- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
emziriyor musun canım sen, ikizler kaç aylıkAynen öyle alıştım bu tempoya
Iki yaşındalar emzirme bitti...şimdi benim kendime bakma zamanımemziriyor musun canım sen, ikizler kaç aylık
Çalışıyorum Canım tek aktif olduğum şey o zAten sabah 20 dakika işe giderken yürüyüş ve dönüş o yüzden spora başlamam lazımcalışıyor musun şule yoksa evde misin tatlım
Iki yaşındalar emzirme bitti...şimdi benim kendime bakma zamanım
Aminn çok zor valla ikiz anası olmak hele ki yalnızsanız.ben tek başıma baktım yemek yapmadın sürwkli sandaviç tarzı hazır yemekler...ee kilo kaçınılmaz oldu haliyle... Ikiz evlat düşman başına desek en güzel beddua olur. rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkeze...Allah bağışlasın hoşgeldin aramıza Rabbim olmayan herkese bu duyguyu nasip etsin bana da inşallah
evet şükür almamisin canım bu bayram hepimizi vurdu gibi ama olsun tek kaybımız bu hafta olsunKızlar aynı kiloda kalmışım, 1 gr oynamamış. Ben aldım diye korkuyordum neyse buna da sükür. Haftaya cumartesi geleceğim o zamana kadar 2 kilo hedef koyucam kendime. Bayram mahvetti beni kızlar ya
Almaman artı birşey sabit tutmanda başarı neyse ki bayram geçti asılalım kızlarKızlar aynı kiloda kalmışım, 1 gr oynamamış. Ben aldım diye korkuyordum neyse buna da sükür. Haftaya cumartesi geleceğim o zamana kadar 2 kilo hedef koyucam kendime. Bayram mahvetti beni kızlar ya
Ataşehirdeyim canım ben.gul sen anadolu yakasında nerde oturuyorsun
Evet kızlar yeterince yedikAlmaman artı birşey sabit tutmanda başarı neyse ki bayram geçti asılalım kızlar
atasehir belediyesinin ucretsiz hemde, ama aletlere biniyorsun sadece diye biliyorum yürüme banti, bisiklet gibiAtaşehirdeyim canım ben.
Çok güzel almamış olman açığa kapstacağına inanıyorumKızlar aynı kiloda kalmışım, 1 gr oynamamış. Ben aldım diye korkuyordum neyse buna da sükür. Haftaya cumartesi geleceğim o zamana kadar 2 kilo hedef koyucam kendime. Bayram mahvetti beni kızlar ya
moral acisindan bencede çok iyi fikir. Seninle ptesi gunu IF diyeti idi galiba onu yapalim 14 gun ne dersin 16 saat ac kaliyormussun 8 saat yeGünaydın kızlar o kadar sinirliyim çok sevdiğim kırmızı pantolonun içine giricem diye canım çıktı ya yani kocamın canı çıktı fermuarlı baya uğraştıbende hala esnek esnek diyet yapıyorum ölüm orucuna girsem yeri 19 u bir geçsin bir hafta da 3 4 kilo verdirten diyetimi yapıp moralimi düzelticem sonra normal tempoda ilerliycem
Valla bana hepsi uyar dedim di. Tek derdim ilk olarak 70 si görmek bi görsem devami gelecekYa kızlar bence birde gerçekten burdan girmek çok zor oluyor whatsapp a taşıyalım konu sahibimiz de sıkıntı yok dedi nasılsa sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim netten girmem zor oluyor kasılıyor telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?