Diyet Günlüğüm ( Aralıklı Oruç ile)

Ben de birkaç gün önce başladım ama misafir geldiği için bıraktım. Dün yeniden kaldığım yerden devam ettim. Çok menülü gitmiyorum ama yazarım yine de

Bugün sabah granola + quark ile başladım.
1 saat kadar sonra bok yeşillikli bi yumurta salatası yaptım.
Öğlen de köfteli bezelye yemeği ile 3 kaşık bulgur pilavı yiyip kapattım penceremi

Sabah : Kıymalı yumurta ve 1 dilim ekmek (tam tahıllı )
Öğle : yarım dilim ekmek, tulum peyniri
Akşam : 10 yk yeşil mercimek yemeği ve 2 yk yoğurt
Ara : Sütlü şekersiz kahve ve 2 kare çikolata

Yarın aralıklı oruca başlıyorum kızlar sizde aşağıya menülerinizi yazıp katılabilirsiniz

Başlangıç Kilom : 74.0
İlk Hedef : 70.0
İkinci Hedef : 65.0
Ve son hedefim : 60.0
Merhaba Ben 6 gundür basladim.vallah ilk defa bu diyeti yapiyorum dogrusu fazla bilgim yokekmegi tam kestim ilk günden beri yemiyorum bilmiyorum ne yanlis yapiyorum 1.5 kg gitmis 6 günde bana az geldi.sonra burasi aklima geldi ve grubu görünce bende katilayim dedim hem fikir hem Motive olur dedimsizin yukara neden 3 aşamada hedef kilonuz var nasil oluyor bu.yani mesela Ben 86 ile basladim ve hedefim 65-69 arası ve ilk hedefim olmasini istiyorum.nasil olacak.birde Ben noodle yedim yasakmi.ben acikcasi nasil beslenecegimi bilmiyorum insallah bilgilendirirsiniz kizlar.bu arada boyum 1.69 ve 40 yasindayim 4 cocugum var en kücük 3 yasinda son alinan kilolar verilemedi malesef

Yarın aralıklı oruca başlıyorum kızlar sizde aşağıya menülerinizi yazıp katılabilirsiniz

Başlangıç Kilom : 74.0
İlk Hedef : 70.0
İkinci Hedef : 65.0
Ve son hedefim : 60.0
selam aynı kilodaymışız benim de ilk hedefim 70 aralıklı oruç uyguluyorum diyetisyen eşliğinde şuan güncel kilonuz kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…