• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum 07.08.2019

Bu gece sabaha dek uyuyamadık benim kiler bi uyandı gece üçde 6 da anca uyudular ee sonrada beni uyku tutmadı... Bu gün detoksu yapamadım eee ne edek artık pazartesi inşallah.....
O taylan kümeliyi yapacaktım ben ilk gün yaptım süt yeşil çay tadı harikaydı. Ama ikinci gün dayanamadım çok zorlandım

O taylan kümeliyi yapacaktım ben ilk gün yaptım süt yeşil çay tadı harikaydı. Ama ikinci gün dayanamadım çok zorlandım
Hımm bende daha evvel süt diyeti yaptım dediğin gibi tadı çok güzel ama ben sadece sütle yapmıştım.taylan kümeli yarı su yarı süt yapmış.. Ben tmm iki kilo vermiştim tabii ödem ve su büyük ihtimal onu yapmak değil de devamlılık önemli

Hımm bende daha evvel süt diyeti yaptım dediğin gibi tadı çok güzel ama ben sadece sütle yapmıştım.taylan kümeli yarı su yarı süt yapmış.. Ben tmm iki kilo vermiştim tabii ödem ve su büyük ihtimal onu yapmak değil de devamlılık önemli
Bence de canım. Şok diyetler zaten geri aldırıyor

Kızlar neden kimse aktif değil. Pazar olduğu için mi?? Kimse ne yediğini yazıyor ne içtiğini. Ben anlamadım ki bu nasıl iş. ??

Evet aynen kuzum. Kahvaltı bugün biraz geç oldu pazar olduğu için. Şimdi yaptım. Haşlanmış yumurta beyazı 2 tane. 5 zeytin. Salatalık domates. Bi üçgen peynir. İki yeşil biber. Bir dilim tam buğday ekmeği. Şimdi de çay içiyorum 😍😍 zaten şekersiz. Ama sanki tıka basa doydum gibi yer kalmadı. Demekki mide alışıyor az yemeğe 😍
Üçgen peyniri yeme tatlim sirf yag o çok lezzetli ama

Aç karna olda ne zaman kalkarsan canım ben erken kalkıyorum. Ilk ben yollarim heralde. Birde adetimin ikinci günü inşallah çok çıkmam
ayy reglde de şişkinlik olur ki. Ben 8 gibi tartılırım canım.
Hatta cogu diyetisyen yumurta 2 tane yiyorsan peynir vermiyo canım. Protein çok alınca bol su ic
bunlara dikkat edeyim bilmiyordum. Sabahki yumurtalar sadece beyazdı. Çok protein almamışımdır yaa😂😂

Back