- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
-
- Konu Sahibi Birprensess
Canım 10 kg ne ki diyesim geldi mesajini okuyunca. Bende senin gibiydim 54 kg dan bu kilolara kadar geldim birşeylerden vazgeçemediğim için. Keşke en basında dikket etseydim söylenenlere kızmasaydım da dikkate alsaydım diyorum şimdi. Hayatımı abur cubura kolaya meyve suyuna çikolatalı süte en çokta tatlıya adamış biri olarak söylüyorum markete girdigimde 2 poset abur cuburla cikip aksam televizyon izlerken yerdim. Bugün bunlardan 1 tanesini bile yemedim cok şükür bugün anladım ki gerçekten bunlara ihtiyacım yokmuş benim. Ben yemek yemeyip bunları yerdim nasıl kötülük etmişim kendime. Ama çok kararliyimİnşallah hedefine ulaşırsın canım bende 70 kiloyum 60 olmak istiyorum. Ama tatlıya dükünlüğümden kilo veremiyorum
Canım ben pazartesi başlıcam tabiki beraber yarışırsak daha çok motive oluruz. Pazartesi menümü yazacam. İnşallah hedefimize kusa sürede ulaşırız. Bende çikolataya aşırı düşkünlük var sen nasıl yendin tatlı isteğiniCanım 10 kg ne ki diyesim geldi mesajini okuyunca. Bende senin gibiydim 54 kg dan bu kilolara kadar geldim birşeylerden vazgeçemediğim için. Keşke en basında dikket etseydim söylenenlere kızmasaydım da dikkate alsaydım diyorum şimdi. Hayatımı abur cubura kolaya meyve suyuna çikolatalı süte en çokta tatlıya adamış biri olarak söylüyorum markete girdigimde 2 poset abur cuburla cikip aksam televizyon izlerken yerdim. Bugün bunlardan 1 tanesini bile yemedim cok şükür bugün anladım ki gerçekten bunlara ihtiyacım yokmuş benim. Ben yemek yemeyip bunları yerdim nasıl kötülük etmişim kendime. Ama çok kararliyimHedef kiloma gelene kadar durmak yok ve bunları yemek yok. Biliyorum 1 kere yersem devamı mutlaka gelecek çünkü. Geleceğim ve mutluluğum için yememem gerek. Gel beraber ulaşalım seninde hedefine
Ah canim inan içim eriyor çikolatasız bırak 1 günü 1 saatim geçmezdi ama nasıl yaptigimi bende bilmiyorum asla pes edesim yok inat ediyorum kendimle yememek için istediğim kiloya gelinceye kadar da ne çikolata ne tatlı ne içecek kola ıvır zıvır hiçbirini yemeyeceğim söz verdim kendime. Benim neyim eksik diye düşünüyorum instagramdan zayıf güzel ünlüleri fenomenleri takip ediyorum çok güzel motive oluyor birde hayal ediyorum kendimi eskisi gibi zayıf istediğini giyebilen olarak öyle frenliyorum kendimi. Yüz güzelliği yetmiyor fizik çok önemli diye düşünmeye başladım artık. Inşallah başarabilirizCanım ben pazartesi başlıcam tabiki beraber yarışırsak daha çok motive oluruz. Pazartesi menümü yazacam. İnşallah hedefimize kusa sürede ulaşırız. Bende çikolataya aşırı düşkünlük var sen nasıl yendin tatlı isteğini
19.05.2018/Cumartesi
09:30 = 1 adet haşlanmış yumurta, 1 ufak dilim peynir, 4 adet yeşil zeytin, Yarım salatalık, Yarım domates, bir kaç dilim havuç ve biber, 1 bardak Yeşil Çay, 2 dilim çavdar ekmeği
13:00 = 1-2 çatal sebze (havuç,patlıcan,kabak), 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği
15:45 = 4 kuru kayısı, 1 adet yeşil elma, 3 galeta
18:30 = 2 kepçe yayla çorbası (pirinçli), 4 y. kaşık bulgur pilavı(domatesli), 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği
20:10 = 5 adet kuru kayısı
3 lt su
Bol su iç canım suda tatlı isteğini gideriyor senin menüler güzel bende yarın menümü yazacam. Zayıf oldumu isteğini giyebiliyorsun haklısın kilo alınca her yerin çıkıyor göbek kalça vs inşallah eski kilolarımıza kavuşuruz canım yarın kilomuda yazacam. Senin kilo vermen eşinede süprizi olur hadi hayırlısı bakalımAh canim inan içim eriyor çikolatasız bırak 1 günü 1 saatim geçmezdi ama nasıl yaptigimi bende bilmiyorum asla pes edesim yok inat ediyorum kendimle yememek için istediğim kiloya gelinceye kadar da ne çikolata ne tatlı ne içecek kola ıvır zıvır hiçbirini yemeyeceğim söz verdim kendime. Benim neyim eksik diye düşünüyorum instagramdan zayıf güzel ünlüleri fenomenleri takip ediyorum çok güzel motive oluyor birde hayal ediyorum kendimi eskisi gibi zayıf istediğini giyebilen olarak öyle frenliyorum kendimi. Yüz güzelliği yetmiyor fizik çok önemli diye düşünmeye başladım artık. Inşallah başarabilirizve tabi en önemlisi eşimin bundan haberi yok ama bebek için daha güzel anne olmak için ilk önce zayıflamak gerek
13.cuma yarışması takımına gel canım motive oluyor hem çok yardımcı oluyorlar ben o takımdayımBol su iç canım suda tatlı isteğini gideriyor senin menüler güzel bende yarın menümü yazacam. Zayıf oldumu isteğini giyebiliyorsun haklısın kilo alınca her yerin çıkıyor göbek kalça vs inşallah eski kilolarımıza kavuşuruz canım yarın kilomuda yazacam. Senin kilo vermen eşinede süprizi olur hadi hayırlısı bakalım
Bilmiyorum ki canım kaptan kabul edermi hangi bölümde13.cuma yarışması takımına gel canım motive oluyor hem çok yardımcı oluyorlar ben o takımdayımLAydLiNe takım kaptani
Soralım yer varsa eğer tabiki ederBilmiyorum ki canım kaptan kabul edermi hangi bölümde
Tamam canım teşekkürler akşam menümü buraya yazacam bugün dikkat etmeye çalışıyorum inşallah iyi bir başlangıç olur senin diyet nasıl gidiyor kilo verebiliyor musunSoralım yer varsa eğer tabiki ederLAydLiNe etiketi görünce cevap yazar canım
Cuma günü tartilicam canım şimdilik süper gidiyor inşallah biran önce kurtuluruz kilolardan. Tamam yaz canım ona göre yanlış gördüğümüz şeyleri yavaş yavaş düzeltmeye çalışırız inşallah ara öğün mutlaka yap kahvaltıya öğlen arası birde öğlen yemeğiyle akşam yemeği arası 1 elma kuru kayısı falan istersen listemide paylaşabilirimTamam canım teşekkürler akşam menümü buraya yazacam bugün dikkat etmeye çalışıyorum inşallah iyi bir başlangıç olur senin diyet nasıl gidiyor kilo verebiliyor musun
İnşallah canım ben 60 olmak istiyorum boy kısa olunca az kilo olsa belli oluyor listeni takip ediyorumCuma günü tartilicam canım şimdilik süper gidiyor inşallah biran önce kurtuluruz kilolardan. Tamam yaz canım ona göre yanlış gördüğümüz şeyleri yavaş yavaş düzeltmeye çalışırız inşallah ara öğün mutlaka yap kahvaltıya öğlen arası birde öğlen yemeğiyle akşam yemeği arası 1 elma kuru kayısı falan istersen listemide paylaşabilirim