- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
Ayy bi ozleyenimin olmasinada çok sevindim. Sizi seviyorum kizlatwhatsapp'a gecen kızlar aktif olmuyorsunuz burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bi ozleyenimin olmasinada çok sevindim. Sizi seviyorum kizlatwhatsapp'a gecen kızlar aktif olmuyorsunuz burda
Canım sen nerelerdesinayyy inşallah bi kase şehriye çorbası içtim şimdi. Daha da bişey yememm
Heralde kızz
Ya bi diyet varmis 8 saat ye 16 saat yeme onu mu denesekBamya yedim. Hala açım
Grup oluşursa katilmak isterim unutmayin beni :)Tatlim grup yok daha, yarin işe baslayacagim kaç gündür mutfaktan cikamadim. Üzerine birde tartim bozulmus. Ptesi gunune kadar almam lazım. Inşallah kilo almamisimdir. Adette olamadim daha bide o ayri dert inşallah hamile degildirim
Onu yapmıştım ama kan şekerim çok düştü. Suan diyetisyenin verdiği iyi gidiyor aslında. Beni bayram mahvettiYa bi diyet varmis 8 saat ye 16 saat yeme onu mu denesek
valla benide öyle canım ya bayramda mutfaktan çıkamadım doğru bir yemekte yemedim oturup ayakta yediklerimde yetti gibiOnu yapmıştım ama kan şekerim çok düştü. Suan diyetisyenin verdiği iyi gidiyor aslında. Beni bayram mahvetti
uf ya ne kadar çabuk alıyoruz birde bu kadar çabuk versek nolur sankiGünaydın kızçeler beni de o piknik mahvetti ya kesinlikle toparlanmamız lazım bir kilo bile verebildiysem ne mutlu bana ya
uf ya ne kadar çabuk alıyoruz birde bu kadar çabuk versek nolur sanki
[/QUOTE aynen ya anlamıyorum ki sofrada 2 kilo yemek yoktur toplasan biraz tırtıklıyorum tartı da 2 kilo görünüyor anlamıyorum bu bünye benle dalga mı geçiyor
tatlım akşam fazla çıkarsın ama sabah gitme şansın yok mu ?kızlar bu aksam dıyetısyen randevum var :) bakalım kilo verdik mi aldık mı pis boğazlık kötü şey
tatlım topik sahibi bilir , gelenlerde aynı hızla gidiyorlar anlamadım ben bu işten birşeyMrb arkadaşlar bende aranıza katılabilir. Miyim acaba....psikolojik men ben sıfırlardayım.....
gül kabul ederse şimdiden hoşgeldin tatlım bu iş çok uzun bir maraton , sabır istiyo pes etmemek istiyo, bir ayda verdiğini yeri gelecek bir haftada alacaksın ama pes etmeyeceksin benden sana tavsiye hep yüksek olacak hayallerin , hep güzel düşüneceksin ki güzel olacak , canını da sıkma lütfen verirsin bu kiloları biz aldık tabikide biz vercez yapamayacak birşey yokMrb arkadaşlar bende aranıza katılabilir. Miyim acaba....psikolojik men ben sıfırlardayım.....
Ayy hadi inşallah vermişsinizdir güzel haberlerle dönkızlar bu aksam dıyetısyen randevum var :) bakalım kilo verdik mi aldık mı pis boğazlık kötü şey
kuzum valla bende öyleyim yeyince hemen alıyorum hemen , ama bir hafta birşey yemesem birşey yok . birde zumbaya başladım inşallah herşey güzel olacak diye kendimi teselli ediyorum bacaklarım felan tombul tombul bir 70 düşsem millet haftada 3-4 kilo veriyo ben bunu ayda vermeye razıyım ama işte olmuyo