Diyet arkadaşı arıyorum 07.08.2019

Allah bağışlasın hoşgeldin aramıza Rabbim olmayan herkese bu duyguyu nasip etsin bana da inşallah
Aminn çok zor valla ikiz anası olmak hele ki yalnızsanız.ben tek başıma baktım yemek yapmadın sürwkli sandaviç tarzı hazır yemekler...ee kilo kaçınılmaz oldu haliyle... Ikiz evlat düşman başına desek en güzel beddua olur. rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkeze...

Kızlar aynı kiloda kalmışım, 1 gr oynamamış. Ben aldım diye korkuyordum neyse buna da sükür. Haftaya cumartesi geleceğim o zamana kadar 2 kilo hedef koyucam kendime. Bayram mahvetti beni kızlar ya

Kızlar aynı kiloda kalmışım, 1 gr oynamamış. Ben aldım diye korkuyordum neyse buna da sükür. Haftaya cumartesi geleceğim o zamana kadar 2 kilo hedef koyucam kendime. Bayram mahvetti beni kızlar ya
evet şükür almamisin canım bu bayram hepimizi vurdu gibi ama olsun tek kaybımız bu hafta olsun

Çok güzel almamış olman açığa kapstacağına inanıyorum

Günaydın kızlar o kadar sinirliyim çok sevdiğim kırmızı pantolonun içine giricem diye canım çıktı ya yani kocamın canı çıktı fermuarlı baya uğraştı bende hala esnek esnek diyet yapıyorum ölüm orucuna girsem yeri 19 u bir geçsin bir hafta da 3 4 kilo verdirten diyetimi yapıp moralimi düzelticem sonra normal tempoda ilerliycem

Ya kızlar bence birde gerçekten burdan girmek çok zor oluyor whatsapp a taşıyalım konu sahibimiz de sıkıntı yok dedi nasılsa sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim netten girmem zor oluyor kasılıyor telefon

moral acisindan bencede çok iyi fikir. Seninle ptesi gunu IF diyeti idi galiba onu yapalim 14 gun ne dersin 16 saat ac kaliyormussun 8 saat ye

Ya kızlar bence birde gerçekten burdan girmek çok zor oluyor whatsapp a taşıyalım konu sahibimiz de sıkıntı yok dedi nasılsa sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim netten girmem zor oluyor kasılıyor telefon
Valla bana hepsi uyar dedim di. Tek derdim ilk olarak 70 si görmek bi görsem devami gelecek

Şule sen kaç kilosun tatlım.
seninle 8_16 yapalım en azından 14 gun deneyelim ne dersin. Senin bir fikrin varsa yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…