Diyet arkadaşı arıyorum 07.08.2019

kızlar fahriye evcenin son halini gördünüz mü oda bizim gibi olmuş , ay bu ünlülerin kilo almasına ben çok seviniyorum, onlarda bizim gibi istediklerini giyemiyorlar en güzeli de bu

kızlar fahriye evcenin son halini gördünüz mü oda bizim gibi olmuş , ay bu ünlülerin kilo almasına ben çok seviniyorum, onlarda bizim gibi istediklerini giyemiyorlar en güzeli de bu
Evet gördüm doğum yapmış normal ama şaşırdığım şey ilk defa bir ünlü Doğum kilolarını verememiş hemde hiç beklemediğim insan onunla yarışalım bari

Evet gördüm doğum yapmış normal ama şaşırdığım şey ilk defa bir ünlü Doğum kilolarını verememiş hemde hiç beklemediğim insan onunla yarışalım bari
bende ona şaştım işte ekrana bir çıkıyorlar sanki hiç doğum yapmamış gibi artık bizden biri oda

Bende Eskişehirdeyim kuzum buradaki belediyeler hemen doluyor anlamadım gitti bence aciliyete göre kabul etsinler bir baktım geçen zayıf zayıf insanlar giriyor delirmemek elde değil ya
tatlım sıraya gir o zaman ve başlayınca üyeliğini hep devam ettir. olmadı belediye başkanına yaz şikayet et , eskişehir çok güzel bir şehir belediyesi de iyi çalışıyor diye duydum du

tatlım akşam fazla çıkarsın ama sabah gitme şansın yok mu ?
inşallah çok eksili birşeyler çıkar
canım aksam saatlerinde gidebiliyorum sadece, ınsallah eksı olur ya ama diyorum ya bayram benı mahvetti

Mrb arkadaşlar bende aranıza katılabilir. Miyim acaba....psikolojik men ben sıfırlardayım.....
aktif olacaksan katılabilirsin, tabloyu pazartesi güncelleyeceğim. devamlılık sağlamayan arkadasları cıkaracağım. birbirimize destek olmak amaç hesap vermek değil sonucta

Inşalşah canım ya mutlu ettin beni o halde beklemedeyim.

Ipek hanımcım tşk ler aktifim yalnız ikiz bebişlerim var sürekli tlf elimde olmuyor yanı anında dönüş yapamam ama bol bol burdayım

kız yarışmayalım sonra moralimiz bozulur bir anda verir falan ben kendımı hep çökertiyorum. diyorum ki kadın dogum yapmıs sen kendıne bak gulbos pis boğaz

Ipek hanımcım tşk ler aktifim yalnız ikiz bebişlerim var sürekli tlf elimde olmuyor yanı anında dönüş yapamam ama bol bol burdayım
allah bağışlasın canım, bana lutfen guncel kilonu mesaj olarak gram dahil olarak yaz pazartesiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…