Diyet arkadaşim ?

Kızlar akşam da 2 kaşık kdar et kavurma yanında da 2 kaşık kadar pilav yedim.ekmek yok.2 tane haylayf attım ağzıma çayın yanında da.

Hoşgeldin nagehann,
Çok iyi vermişsin, tebrik ederim. Darısı başıma. Boy kilo kaç. Gün içinde neler yiyorsun. Tam benim istediğim zayıflama hızı şu anda
Hosbuldum arkadasim
Hoşgeldin nagehann,
Çok iyi vermişsin, tebrik ederim. Darısı başıma. Boy kilo kaç. Gün içinde neler yiyorsun. Tam benim istediğim zayıflama hızı şu anda
Kaç kilosun peki şu anda. Boyumuz da aynı hedefin kaç
66 civari kilom canim. Hedef 58 insallah mart sonuna kadar hedefi tutturmak istiyorum

Yaa kızlar bi de erken kalkıp spor yapmak istiyorum ama yapamıyorum.7.30 da kalkıp 8 gibi evden çıkıyorum işe gitmwk için.7 gibi kalkıp 30 dk spor yapsam süper olacak. Yazın yapıodum hatta 6.30 da bile kalkıodum ama şimdi karanlık ya hiç içimden gelmio.siz napıosunuz.ayperest yapmıosun seni biliyorum cnm.nagehan ve qawsedrf sizler napıosunuz

Ben yapmaya başladım. Air climber en az 20 dk. Yerde bacak hareketleri. Bisiklet, yürüyüş felan. Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Ankara'da spor imkansız hem erken kalk hem de dışarısı olacak gibi değil

Günaydın kızlar.Ben de ankarada yaşıyorum.aynen burda spor yapmak mümkün değil malesef.air climber harika gerçekten ben de bi sene onunla çok iyi ter atıp kilo vermiştim.ama memlekette ailemin evinde. Buraya getirmedim.bu arada tebrik ederim.çok güzeel vermişsin.bizim tartı bozuk ya başlangıç kilomu bile bilmiyorum ama bulurum tartılacak bi yer

Bu sabah 7.de kalktım, kızıma krep yaptım. Alt üst pişiriken de air climber da 5-10 dk yaptım. Sonra kahvaltı sofrasına oturdum. Önümde krepler. Dedim ki kendime; canın istiyor mu istiyor, yemezsen ölürmüsün ölmezsin. Bi düşün dedim zayıfken ne iyiydi. Hiçbir kıyafetinden sarkan taşan bişi yoktu. Sonra uzun zamandır görmediğin arkadaşların var. Şimdi onlar deneyecekler mi , sen biraz kilo mu aldın. Nasıl üzüleceksin, nasıl sinir olacaksın. Pişmanlık hele ah keşke yemeseydim hayıflanmaları. İşte o yüzden sen yeme bu kredi. Kendime böyle olumlama yaptım. Kızımın 1 lokmalık krebi kalmış. Yani ne kadar diyeyim 1/8 kadar bir tek onu yedim.
Çok aç olduğunuzda veya gözünüz döndüğünde siz de konuşun kendinizle

Dimi bence de haklısın.konuşmalı ve frenlemeliyiz kendimizi. Uzun zamandır görmediğimiz veya çevrendeki zayıf insanların yanlarında taşanlara bakarak garip bu surat ifadesine bürünmesi çok üzücü gerçekten. Bunları düşünerek dizginlemeliyiz kendimizi.

Günaydın arkadaşlar,
Geçen hf 67,8
Bu hf 67
800 gr vermişim

tebriklerrr

aynen qawsedrf bende o şekilde konuşuyorum kendimle ve yemiyorum yoksa bazı anlar gerçekten iştahlı oluyor insan. bu dönemler geçici olduğunu bilmeliyiz bi süre bu şekilde yaşıcaz sonra hayatımızı benliğimizi değiştircek onaracak bir vücuda sahip olucaz sonrasında daha mutlu olucaz ve istediğimizide yicez yani .
evetttt kızlarrr o insanların bakışı ahhh yaaaaa
iyi kilo almışsın
ay baya beli kilo aldığın
maşallahın var şimdi tam anne gibisin boşver
yaaaa ayperest kolların bile büyümüş yeni farkettim
maşallah maşallah
ayyy ayperest nolmuş sana doğum kilolarını atamadın mı daha
kız sen çıtır pıtır bişeydin
eşimde gelde şu göbeğini bi seviyim diyo bana
çıldıracam artık yani

bu arada bende 66 idim 65.2 şuanda

yaa ben daha tartılamadım ama 2 gün oldu malum nasıl yapsam bugün tartılıp haftaya cuma tekrar mı tartılsam kızlar

Olacaz incecik olacaz, her beğendiğimizi giyebilecez, herkes de görecek

evettt giyemediğim o kadar çok kıyafetim var kiii

Tamamdır, evdeki tartıyı düzeltmem lazım, çünkü hep aynı yerde tartılmak önemli.sizler çok iyi gidiyosunuz kızlar umarım ben de sizin gibi iyi olurum

olucaksın canımm yeterki vazgeçme bak ben zayıfladığımı gördüm ve biraz daha teşvik oldum he hafta aynısı olucak ve vazgeçmicem 1 şubatta 60 kg plsam keşke

evettt giyemediğim o kadar çok kıyafetim var kiii

Tamamdır, evdeki tartıyı düzeltmem lazım, çünkü hep aynı yerde tartılmak önemli.sizler çok iyi gidiyosunuz kızlar umarım ben de sizin gibi iyi olurum

olucaksın canımm yeterki vazgeçme bak ben zayıfladığımı gördüm ve biraz daha teşvik oldum he hafta aynısı olucak ve vazgeçmicem 1 şubatta 60 kg plsam keşke

yaaa evet ayperest benim de oram buram çıkıyo die giymediğim çok şey var. vazgeçmicem aynen şubata baya bi kilo vermiş girmek istiyorum. Bu sefer sayenizde çok azimliyim ve hiç birşey bunu engelleyemicek. Tam bıkkınlık yaşadığımda buraya yazıorumki vazgeçmiyim,size karşı da mahçup olmıyım:)

aynen canım bende vazgeçmemek için üye oldum zaten buraya. birde hesap verecek insanların olması güzel ve seninle aynı durumda olanların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…