- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam fazladan egzersiz yap bence canım. Ya da başka birşey den kısKızlarrr. Birazcıkın dondurma yedim ben
Kuzu zaten doğru düzgün bişey yiyemiyorum ki ben süt çorbaBu akşam fazladan egzersiz yap bence canım. Ya da başka birşey den kıs
Kız ne yalan söyliim bende bir top yemiş olabilirim gelecek tepkilere göre bu iki topa da çıkabilir hiç yememişte olabilirimKızlarrr. Birazcıkın dondurma yedim ben
Dondurma ne kadar kaloriliki aceppKız ne yalan söyliim bende bir top yemiş olabilirim gelecek tepkilere göre bu iki topa da çıkabilir hiç yememişte olabilirim
Ya bütün çok sıcaktı alışveriş yaptım o kadar sıcakladım ki dayanamadım aman kaç sa kaç akşam yemek yemem olur biterDondurma ne kadar kaloriliki acepp
canım iyi yapmissin birden kesmek olmaz. Kaldı ki vücudun karbonhidratada ihtiyacı var . Ama erken yemeyi dene birdahakızlar etsiz taze fasulye ve az makarna yedim
allah senı de guldursun cok güldümKız ne yalan söyliim bende bir top yemiş olabilirim gelecek tepkilere göre bu iki topa da çıkabilir hiç yememişte olabilirim
maalesef canım ya esım 8 de gelıyor 8 de yıyoruz ama bayramda hazır evdeyken erkene cekıcemcanım iyi yapmissin birden kesmek olmaz. Kaldı ki vücudun karbonhidratada ihtiyacı var . Ama erken yemeyi dene birdaha
kızlar grubu whatsappa taşısakdaha güzel olmaz mı her an girebilmek için?
bana uyar her türlü
Kızlar ben wp ye sıcak bakmıyorum. Eğer yaparsanız ben ayrılırım
kızlar herkes kabul ederse tasırız. burayı da guncel tutarız benım ıcın farketmez.Ama işte gulbos ne diyecek bizi birleştiren o o yüzden ben ona uyucam kızlar
sen bu gıdısle baya vereceksınn :)Bende yine mercimek çorbası ama bilerek geç yiyeceğim ben ilaç içmek için
Ay inşallah bari bu ağrıları çektiğime değseee. Bu arada canım ben wp ye gelememsen bu gıdısle baya vereceksınn :)
Ben çok su içemiyorum hatta günde belki 2 bardak içiyorumdurKızlar günaydın iyi bayramlar. Bayram kahvaltısında sadece peynir ve domates yedim bol su içiyorum
Su içmen lazım canım. Su diyetteyken hele cok faydalıBen çok su içemiyorum hatta günde belki 2 bardak içiyorumdur
Günaydın kızlar hayırlı bayramlar bende peynir ve domates yedimSu içmen lazım canım. Su diyetteyken hele cok faydalı
Kuzu diş çektirdim ya içemiyorum o yüzdenSu içmen lazım canım. Su diyetteyken hele cok faydalı