• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum 07.08.2019

Bu yola beraber girdik bir kişi bile istemezse olmaz bence ama yine de siz bilirsiniz kızlar kendi aranızda kurun isterseniz burda da aktif olun ama ☺
Kız Pazartesi diye biliyom ben 😂 bence isterseniz kurun burda da konuşun ama😂

merhaba kızlar,
geçen hafta diyetisyen ile beraber diyete başladım, 1 haftayı devirmiş bulunmaktayım. birbirimize destek olacak ve verdiğimiz kiloları birbirimizle paylasabılecegımız diyet arkadaşı arıyorum. 07.08.2019

çok şükür 1 değil 3 yol arkadaşı buldum ve guncel halımızı aşağıda bulunan tablodan takip edebilirsiniz. aramıza katılmak isteyen arkadaşlar varsa, lütfen her hafta tartılıp bildirebileceğine ve her gün konuya yazıp yedıklerı/tavsiyeleri hakkında bılgı verebılecek kişiler olması gerektiğini göz önünde bulundursun. en fazla 5 kişi olmak birbirimizi takip etmek açısından daha iyi olacaktır. 08.08.2019

Tarih30.07.201906.08.201919.08.2019
G gulbos 99.8 kg98,6 kg
ipek zeynep ipek zeynep -76,8 kg
K KurkmantoluS -68,2 kg
A Azimlisicanduvarideler 105 kg103,8 kg
Ben de katılabilir miyim 😳

Öğle yemeğim. Bir kase yoğurt. Bir kase sulu köfte. Eze eze yedim 🙄

ballar durumunuz ne :KK76:
yeni oturdum yaprak saracam, börek yapacam belki aksama pazara giderim çok yoruldum şimdiden
Kızlar bugun cok yogunum temizlik vs fazla bakamadım buraya. Sabah omlet yedim. Öğlen de 2 ceviz. Yeni arkadas lar gördüm müsait zamanda bakıcam. Lütfen cevap vermiyorum diye unuttum sanmayın. Bayram üzeri yoğun biraz :)

Back