- 7 Ağustos 2019
- 96
- 131
- 23
103 kiloyum ben akupunktur yaptım vermiştim oradaki diyeti uygulayalım bana uyarsan bir haftada en az 3 kilo garanti ben iki defa yaptım ikisinde de 5 kilo verdim su detoksuyla başlayıp önce içimizi temizliyoruz sonra başlıyoruz 10 günlük bir diyet sonrA normal düzene dönüyoruzŞule sen kaç kilosun tatlım.
seninle 8_16 yapalım en azından 14 gun deneyelim ne dersin. Senin bir fikrin varsa yaz
nasıl bir diyet bu su diyeti tatlim103 kiloyum ben akupunktur yaptım vermiştim oradaki diyeti uygulayalım bana uyarsan bir haftada en az 3 kilo garanti ben iki defa yaptım ikisinde de 5 kilo verdim su detoksuyla başlayıp önce içimizi temizliyoruz sonra başlıyoruz 10 günlük bir diyet sonrA normal düzene dönüyoruz
24 saat sadece su içiyorsun içebildiğin kadar 24 saatin sonunda 2 tl suya bir kaşık tuz ve yarım limon sıkıyorsun yarım saatte içiyorsun onu o hem mide bulantısı hemde ishal yapıyor ve içimi temizliyor daha sonrA 20 dakika sonrA yoğurt bir kase ve muz yiyorsun daha sonrA 10 günlük diyete başlıyorsun işte whatsapp olsa direkt fotosunu çeker atarım daha kolay olucak bizim içinnasıl bir diyet bu su diyeti tatlim
ben bunu yapamam çok zor tatlim24 saat sadece su içiyorsun içebildiğin kadar 24 saatin sonunda 2 tl suya bir kaşık tuz ve yarım limon sıkıyorsun yarım saatte içiyorsun onu o hem mide bulantısı hemde ishal yapıyor ve içimi temizliyor daha sonrA 20 dakika sonrA yoğurt bir kase ve muz yiyorsun daha sonrA 10 günlük diyete başlıyorsun işte whatsapp olsa direkt fotosunu çeker atarım daha kolay olucak bizim için
Evet ya kesinlikle ben biraz 8_ 16 yi uyguluyor gibiyim hafta sonu zor olacak ama oldugu kadar tümden birakmaktan iyiZor gibi görünüyor ama bi yerden başlamak gerek... Artık kırtulalım arkadaşlar bu kilolarda...
Canım bunu yaparken bol su iç protein atimi vucuttan çok zor oluyormus. 4 litre felan iç kuzumHanımlar ben yarın taylan kümeli nin üç günlük arınma detoksuyla başlıcam diyete...ilk gün sadece yeşilçay lı süt başka bişi yemiyoruz...ikinci gün günde beş tane haşlanmış yumurta sabah öğlen ikişertane akşam bi tane ve yanında bol salata.yani salata sadece akşam ve üçüncü gün ise tekrar süt detoksu....ben bunu yaparım bakalım ne olacak yarın tartılır bildiririm sonucu
Tmm cnım saolCanım bunu yaparken bol su iç protein atimi vucuttan çok zor oluyormus. 4 litre felan iç kuzum
Ay ben onu yapamam sütü hiç sevmiyorumHanımlar ben yarın taylan kümeli nin üç günlük arınma detoksuyla başlıcam diyete...ilk gün sadece yeşilçay lı süt başka bişi yemiyoruz...ikinci gün günde beş tane haşlanmış yumurta sabah öğlen ikişertane akşam bi tane ve yanında bol salata.yani salata sadece akşam ve üçüncü gün ise tekrar süt detoksu....ben bunu yaparım bakalım ne olacak yarın tartılır bildiririm sonucu
Canım sana yazdım bir kaç kere nerelerdesin diye. Biz hem whatsaptan hem burdan devam ediyoruzKızlar hepinize günaydın. Bırakıp gitti demişler bana mı dediniz bilmiyomama ben banlandım. Yinede girdim ziyaretçi olarak okudum mesajlarınızı düne kadar her şey süt çorba gidiyordu. Dün yemek yemeğe başladım o yüzden dün biraz abarttım ama pişman değilim çünkü açlıktan ağlayacaktım artık. bugün tekrardan diyete devam tabiki
Ban yemiştim canım. Eğerki sadece Whatsapp tan devam edecekseniz benim için sıkıntı yok. Ben kendim devam ederimCanım sana yazdım bir kaç kere nerelerdesin diye. Biz hem whatsaptan hem burdan devam ediyoruz
Günaydın tatlım. Bencede birakma sakin. Yoksa devamı arti kilolarla geliyor canım.Kızlar hepinize günaydın. Bırakıp gitti demişler bana mı dediniz bilmiyomama ben banlandım. Yinede girdim ziyaretçi olarak okudum mesajlarınızı düne kadar her şey süt çorba gidiyordu. Dün yemek yemeğe başladım o yüzden dün biraz abarttım ama pişman değilim çünkü açlıktan ağlayacaktım artık. bugün tekrardan diyete devam tabiki
Evet aynen kuzum. Kahvaltı bugün biraz geç oldu pazar olduğu için. Şimdi yaptım. Haşlanmış yumurta beyazı 2 tane. 5 zeytin. Salatalık domates. Bi üçgen peynir. İki yeşil biber. Bir dilim tam buğday ekmeği. Şimdi de çay içiyorumGünaydın tatlım. Bencede birakma sakin. Yoksa devamı arti kilolarla geliyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?