gördüğümüz üzere böyle bir ihtiyaç var, paylaşımları kapatmak da ürün yetkilisinden çok bizlere zarar verecek bu kesin. reklamlarını almayın en iyisi diyeceğim ama, böyle bir siteye her daim gugıldan böyle reklamlar gelir. siz sitede zayıflama kelimesini yazdığınız anda otomatikman yanda bir zayıflama ürünü reklamı çalışıyo, bu adamların nabza göre şerbet politikası gibi bir şey.
bazı arkadaşlar demiş bunlar sağlıklı değil paylaşım olmasın. bundan bu kadar eminsek neden bu firmalara kimse dava açmıyor? neden bir gün elma bir gün portakal öbürsügün başka bişeyin zayıflama ürünü çıkaBıLıYOR? kötü olduğuna inandığınız bir şeyi düzeltmeye uğraşmadığınız sürece çok da söz hakkınız yoktur onu kötülemeye.
hayatımda hiç zayıflama ürünü kullanmadım. kullanmayı da düşünmüyorum. güvenmiyorum. ama güvenenle de kavga edemem. ona hakaret edemem güvendiği için. kalliste'nin mesajı çok çok açıklayıcıydı bu konuda, 100 kilonun üzerinde olsam belki ben de böyle ürünlere yönelirdim.
şimdi ilk başta site yönetimine düşen bu saldırının faillerinin cezalandırılması için işin sonuna kadar gitmek. caydırıcı bir dava olmalı diğer ürünler için de. kafalarına esip adam tutup saldırı düzenlemek bu kadar kolay mı.
hanımlar, bize düşen de bu ürünün sadece bu saldırı yönünü insanlara yaymak. ben aklıma ilk gelen şeyi yaptım. ekşi sözlükte yazar olan bir arkadaşıma rica ettim (ben hala çaylağım da) , ekşi sözlükte acı çehre başlığına bu olay hakkında kısa bir yazı yazdı, o gün sitenin görüntüsünü alıp resmini de koydu. belki bileniniz azdır ama o site inanılmaz medya gücüne sahip bir yer, günde yaklaşık 10bin kişinin girdiği.
ama bu yeterli değil ki adamlar hala saldırıya devam ediyorlar. abartmış mı olurum ama gerekirse bunu medyaya taşımak lazım, ki insanlar görsün güvendikleri ürünün ne olduğunu. bu sadece bu ürün için geçerli, çünkü bu saatten sonra bu ürünü alacak ve kullanacak kk hanımı olduğunu sanmıyorum.
diğer ürünler için bir mahsur yok bana kalırsa. son olarak özetleyeyim, paylaşımlar kalmalı diye düşünenlerdenim, reklamların da.