Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan olarak bencil yaratıklarız.Kapatılsın diyenlerin çoğunun kilo problemi olduğunu sanmıyorum.Yani beni ilgilendirmiyo nasılsa kapatılsın durumu.
Kiloları yüzünden mutsuz arkadaşları düşünen yok.Hani burası paylaşım yeriydi? ürünler faydalı veya faydasız ,bazıları için çok önemli olduğunu lütfen unutmayalım.( Ha bu arada kilolu biri değilim.)
Dünkü aldığımız sorti 47 milyon adettir. Çok sağlam saldırıyorlar.
Hayatı çocuk gibi yaşamaya bak. En ufak şeylere sevin, çığlık at, en büyük dertlere saf saf bak.
Merhaba,
Zaten reklamını yapmıyoruz. Reklamlar google üzerinden geliyor(du artık gelemiyor). Sorum forumda bu ürünler hakkında paylaşım olsun mu olmasın mı ? Hiç dikkatinizi çekmedi mi bu tür ürünleri önerenlerin mesaj sayısı onu geçmiyor. Bunda bir tuhaflık yok mu ?
Hayatı çocuk gibi yaşamaya bak. En ufak şeylere sevin, çığlık at, en büyük dertlere saf saf bak.
Elleri kırılsın diye yorum yazmayın belki saldıranlar oğlunuz kardeşiniz kocanız....
neden bu hazımsızlık anlamıyorum
piyasaya sunulan her ürün beğenilmek zorunda mı??
sitede reklamı dönen her ürüne şakşakçılık yapmak durumunda mıyız??
site kurucusunu bile eleştirme hakkımız elimizden alınmıyorken sırf siteye reklam verdi diye aleyhinde yorum yapılmama lüksünü kendinde gören zavallı değildir de nedir?
bugune dek neler gördük
taklitler, iftiralar, abuk subuk karalama kampanyaları, üyeler hakkında saçma sapan iddalarla yıldırma politikaları...
ne oldu???
bu ucuzlukların hangisi koparabildi bizleri KKdan?
hiç...
bi süre canımızı sıktılar hepsi bu...
çatlayıp patlasınlar çığ gibi büyüyoruz sengözlerimebaksanab
hem ne demiş atalarımız;
Ardından 100 köpek havlamayan kurt kurt değildir :smiley-cool:
bazıları ürür; KK aynen yürür
hadi rast gele! sengözlerimebaksanab