sende bundan sonra onun ozel gününü kutlamazsın olur biter.
Ne evliliik yıldönümü ne başka birşey zaten kutlamaz.bari bunu kutlasaydı dedim.. oysa ben onun doğum günü için şimdiden plan yapıyordum.kimi insan böyle işte özel günleri pek önemsemez...sende ona aynısını yaparsın olur biter...
Resmen sevgilimi gördüm yazdıklarınızdaEvet hanımlar;
Eşiniz size doğum gününüzde hediye almazsa ne yapardınız ?
2 3 gün önce benim doğum günümdü.eşim ailemle bizi yemeğe götürdü (not aileme yemek sözü vermişti önceden).gündüz beni aradı akşam seni zaten bi yere götürcem ailenide arayalım onlarda gelsin dedi.aslında çok istemesemde tamam dedim.yedik geldik ailem evine gitti.akşam evde hiç ne gelip kutladı ne hediye verdi.öylece oturdu en son gece yarısı sinirlendim insan bir gelir kutlar bişi söyler , hiçbirşey bulamadı bi tane gül alır dedim.
Ben öyle kutlamaları sevmiyorum , hediyeyide ben bişey alamıyorum birlikte istediğini alırız diye düşündüm dedi.
Böyle düşüncesi olan gelip açıklamazmı ,ben sinirlenince söylüyor.
Mesele hediye değil aslında benim için özel olan bir günü bana özel yaşatmasıydı.biraz olsun önemsemesiydi.ilgilenmesiydi.
Güzel oganizasyon yapacak güzel hediye alacak parasıda var zamanıda var herşey var yani.
Benmi çok abarttım bilemiyorun ama çok kırıldım..
Bu şekilde düşünen insanlara aynısını yapmak bir şey değiştirmiyor. Bunun eksikliğini hissetmiyorlar. Sevgilimden biliyorum. sadece sözlü kutlamak yeterli oluyor. Ekstra bir şey beklemiyorlar.kimi insan böyle işte özel günleri pek önemsemez...sende ona aynısını yaparsın olur biter...
Pastayı bile annemler aldı geldi.sürpriz yaptılar.Benimki de genelde bir pasta alır evde birlikte kutlarız ya yoksa kafama takılıp üzülmeli miydim
Aynı evet banada aynısını söyledi eşim..Resmen sevgilimi gördüm yazdıklarınızda
"Ben ne alacağımı bilemem, gidip birlikte alalım ya da kartımı vereyim sen istediğini al benden hediye olarak" der.
Hep sinirlenir kabul etmezdim. Artık kabul edip kartını alıp gidip alşveriş yapiciiimmm
Ben onu öyle kabul ettim, yapacak pekte bir şey yok.
Yine yapın. Ben yapıyorumNe evliliik yıldönümü ne başka birşey zaten kutlamaz.bari bunu kutlasaydı dedim.. oysa ben onun doğum günü için şimdiden plan yapıyordum.
Canım unutması mümkün değil kaç gündür sana hediye alamıyorum gel istediğini alalım diyordu.bende şaka yollu tamam diyordum ama hadi gidelim demiyordu bende beni kandırıyor sanmıştımYani yemeğe çıkarmış bununla da birşey yaptım gibi düşünmüş,
Birde ben hediye çiçek böceğe takılmamda hani iyiki doğdun aşkım diyebilirdi eve gelince,
Belkide unuttu çok üstelemeyin bence ,zaten düzeltmeye çalışmış birde,
Canım, bu karakter meselesi. Adam bu tarz şeylere önem vermiyosa zoraki de olsa yapamaz. Beklenti içine girmemek lazım. Minimum beklenti, maksimum huzurAynı evet banada aynısını söyledi eşim..
2 buçuk yıllık evliyiz canım.her sene aynısını yapıyor.oysaki ben ona alıyorum.sürpriz yapıp sinema bileti alıp o gün sinemaya götürüyorum vs.Kaç yıllık evlisiniz siz ona doğum gününde ne yaptınız.
Birbirinizin özel günler konusundaki düşüncesini biliyor musunuz.
Siz kutlama seversiniz eşiniz sevmez herkes kendi beklediği gibi davranır
Bunda çok art niyet aranmaz bence
Beklentilerinizi kavga çıkarmadan dile getirin