Şans eseri denk geldim konuya en çok seni yakın buldum kendime :) bende yeni evlendim 1 ay oldu düğünden bi 6 ay önce dikkatli beslenmeye başladım 72den 63e düştüm ama gel gelelim evlendiğim dakika yemediklerimi o kdar özlemişimki yemeğe başladım sanırım aldım bu bi ayda 3-4 kilo çok mutsuzum irademde kırıldı ah destek olabilsek keşke birbirimizeAhh keskee yapabilsek valla bende evlendi mm ve evlilikle geldi kilolaarcok mutsuzum eski halimi cok ozluyoruumm. Ben daha once evlenicegim icin sadece sabah yumurta oglen corba ve sulu yemek yer gunun kalanını suyla kapatirdim yaklaşık 6 7 ayda 78 kilodan 60 kiloya dustum belki burdan motive edersek birbirimize çok guzel bi iyilik yamis oluruz canim
Ah kuzuumm 1 ay mi cok yenisiniz dha allah bir omur mutluluk huzur versin evliliğin başlangıcı yani kendim adina söyleyebilirim cok stresli bu yuzden ben habire yemeğe verdim kendimi başlangıçtan beri kilo aldim vericem diye diye daha cok aldim daha once başardık simdide basarabiliriz. hem sen daa cok az almissin benim 1 bcuk yil olucak 10 15 kilo almisimdir tartiya cikmaya korkuyorumŞans eseri denk geldim konuya en çok seni yakın buldum kendime :) bende yeni evlendim 1 ay oldu düğünden bi 6 ay önce dikkatli beslenmeye başladım 72den 63e düştüm ama gel gelelim evlendiğim dakika yemediklerimi o kdar özlemişimki yemeğe başladım sanırım aldım bu bi ayda 3-4 kilo çok mutsuzum irademde kırıldı ah destek olabilsek keşke birbirimize
Ah kuzuumm 1 ay mi cok yenisiniz dha allah bir omur mutluluk huzur versin evliliğin başlangıcı yani kendim adina söyleyebilirim cok stresli bu yuzden ben habire yemeğe verdim kendimi başlangıçtan beri kilo aldim vericem diye diye daha cok aldim daha once başardık simdide basarabiliriz. hem sen daa cok az almissin benim 1 bcuk yil olucak 10 15 kilo almisimdir tartiya cikmaya korkuyorum
Hadi beraber basliyalim diyete hem birbirimize destek oluruz ☺ karsi koyalım karşımızda ozene bozene yiyenlere ozellikle kocalaraevet çok yeniyiz :) ayy bende 1-1 buçuk yıla böyle gidersen kesin o kadar alırım ama karşımda çok güzel şeyler yiyo benim iradem güçlü değilki nasıl çıkıcaz bu işin içinden bilmiyorum :)
süper olur ben bugün başladım sabahtan ufak ufak zaten :)Hadi beraber basliyalim diyete hem birbirimize destek oluruz ☺ karsi koyalım karşımızda ozene bozene yiyenlere ozellikle kocalara
süper olur ben bugün başladım sabahtan ufak ufak zaten :)
ince bi dilim kızarmış ekmek salatalık biraz peynir ve maydanoz yedim çalışıyorum işe gelincede sade bi kahve içtim ve bu saate kadar sadece su içtim çok açım
ohh iyi gidiyosun ben suanlik sadece kahve tukettim sabreett saldirma yemeklere acliktan
kahveyle bu saate kadarmı ahh keşke bende yapabilsem bunu :) işyerime dışarıdan yemek söyleniyor dışarıdan da işte o yağlı yağlı ekmek arası şeyler bende evden getirdim yanmda onu yedim ama doydunmu diye sor hayır
kuzum sabahlari menune mutlaka haşlanmış yumurta ekle baya tok tutuyor. Ekmek arasında sakin yeme hee aliriz ama veremryiz
Yedim canim yumurta hasladim bide kızarmış ekmek tabi ki 1 dilim birde domates bu kadarahh ahh benim tek sorunum haşlanmış yumurta yiyememek yağsız tavada bi yumurtadan omlet yapıyorum yumurtayı başka türlü asla yiyemiyorumsen ne yaptın hala hiç bişey yemedinmi :)
Kizlarr ben de varim hedefim 63ten yeni yıla kadar 58e düşmek yaza kadar da 55e dusup sabitlemek. Az gibi gozukuyor olabilir ama asla veremiyorum bu sefer cok kararliyim birlikte basaralim lutfenn
Yedim canim yumurta hasladim bide kızarmış ekmek tabi ki 1 dilim birde domates bu kadarolsun yumurta ye de protein sonucta enerji verir canim
Olsun kndini cokta kisitlama sonradan gozun döner flan canin çekince azcikta olsa ye. Ben hala bozmadim ama sanırım cok uyuyorum oda açlığı unutturuyorBen dün akşam malesef bir dilim börek yedim annem yemeğe davet etti yapmış yemesem olmazdı ama çoğunlukla brokoli salatası yedim düşünüp onuda yapmış bana
Olsun kndini cokta kisitlama sonradan gozun döner flan canin çekince azcikta olsa ye. Ben hala bozmadim ama sanırım cok uyuyorum oda açlığı unutturuyor