Arkadaşlar bugün diyete başladım. Ortalama 10 kilo kadar fazlam var.
Şayet başlığım taşınmazsa yada silinmezse, yaptığım diyeti sizlerle paylaşmak istiyorum. Tabiki sizlerinde yorum yapmasını :)
Şu anki kilom 68. boyum 163.. Bugün sabah itibarı ile başladım rejime. İnşallah 2 güne kadar da gold slim akapunktur küpesi ile birlikte uygulamayı düşünüyorum. Bu arada eğer bu küpeyide kullanan kimse varsa, görüşlerini bildirirse sevinirim.
Bugün sabah itibarı ile
Büyükçe bir bardak su
Süt ve eti müsli yedim.
Arada
1 adet nestle tahıllı içecek içtim
öğlen
1 porsiyon çorba içtim, sonra 6 adet yaş kayısı yedim
arada
2 adet hurma yedim
akşam
tekrar eti müsli ve süt
ilerleyen saatlerde acıkırsam, eti form bisküvi yemeyi düşünüyorum.
inşallah irademe yenilmem arkadaşlar şans dileyin nolur :)
arkadaşlar eve bir geldim, annem mis gibi tarhana çorbasını kokutmuş, kızartmaları yapmış, yanınada salata... ancak yalanmakla geçiştirebileceğim galiba. genede salatadan yerim...
Şayet başlığım taşınmazsa yada silinmezse, yaptığım diyeti sizlerle paylaşmak istiyorum. Tabiki sizlerinde yorum yapmasını :)
Şu anki kilom 68. boyum 163.. Bugün sabah itibarı ile başladım rejime. İnşallah 2 güne kadar da gold slim akapunktur küpesi ile birlikte uygulamayı düşünüyorum. Bu arada eğer bu küpeyide kullanan kimse varsa, görüşlerini bildirirse sevinirim.
Bugün sabah itibarı ile
Büyükçe bir bardak su
Süt ve eti müsli yedim.
Arada
1 adet nestle tahıllı içecek içtim
öğlen
1 porsiyon çorba içtim, sonra 6 adet yaş kayısı yedim
arada
2 adet hurma yedim
akşam
tekrar eti müsli ve süt
ilerleyen saatlerde acıkırsam, eti form bisküvi yemeyi düşünüyorum.
inşallah irademe yenilmem arkadaşlar şans dileyin nolur :)
arkadaşlar eve bir geldim, annem mis gibi tarhana çorbasını kokutmuş, kızartmaları yapmış, yanınada salata... ancak yalanmakla geçiştirebileceğim galiba. genede salatadan yerim...