Diyet Günlüğü Yazmaya Karar Verdim

merymeryg

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
4.355
16.027
Selam kızlar. Telefon, ajanda ya da deftere yazmaktansa buraya yazayım, hem de başka insanlar gördüğü için utanırım belki🤣 ve bu sayede kaçamak yapmadan kilo takibi yaparım diye düşünüp bu konuyu açtım 🥰
Beslenme olarak günlük yediklerimi yazacağım ancak şimdilik spora gitme durumum yok bebeğim 6 aylık. Zaten yeterince yoruluyorum 😁
Başlangıç: Bugün 7.8.24 81.5 kg
İlk Hedef 1.ay : 7.9.24’ te 76 kg
Nihai hedefim ise 64-65
Ara hedefleri ilerledikçe güncellerim :)

14.08.24 80.0 ✅
21.08.24 79.0

Son düzenleme:
Bugün Yediklerim
Kahvaltı : muzlu yulaf lapası
Ara öğün 1: iced latte
Ara öğün 2: 1 bardak kefir + 1 havuç + 2 tane kayısı
Akşam yemeği(henüz yemedim ama böyle yiyeceğim) : 4-5 kaşık bezelye yemeği, 3-4 kaşık basmati pilav, yoğurt
Akşam da belki çay yanına 1-2 tane hurma yerim

Hellooo günlüğüm 😁
Bu sabah kahvaltım tam buğday sandviç ve bitki çayıydı. Biraz önce de soğuk kahve içtim, yanında 2 kare bitter.
1 lt su bitirdim şimdi yenisine başladım. (Bugün hedefim 2.5 lt)
dün acıktığımı fark ettiğim için bugün ton balığı, mısır ve az basmatiyle öğle yemeğine bowl yapacağım.
Akşam yemeği olarak da dünden kalan bezelye yemeğinden +az pilav ve yoğurt yerim. Ek bir şey yersem yazacağım 💖

Selamlarr 🥰 dün yazdıklarıma ek olarak akşam çay yanında ufak bir cezerye yedim.
Bu sabah kahvaltıda 1.5 yumurtadan omlet, biraz süzme peynir ve 2 dilim ekmek yedim.
Birazdan iced latte yapacağım yanında belki yine 2 kare bitter yerim.
Öğleden sonra bi ara öğün planım daha var kefir ve meyve olarak.
Yarın piknik planımız olduğu için bugün akşam yemeğini hafif yiyeceğim inşallah yulaf lapası yapmayı planlıyorum. Ek bir durum olursa güncelleyeceğim yine🤩

Selammlarr🥰
Daha önce de yazdığım üzere dün piknik sebepli ev düzeninin dışına çıktım biraz. Ama aşırı abartmadan yedim tabii. Sadece aileden bir doğumgünü sebebiyle bi dilim pasta yedim kaçamak olarak :KK43:
Bu sabah güne 1 büyük bardak suyla başladım . Kahvaltım çeyrek avokado, 2 yumurtadan omlet 1 dilim kepekli ekmek ve 1 adet incir oldu .
Günün devamını akşam özetleyeceğim inşallah 🙏

Dün öğleden sonra : 1 latte içtim
2 incir ve biraz üzüm yedim
akşam yemeğim evde kendim yaptığım tavuk wrap oldu
Akşam yemeğinden sonra maalesef bebişten dolayı biraz yorulduğum için saat 21.30 gibi ufak bi atıştırmam oldu bunu telafi edeceğiz 😁 (sağlıksız şeyler değildi ama gereksizdi😁)
Bu arada çarşamba günü için ilk hafta hedefim 80 kg yani -1.5 kg. Bakalım ulaşacak mıyızz?

Dün yazamadım ☹️ ve dünü özetlemeye üşendim biraz 😁 kötü geçmedi fena bir gün değildi. Biraz daha porsiyon kontrolünü öğrenirsem daha iyi olacak sadece.
Bugün güne yulaf lapası ile başladım. Öğle öncesi ara öğününde iced latte yanında biraz cevizli pestil yedim. Biraz önce öğle yemeği olarak lavaş arasına ton balıklı avokadolu bi dürüm yaptım kendime.
Öğleden sonra kefirli meyveli bi ara öğün daha düşünüyorum.
Akşam yemeği planım taze fasulye pilav yoğurt👌🏻
Yarın tartı günümüz 🤩

Günaydın 💖 tartıldık geldikkk😁
Güncel : 80.0 tam şaka gibi. Demek ki arada kaçırdıklarım olmasa 79ları görecekmişim bu hafta. Olsun hedefe ulaşmışız aynen devam ediyoruz👏🏻 Sonraki çarşamba hedefimiz : 79.0 kg 👌🏻

X