç 102.2 Kg geçen perşembe bugün tartı günümdü 99.2 çıktım canım -3 Kg çok şükür umarım böyle devam eder
000 maşallah canım iyi kilo vermişsin menülerde çok iyi inşallah istediğin kiloya ulaşırsın