Bende facede bir bayanda görmüştüm eşim doğum günümde hep ev eşyası alıyor diye.O da Onun doğum gününde mikser almış intikam içinBenim eşim de hep ortak kullanacağımız şeyler alır uyanık.Bir keresinde profesyonel fotoğraf makinası almıstı.Çok sevindim.Hadi ilk fotogramızı çekelim dedim.Çektim,geri dönüp bakarken makinanın içinde eşimin iş arkadaşlarının fotoğraflarını gördüm boy boy.İşe götürüp kullanmış bile.Erkekler böyle.Fazla incelik arıyoruz sanırım biz
Nasıl yaa çok üzüldüm daha 21 yaş en güzel yaşınız ve ilk beraber bir kutlama elleri kırılsın hayvan herif nasıl sinirim zıpladı yaa
Ben de eşime topuklu ayakkabı alacam bi sonraki sefere.O giymezse ben giyerimBende facede bir bayanda görmüştüm eşim doğum günümde hep ev eşyası alıyor diye.O da Onun doğum gününde mikser almış intikam için
Aynen cok abartmisssin bence hediye almasi onemli degil ama kutlamasi gerekirdi bi kac gun once benimde dogum gunumdu kutladi yeter hediye beklemedim iuikide almamis zaten en buyuk hediye o banaEvet hanımlar;
Eşiniz size doğum gününüzde hediye almazsa ne yapardınız ?
2 3 gün önce benim doğum günümdü.eşim ailemle bizi yemeğe götürdü (not aileme yemek sözü vermişti önceden).gündüz beni aradı akşam seni zaten bi yere götürcem ailenide arayalım onlarda gelsin dedi.aslında çok istemesemde tamam dedim.yedik geldik ailem evine gitti.akşam evde hiç ne gelip kutladı ne hediye verdi.öylece oturdu en son gece yarısı sinirlendim insan bir gelir kutlar bişi söyler , hiçbirşey bulamadı bi tane gül alır dedim.
Ben öyle kutlamaları sevmiyorum , hediyeyide ben bişey alamıyorum birlikte istediğini alırız diye düşündüm dedi.
Böyle düşüncesi olan gelip açıklamazmı ,ben sinirlenince söylüyor.
Mesele hediye değil aslında benim için özel olan bir günü bana özel yaşatmasıydı.biraz olsun önemsemesiydi.ilgilenmesiydi.
Güzel oganizasyon yapacak güzel hediye alacak parasıda var zamanıda var herşey var yani.
Benmi çok abarttım bilemiyorun ama çok kırıldım..
Canım biz erkeklere göre daha naif daha düşünceli varlıklarız . Alınmakta haklısın fakat onların dna sında öküzlük var bir kere naaapıcan . Ben öyle bir durumda bağırmıyorum mesela . "Ayy benim öküzüm ne de tatlıymış" diye seviyorum benimkini :) bağırınca bunların beyni kısa devre yapıyor dmedi deme :) kendilerini asla suçlu hissetmeyip bizim abarttığımızı düşünüyorlar :) ve o ortamdan uzaklaşmak istiyorlar ... Benim taktiğimi uygula öküzüm diye sev :) kendisini tanımasını sağla :) ve lütfen canını da sıkma :)Evet hanımlar;
Eşiniz size doğum gününüzde hediye almazsa ne yapardınız ?
2 3 gün önce benim doğum günümdü.eşim ailemle bizi yemeğe götürdü (not aileme yemek sözü vermişti önceden).gündüz beni aradı akşam seni zaten bi yere götürcem ailenide arayalım onlarda gelsin dedi.aslında çok istemesemde tamam dedim.yedik geldik ailem evine gitti.akşam evde hiç ne gelip kutladı ne hediye verdi.öylece oturdu en son gece yarısı sinirlendim insan bir gelir kutlar bişi söyler , hiçbirşey bulamadı bi tane gül alır dedim.
Ben öyle kutlamaları sevmiyorum , hediyeyide ben bişey alamıyorum birlikte istediğini alırız diye düşündüm dedi.
Böyle düşüncesi olan gelip açıklamazmı ,ben sinirlenince söylüyor.
Mesele hediye değil aslında benim için özel olan bir günü bana özel yaşatmasıydı.biraz olsun önemsemesiydi.ilgilenmesiydi.
Güzel oganizasyon yapacak güzel hediye alacak parasıda var zamanıda var herşey var yani.
Benmi çok abarttım bilemiyorun ama çok kırıldım..