diyelimki eşiniz size doğum gününüzde hediye almadı !!

Bende facede bir bayanda görmüştüm eşim doğum günümde hep ev eşyası alıyor diye.O da Onun doğum gününde mikser almış intikam için

Birlikte alin hdiyeni almam dememiş ki madem sana ozel bisey yapmadi hediyeni alirken acisini cikar

Beklenti meselesi sanırım. Hiç bi doğum günümde hediye almadı. Bende ona almadım. Hatta geçenlerde unutmuşum doğumgününü. Kendisi söledi ama sorun değildi bize göre bu. Çoğunlukla birbirimizi sevindirecek hal hareketlerde süprizlerde bulunuyoruz. Özel gün anlamında hiçbi kutlamamız yoktur. Sevmeyiz :) o yüzden kadınların bu tarz tripleri bana itici ve garip geliyor. Bende kadın olduğım halde üstelik..
Nolcak sanki almadıysa, ömrünce hep seninle elbet ömrünce bişeyleri alıp durcak, çokda mana yüklemeyin bu tarz şeylere yahu :)

Nasıl yaa çok üzüldüm daha 21 yaş en güzel yaşınız ve ilk beraber bir kutlama elleri kırılsın hayvan herif nasıl sinirim zıpladı yaa

Görmemiş MİŞ,bilmiyormuş MUŞ ,bir hediye almış ( 2 liralık kolye) onu beğenmemiş MİŞİM ...Falan filan ..Sonrakileri de hatırlamadı zaten ..
Aklıma geldi ,gelmese iyiydi ...

o kutlamadıysa sizde onun doğum günü kutlamazsınız olur biter takmaya gerek yok

Ben özel günleri çocukça buluyorum. Bence sorun edilecek birşey değil. Ben de sevmem özel gün falan ve kendiminki de dahil özel günleri pek umursamam. Ne olmuş yani, doğmuşuz ve yaşıyoruz. Hayatta beni mutlu eden daha başka şeyler varken özel güne takılacak değilim. :)

Dün de benim doğumgünümdü. Hediye alamadı zaten para sıkıntısı yaşıyoruz hiç önemli değil. Özel bir şeyler yapma sakın demiştim zaten. 2-3 balon şişirmiş bir beyaz gül, bir de pasta almış. Youtube'dan da "yaşım çocuk" açtı. 30 yaşına böyle girdim.:) Şimdi ben kendi açımdan yorumlayayım eski ilişkilmde özel birşeyler beklerdim ama artık öyle hediye sürpriz vb. pek beklemiyorum. Bunun sebebi de eski ilişkimde sevildiğime pek inanmazken, dolayısıyla sevildiğimin kanıtı tarzında hediye sürpriz jest vb. beklerken şimdi evlendiğim adamın beni sevdiğinden emin olmam.

Benim eşimde kutlamaz yeni evli olduğun için zor gelmiş ,zamanla alışırsın,normal gelir.Kutlayan erkeklerin çoğu da içinden geldiği için değil kadının çenesini çekmemek için kutluyor.Kadınların gücenmesi ise başka kadınların kutlanıp kendisinin kutlanmayınca değersiz olduğunu hissetmesi.Varsın normal günler bana iyi davransında doğum günümü kutlamasın.Ne kadar az beklenti o kadar çok huzur

Benim esimle dogum tarihlerimiz cok yakin 5 gun var arada o yuzden ortak kutluoruz supriz ne bilmez pek ne ihtiyacin varsa soyle alalim der anlamio adam napayim kasmaya gerek yok

Benimkide hediye almayı pek bilmez beceremez öle işleri ya çok iddalı bişey alacak ya da hiç uğraşmayacak kendisi hiç sevmez doğum günü fasıllarını benimkini kutlama der mesel bana. Erkekler biraz tuhaf o konuda :) ama nişanlanma tarihimizi ben unutmuştum elinde çiçekle eve geldiğinde hayrola nerden çıktı bu çiçek dediğimde bugün nişanlandık unuttun mu ben unutsam öküz olurdum hemen dimi demişti

biz en başta anlaştık hediye konusunda. almamaya karar verdik.
o yüzden rahatım. :)

Erkekler bizim kadar hassas ve düşünceli yaratıklar değiller. Öyle düşünürsek kırılmayız. O bu konunun hassasiyetinin farkında bile değil, nasılsa olsa anlayışla karşılayan bi eşi var yemeğe de götürdü işte diye düşünür.
Düzdüm düşünür hatta, ben şimdi gereksiz bi şey alırım isterse söylesin ona istediği bi şeyi alırım diye düşünür. Hani hediyeyi içten gelen bi lütuf gibi düşünmez, bu ayrıntıların farkında olsalar onlar da kadın olurdu :))
Hatta geçen sen d. günün kutladığım için bu sene kutlama yok diyeni bile var... Takılıp kırılmayın, sizi sevmiyor veya düşünmüyor değil. Sadece ince düşünemiyor.

Aynen cok abartmisssin bence hediye almasi onemli degil ama kutlamasi gerekirdi bi kac gun once benimde dogum gunumdu kutladi yeter hediye beklemedim iuikide almamis zaten en buyuk hediye o bana

Canım heralde yemeğe götürdü diye kutladı diye düşündü esin gelip bi sarilsaymış üstüne yetermiş aslında
Ben eşimin doğum gününü çok güzel.bi şekilde kutladım balonlardan yatak süslemesine ve iki kez.kutladık adam.benim hazirladiklarimi yiyemedi bile ama benim doğum günümu kutlamayı hiç sevmem başıma hep kötü şeyler geldi.çünkü doğum günümde o günü o kadar normal geçirdik ki o da unutmuştu söylemeyi bile bende.kızmıştım bi de kutlama diyen benim

Canım biz erkeklere göre daha naif daha düşünceli varlıklarız . Alınmakta haklısın fakat onların dna sında öküzlük var bir kere naaapıcan . Ben öyle bir durumda bağırmıyorum mesela . "Ayy benim öküzüm ne de tatlıymış" diye seviyorum benimkini :) bağırınca bunların beyni kısa devre yapıyor dmedi deme :) kendilerini asla suçlu hissetmeyip bizim abarttığımızı düşünüyorlar :) ve o ortamdan uzaklaşmak istiyorlar ... Benim taktiğimi uygula öküzüm diye sev :) kendisini tanımasını sağla :) ve lütfen canını da sıkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…