- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
cok sanslisin inşallah degismez damak tadin canım, ben bekarken çikolatayi sadece bayramda yerdim, ne güzel gunlermis o günlerAyyy Allahtan ben tatlı sevmem galiba tek artı yönüm bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sanslisin inşallah degismez damak tadin canım, ben bekarken çikolatayi sadece bayramda yerdim, ne güzel gunlermis o günlerAyyy Allahtan ben tatlı sevmem galiba tek artı yönüm bu
İnşallah değişmez. Demek değişebiliyorcok sanslisin inşallah degismez damak tadin canım, ben bekarken çikolatayi sadece bayramda yerdim, ne güzel gunlermis o günler
hee ben bilmem evde pilav yenmezdi annem küçücük tencere ile pisirirdi onun yarisi kalirdi simdi ben evde koca tencere ile yapiyom valla yeniyo. Ne sagliksiz ise ben yiyom ama bitti artıkİnşallah değişmez. Demek değişebiliyor
Aklımız başımıza geldi diyisınnhee ben bilmem evde pilav yenmezdi annem küçücük tencere ile pisirirdi onun yarisi kalirdi simdi ben evde koca tencere ile yapiyom valla yeniyo. Ne sagliksiz ise ben yiyom ama bitti artık
Pazartesiye 1 gün kaldıGünaydın kızçeler bende bugün öğleye kadar çalışıyorum maalesef yine yumurta yiyebildim o yüzden
Pilav dedin beni vurdun birde nohutlu olursa çok severdim ama amacımıza ulaşamam kadar yemiycez ulaştığımızda da tadına bakarız o kadar olur sabrın sonu selamet hayırlısıylahee ben bilmem evde pilav yenmezdi annem küçücük tencere ile pisirirdi onun yarisi kalirdi simdi ben evde koca tencere ile yapiyom valla yeniyo. Ne sagliksiz ise ben yiyom ama bitti artık
Pazartesiye 1 gün kaldı
Niyeki kızBak ya benim hergünüm Pazartesi
bana uyar her türlükızlar grubu whatsappa taşısakdaha güzel olmaz mı her an girebilmek için?
burda çok girme imkanım olmuyor whatsapp hep yanımızda sonuçta keşke bunun da telefon uygulaması olsa gerek kalmaz da.. özelden bana numaralarınızı atarsanız ben grup yapabilirim :)bana uyar her türlü
Pazartesi sendromu hiç bitmiyor ki bende tüm günlerimi hapsediyor pislikNiyeki kız
Pazartesi sendromu hiç bitmiyor ki bende tüm günlerimi hapsediyor pislikNiyeki kız
Niye kız sessize alırsın grubu canın istediğin zaman bakarsın aman tel numarası zaten sapıklık yaparsam engelle beniKızlar ben wp ye sıcak bakmıyorum. Eğer yaparsanız ben ayrılırım