evet aslında konu tam olarak bu..
sansür..
çözmeye çalışmak yerine ortadan kaldır..
diğer topiklerde yine bu ve benzeri sebeplerle kapatıldı sanırım..
e nolucak peki böyle ?
ilgi çeken , yoğunluğu olan topikler yavaş yavaş gidiyor..
kaldı elimizde
ocak..............aralık anneleri..
ocak.............aralık hamileleri..
ocak.............aralık bebişleri..
...
..
sığ bir site kalıcak sonunda elimizde..
Bu piyasada çok ciddi bir sektör.İnsanların estetik kaygıları olduğu sürecede herzaman talep bulacak ürünler bunlar.Reklam kısmı sitenin bileceği iş,yorum olayı ise bünyeye göre değişim gösteren birşeyi tartışmakla,havanda su dövmekten öteye gidemeyecektir bence.Geçen baharda yeşil çay mucizesi diye bir topikte,günlerce fikir alışverişinde bulunmuştuk.Bazı arkadaşlar memnun kalmadığını,bazılarıda işe yaradığını iddaa etmişti.Altını çize çize şunu söylemiştim.yeşil çay+spor+ve dengeli beslenme ile kilo verilebiliyor.sonuçta herşeyin özü dengeli beslenme ve spora dayanıyor.Ye tatlıyı,iç hapı zayıfla gibi birşeyi icat edicek kişi zaten şu anda paracıkları arasında boğuluyor olurdu.ilk önce kendimiz bilinçlenip,yatarak kilo verilmeyeceğinin farkına varmamız lazım.Bu durumdan yola çıkarak yorum olayınada kendi adıma sıcak bakmıyorum doğrusu.Kilo vermek,kişiye göre farklılık gösteren birşeydir,mucizelere aldanmamak gerek :1no2:
sevgili kazen...isabetli kararları her zaman takdir ederim ..valla süpersin ..mesleğim yüzünden öyle çok sorulara muhatap oldum ki yanlış yanlış yanlış demekten bıktım hala 1 ayda 10 kio diyenlere artık gülüyorum...oturduğu yerden kimse zayıflamaz tembel hatunlardan yüz buluyolar bence ...salaklık parayla oldu reklama da gerek yok ... adam kandırmaca enayi çok olunca naparsın
sonuçta bu ürünler sağlığa zararlı
bizim sitemizde sağlığa zararlı ürünleri görmek istemiyorummm
genelde yazına katılmama rağmen, katılmadığım yerlerde var.Kendimden örnek veriyorum.kırk yaşın başlarındayım,bu zamana kadar yaptığım diyet sadece öğlene kadar sürüyordu.Açlığa gelemiyorum,sinirli oluyorum,başım ağrıyor.İlk defa bu sene diyet hapı denedim. ilk kullandığım başarısızlıkla sonuçlandı.(eczacının yüzünden çünkü obezlerde etkiliymiş) ikinci kullandığım dan çok memnun kaldım ve hiç başım ağrımadan,aç kalmadan az yiyerek,birazda spor yaparak kilo verdim diyet stresi yaşamadan kilo vermek gibi güzel şey yokmuş.Diyeceksinki yemene dikkat etmişsin,spor yapmışsın.
Daha öncedende bunları yapabilirdim ama olmuyor işte.Bu ürünler hiç bir şey yapmasa insanı motive ediyor,dikkatli yemesini sağlıyor spor yaptırıyor. Yani bende böyle yaptı. Kiloyu belki az yiyerek ve spor yaparak verdim ama yine bu ürünün sayesinde diyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?