- 7 Ağustos 2019
- 96
- 131
- 23
Allah seni Yeşil çay içtiğini varsaydımValla arkadaşlar ye ye diye ısrar ettiler ama tuttum çenemi bide çay içtim bol bol. Zaten açık ve şekersiz içerim. Şişirdi beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni Yeşil çay içtiğini varsaydımValla arkadaşlar ye ye diye ısrar ettiler ama tuttum çenemi bide çay içtim bol bol. Zaten açık ve şekersiz içerim. Şişirdi beni
Yok kız normal siyah çay. Yeşil çayı pek sevmem onu o kadar içememAllah seni Yeşil çay içtiğini varsaydım
Eğer yeşil çay sert geliyorsa doğadan markası var ya onun yumuşak içimliğini alabilirsin çok rahat içersin o zamanYok kız normal siyah çay. Yeşil çayı pek sevmem onu o kadar içemem
Yok kuzu onuda sevmedim. Eşim içiyor onuda. Ben normal yeşil çay aldım demleyip içiyorum daha güzel oluyor tadıEğer yeşil çay sert geliyorsa doğadan markası var ya onun yumuşak içimliğini alabilirsin çok rahat içersin o zaman
Çok mantıklı, ben diyetisyene vermek için yapıyorum cok faydasını gördümKızlar birde diyet günlüğü tutucam buna karar verdim hafta hafta yediklerimi içtiklerimi hafta hafta raporluycam neler yaramış neler yaramamış görücem
Ne vardı kız yemekte bende akşam yemeği bi kase mercimek çorbası içebildimKızlar şuan o kadar mutluyum hayır diyebildim kayınvalidem en sevdiğim yemeği yapmış otur ye dedi senin için yaptım dedi ve ben hayır diyebildim bu dA sizlerin sayesinde tek başıma yapıyor olsaydım kesin yemiştim ben onu iyi ki varsınız ve lütfen vazgeçmeyelim biz bunu yapıcaz artık daha net gördüm ve inanıyorum ❤❤
İçli köfte yapmış yaaa sorma zaten ben anladım kapıdan girer girmez kokudan ben ona hayır demişim ya bugün birşey Yemesemde dururum bu gazla ama yoğurt yiyeyim en iyisiNe vardı kız yemekte bende akşam yemeği bi kase mercimek çorbası içebildim
Hadi pul biberli yoğurt ye senİçli köfte yapmış yaaa sorma zaten ben anladım kapıdan girer girmez kokudan ben ona hayır demişim ya bugün birşey Yemesemde dururum bu gazla ama yoğurt yiyeyim en iyisi
İçli köfte yapmış yaaa sorma zaten ben anladım kapıdan girer girmez kokudan ben ona hayır demişim ya bugün birşey Yemesemde dururum bu gazla ama yoğurt yiyeyim en iyisi
Tebrikler canım hep birlikte başaracağızKızlar şuan o kadar mutluyum hayır diyebildim kayınvalidem en sevdiğim yemeği yapmış otur ye dedi senin için yaptım dedi ve ben hayır diyebildim bu dA sizlerin sayesinde tek başıma yapıyor olsaydım kesin yemiştim ben onu iyi ki varsınız ve lütfen vazgeçmeyelim biz bunu yapıcaz artık daha net gördüm ve inanıyorum
Hoşgeldin canım seni grubumuza son kişi olarak ekliyorum. Fakat bayram sonrası ilk mesajdaki tabloya eklerim. Lütfen aktif olmaya calıs burada. Tekrar hoşgeldineğer beni de alırsanız mutlu olurum :) 23 yaşındayım 173 boy 73 kiloyum hedefim 58-60 gibi bir kilo tek başıma motive olamıyorum hemen pes ediyorum yenik düşüyorum. spor yapmaya pek vaktim olmuyor tıp okuyorum son sınıfım hastanede ordan oraya yürüyebiliyorum daha çok yeme planımı düzenleyerek kilo vermeye çalışacağım sizinle de olursam çok güzel olur :)
Günaydın canımGünaydın BALLAR
bende de tatlı olayı var. Tatlim yatmadan önce mekik cekmeyi ihmal etme göbek bebek gibi kaliyor yoksa canımKızlar şöyle bende aşırı bi şekilde tatlıya düşkünlük var ilk hedefim bunu bırakmak olacak, onun dışında malum tek başıma yaşıyorum :) dört dörtlük bir beslenme düzenim yok mesela siz ceviz domates salatalık vs yerken kahvaltıda ben iki yumurta haşlayıp onu yiyip çıkıyorum tek başına :) öğlen yemekhanede oluyorum tatlı çıkarsa pirinç pilavı çıkarsa almayı düşünmüyorum bulgur pilavı olabilir. Akşamsa sebze ağırlıklı besleniyorum öyle devam edeceğim. Sebze yemekleri pişiriyorum. Spora gelince gün içinde fazla yoruluyorum ama bende kalça bacak kalınlığı fazla her gün yatmadan önce inceltmek adına bi şeyler yapabilirim boş geçirdiğim gün olmasın istiyorum hani 15 dakika da olsa inceltici hareketler . Ben böyle :)
Ayyy Allahtan ben tatlı sevmem galiba tek artı yönüm bubende de tatlı olayı var. Tatlim yatmadan önce mekik cekmeyi ihmal etme göbek bebek gibi kaliyor yoksa canım