- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben istanbulda yaşıyorum belediyeninkine gidiyorum diğerleri çok pahalı ,Kuzum nereye başladın bir salona mı gidiyorsun yoksa evde mi yapıcaksın bende spor salonuna mı yazılsam diyorum
Evet gördüm doğum yapmış normal ama şaşırdığım şey ilk defa bir ünlü Doğum kilolarını verememiş hemde hiç beklemediğim insan onunla yarışalım barikızlar fahriye evcenin son halini gördünüz mü oda bizim gibi olmuş , ay bu ünlülerin kilo almasına ben çok seviniyorum, onlarda bizim gibi istediklerini giyemiyorlar en güzeli de bu
bende ona şaştım işte ekrana bir çıkıyorlar sanki hiç doğum yapmamış gibi artık bizden biri odaEvet gördüm doğum yapmış normal ama şaşırdığım şey ilk defa bir ünlü Doğum kilolarını verememiş hemde hiç beklemediğim insan onunla yarışalım bari
canım ben istanbulda yaşıyorum belediyeninkine gidiyorum diğerleri çok pahalı ,
tatlım sıraya gir o zaman ve başlayınca üyeliğini hep devam ettir. olmadı belediye başkanına yaz şikayet et , eskişehir çok güzel bir şehir belediyesi de iyi çalışıyor diye duydum duBende Eskişehirdeyim kuzum buradaki belediyeler hemen doluyor anlamadım gitti bence aciliyete göre kabul etsinler bir baktım geçen zayıf zayıf insanlar giriyor delirmemek elde değil ya
tatlım ismin ne bu aradaBende Eskişehirdeyim kuzum buradaki belediyeler hemen doluyor anlamadım gitti bence aciliyete göre kabul etsinler bir baktım geçen zayıf zayıf insanlar giriyor delirmemek elde değil ya
canım aksam saatlerinde gidebiliyorum sadece, ınsallah eksı olur ya ama diyorum ya bayram benı mahvettitatlım akşam fazla çıkarsın ama sabah gitme şansın yok mu ?
inşallah çok eksili birşeyler çıkar
aktif olacaksan katılabilirsin, tabloyu pazartesi güncelleyeceğim. devamlılık sağlamayan arkadasları cıkaracağım. birbirimize destek olmak amaç hesap vermek değil sonuctaMrb arkadaşlar bende aranıza katılabilir. Miyim acaba....psikolojik men ben sıfırlardayım.....
Inşalşah canım ya mutlu ettin beni o halde beklemedeyim.gül kabul ederse şimdiden hoşgeldin tatlım bu iş çok uzun bir maraton , sabır istiyo pes etmemek istiyo, bir ayda verdiğini yeri gelecek bir haftada alacaksın ama pes etmeyeceksin benden sana tavsiye hep yüksek olacak hayallerin , hep güzel düşüneceksin ki güzel olacak , canını da sıkma lütfen verirsin bu kiloları biz aldık tabikide biz vercez yapamayacak birşey yok
bende başlamayı dusunuyorum hangi belediye ben anadolu yakasındayım canımcanım ben istanbulda yaşıyorum belediyeninkine gidiyorum diğerleri çok pahalı ,
Evet kuzum çok şükür şanslı bir iliz o konuda iyi çalışıyor ama benim takip etmem lazım ismim Şule bu aradatatlım sıraya gir o zaman ve başlayınca üyeliğini hep devam ettir. olmadı belediye başkanına yaz şikayet et , eskişehir çok güzel bir şehir belediyesi de iyi çalışıyor diye duydum du
Ipek hanımcım tşk ler aktifim yalnız ikiz bebişlerim var sürekli tlf elimde olmuyor yanı anında dönüş yapamam ama bol bol burdayımcanım aksam saatlerinde gidebiliyorum sadece, ınsallah eksı olur ya ama diyorum ya bayram benı mahvetti
aktif olacaksan katılabilirsin, tabloyu pazartesi güncelleyeceğim. devamlılık sağlamayan arkadasları cıkaracağım. birbirimize destek olmak amaç hesap vermek değil sonucta
kız yarışmayalım sonra moralimiz bozulur bir anda verir falan ben kendımı hep çökertiyorum. diyorum ki kadın dogum yapmıs sen kendıne bak gulbos pis boğazEvet gördüm doğum yapmış normal ama şaşırdığım şey ilk defa bir ünlü Doğum kilolarını verememiş hemde hiç beklemediğim insan onunla yarışalım bari
calışıyor musun şule yoksa evde misin tatlımEvet kuzum çok şükür şanslı bir iliz o konuda iyi çalışıyor ama benim takip etmem lazım ismim Şule bu arada
allah bağışlasın canım, bana lutfen guncel kilonu mesaj olarak gram dahil olarak yaz pazartesiye kadar.Ipek hanımcım tşk ler aktifim yalnız ikiz bebişlerim var sürekli tlf elimde olmuyor yanı anında dönüş yapamam ama bol bol burdayım
Tmm pazartesi o iş tmm....allah bağışlasın canım, bana lutfen guncel kilonu mesaj olarak gram dahil olarak yaz pazartesiye kadar.
tatlım bende anadolu yakasındayım istiklal spor merkezine gidiyorum, haldun alagaşta var ama orası bana uzak burası tam evimin karşısında çok iyi oluyorbende başlamayı dusunuyorum hangi belediye ben anadolu yakasındayım canım
ay sen çabuk verirsin ikizlere bakmak zaten iki spor tatlım ama insanın vucudu alıştığı için tık bile demeye bilirIpek hanımcım tşk ler aktifim yalnız ikiz bebişlerim var sürekli tlf elimde olmuyor yanı anında dönüş yapamam ama bol bol burdayım
Aynen öyle alıştım bu tempoyaay sen çabuk verirsin ikizlere bakmak zaten iki spor tatlım ama insanın vucudu alıştığı için tık bile demeye bilir