- 11 Eylül 2020
- 60
- 65
- 38
- 32
- Konu Sahibi hurremkrbg
-
eşim de aşırı kaçamak yapıyor bahanesi de yeme aralığım bu o kadar aç kaldım diyor :) ama bir kadın bünyesi olarak bu kaçamaklara rağmen kilo verebildiniz mi ? Bazen sosyal çevre gerçekten zorluyor özellikle akşam 8 sonrası içinBen Cumartesi gunleri yapmiyorum ,nedeni ise ,arkadaslar ve cevremle cikiyoruz yada ev gezisi vesayre.. ve icmesek yemesek olmuyor ,sosyal hayatta onemli.Bu bakimdan kalan 6gun yapiyorum.
Nasıl gidiyor peki yaramış mı?ben de kaçamaksa eğer dün akşam 2 küçük parça çarşaf böreği yedim çünkü misafirlikte başka bişey yoktuüzerine de 1 bardak ayran akşam yemeğini kapattım böylece. Ama bugün öğlende vicdan yaptım ve mısır gevreğine elma dilimleyip yedim başka birşey yemedim. Bu şekilde öğünden kısıyorum, bugün tartılacağım bakalım işe yaramış mı 16 günlük oruç
evet -2 daha gitmiş böylece 2 haftada 4 kilo vermiş oldum, çok güzel motiveyim şuan inşallah böyle sürer :)Nasıl gidiyor peki yaramış mı?
ben de diyete başlamak istiyorumAralıklı oruç ile diyet yapacak diyet arkadaşı arıyorum, kendim başlıyorum ama motive olamıyorum ertesi gün pes ediyorum beraber yapabileceğim birisi olursa en azından birbirimize destek oluruz
Evet ilk bir kaç gün zor geliyor ama sonrasında alışıyor vücut :)ben de diyete başlamak istiyorumama çok zor geliyor
Hiç sorun değil, bugün olmazsa yarın olurBen dün sabah gayet iyiyken öğleden sonra hiç dikkat edemedim. Bugün de evde değilim. Pek uyum sağlayamicam bugün. Motivasyonum hiç yok.
Ben hâlâ bir düzen oturtamadim. Güne iyi başlıyorum ama devam edemiyorum. Biraz daha sıkılamam lazım kendimi.Hiç sorun değil, bugün olmazsa yarın olur
Ben şimdilik iyi hissediyorum tabii ufak tefek kaçamaklarımda oluyor maalesef
Evett sanırıım biraz daha sıkman gerek kendini..Ben hâlâ bir düzen oturtamadim. Güne iyi başlıyorum ama devam edemiyorum. Biraz daha sıkılamam lazım kendimi.
Benn istiyorummmVar mı bu başlıkta aralıklı oruç yapıcak arkadaş birbirimizi motive edelim yaa yarın başlıyorum
Sizde mi yeni başlayacaksınızzBenn istiyorummm
Evet yeniden başlamak istiyorumSizde mi yeni başlayacaksınızz
Ben bugün başladım yarını beklemedim böylelikle ilk olarak diyete pazar da başlanabilir mottosuyla motive olarak devam ediyorumEvet yeniden başlamak istiyorum
Evet tabii ki neden olmasın çok doğru,Ben bugün başladım yarını beklemedim böylelikle ilk olarak diyete pazar da başlanabilir mottosuyla motive olarak devam ediyorumsizde başlayın yediklerimizi paylaşalım birbirimizle
Başladınız mı durum nedirEvet tabii ki neden olmasın çok doğru,
Merhabalar ben başladım beslenme şeklimi kendim oluşturdum kalori takibi ile ilerliyorum 16/8 uyguluyorum 10.30-18.30 saatleri arasında 2 ana 1 ara öğün yapıyorum+yürüyüş ve leslie tam bir hafta oldu 71.6 dan 68.5 e düşmüşüm tam gaz devam ediyorum ama kimseyi bulamadığım için tek başıma yapıyorumBende dahil olabilirim diyet tam olarak nasıl kaç saat aç kalınıyor ve yemede sınır var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?