diyelimki eşiniz size doğum gününüzde hediye almadı !!

Konu sahibi, ne kadarlık evlisiniz birbirinizin özel günlere bakış açısı nedir bilmiyorum. Eşiniz söylemiş sevmiyormuş, benim eşimde sevmezdi daha doğrusu aklına gelmezdi ama bu günlerin benim için önemli olduğunu bu özel günlerde başbaşa olmak istediğimi belirttim. özel günde başbaşa yemeğe çıkılır, akşam evde ya da annemlerde pasta keseriz. Hediye işini bana alıncaksa beraber alırız, eşime alıncaksa ben süpriz yaparım :)

peki canım eşin sana her özel günde bir çeyrek altın alsa ne yaparsın ?

bak benim eşim öküzlükte çağ atladı düğüne gelmiş gibi çeyrek takıyor her özel günde hahahah :)

şükür sebebin oldum dimi haha :)
hadi canım ciddi misin :KK70::KK70::KK70::KK70:
ama var ya bana güzel geldi haa her özel günde bi çeyrek fena olmaz güzel para biriktiririm :)

Kimine göre önemli değil ama konu sahibi arkadaş önemli bulmuşki içini dökmüş. Dök arkadaşım dök aynı dert bendede var ve bende çok kafaya takarım. Sonuçta özel günler özel insanlar içindir. Bn onun özeliyimki ondan bişiler bekliyorum doğum günümde. Bnm mutlu olmam için akşam elinde bi gül alsın doğum günün kutlu olsun dese incileri dökülürmü. Bnm mutlu olmam için bınu yapamazmı yanii diye düşünüyor insan.

[QUOTE="esyag, post: 44023677, member: 17690 önce benim doğum günümdü.eşim ailemle bizi yemeğe götürdü (not aileme yemek sözü vermişti önceden).gündüz beni aradı akşam seni zaten bi yere götürcem ailenide arayalım onlarda gelsin dedi.aslında çok istemesemde tamam dedim.yedik geldik ailem evine gitti.akşam evde hiç ne gelip kutladı ne hediye verdi.öylece oturdu en son gece yarısı sinirlendim insan bir gelir kutlar bişi söyler , hiçbirşey bulamadı bi tane gül alır dedim.
Ben öyle kutlamaları sevmiyorum , hediyeyide ben bişey alamıyorum birlikte istediğini alırız diye düşündüm dedi.
Böyle düşüncesi olan gelip açıklamazmı ,ben sinirlenince söylüyor.
Mesele hediye değil aslında benim için özel olan bir günü bana özel yaşatmasıydı.biraz olsun önemsemesiydi.ilgilenmesiydi.
Güzel oganizasyon yapacak güzel hediye alacak parasıda var zamanıda var herşey var yani.
Benmi çok abarttım bilemiyorun ama çok kırıldım..[/QUOTE]
Mesele bizlerin iliskileri degil .. ailrsine soz verdigi icin yemege gitmis ..kucuk bi opucuk bi soz bile mutlu edebilirdi ama.ne zaman ofkelenmis ondan sonra alacaktım ztn e getirmis esi.. ozel hissetmek istemissin kendini . Ama pek degismiyo insanlarin huyu

Hadi bakalım 5 gün sonra benimde bekliyorum :KK53::KK53:

Şaka bir yana tabikide hediye önemli değil ama bir tatlı söz etmezmi yahuu insan
benim eşimde hediye almaz gerçi ben istemiyorum sonra hep değiştirmek zorunda kalıyorum da ama güzel söz çiçek ve pasta bunlar yeter beni mutlu ediyor yani sonuna kadar haklısınız biraz daha trip atın anlasın

Evet hanımlar;
Eşiniz size doğum gününüzde hediye almazsa ne yapardınız ?
2 3 gün önce benim doğum günümdü.eşim ailemle bizi yemeğe götürdü (not aileme yemek sözü vermişti önceden).gündüz beni aradı akşam seni zaten bi yere götürcem ailenide arayalım onlarda gelsin dedi.aslında çok istemesemde tamam dedim.yedik geldik ailem evine gitti.akşam evde hiç ne gelip kutladı ne hediye verdi.öylece oturdu en son gece yarısı sinirlendim insan bir gelir kutlar bişi söyler , hiçbirşey bulamadı bi tane gül alır dedim.
Ben öyle kutlamaları sevmiyorum , hediyeyide ben bişey alamıyorum birlikte istediğini alırız diye düşündüm dedi.
Mesele hediye değil aslında benim için özel olan bir günü bana özel yaşatmasıydı.biraz olsun önemsemesiydi.ilgilenmesiydi.
Güzel oganizasyon yapacak güzel hediye alacak parasıda var zamanıda var herşey var yani.
Benmi çok abarttım bilemiyorun ama çok kırıldım..
bence abartma benimki de hiç kutlamaz ilk başlarda kırılıyordum üzülüyordum ama sonra alıştım erkekler bizim kadar hassas ve özenli değiller ne yazık ki boşver üzülme

Evet hanımlar;
2 3 gün önce benim doğum günümdü.eşim ailemle bizi yemeğe götürdü (not aileme yemek sözü vermişti önceden).gündüz beni aradı akşam seni zaten bi yere götürcem ailenide arayalım onlarda gelsin dedi.aslında çok istemesemde tamam dedim.yedik geldik ailem evine gitti.akşam evde hiç ne gelip kutladı ne hediye verdi.öylece oturdu en son gece yarısı sinirlendim insan bir gelir kutlar bişi söyler , hiçbirşey bulamadı bi tane gül alır dedim.

Şu özel gün olaylarını hiç ama hiç sevmiyorum. Sizi cok iyi anlıyorum ama şöyle düşünün bunu sizi sevmediği ya da değer vermediği için yapmıyor. Bazı insanlar sevmez böyle şeyleri. O güne özel kutlamalar hediyeler vb. Ve ben de o insanlardan biriyim oradan biliyorum:)

Benim ilk beraber kutlayacağımız doğumgünümde ben o kadar heveslenirken gitmiş işportacıdan bir tane kolye almış 2 lira civarı bir şey ...Ben hevesle paketi açtım karşımda o ,nasılda zevksiz bir şey görmeniz lazım ..Tabii yaş 21 ,içimde tutamadım sinirlendim ,ağladım ,kızdım ...
Sonrası ...
O akşam elindeki yanan sigarayı göğsüme attı ,beni duvara çarptı ..Doğumgünümü böyle kutladı ..Bunu hayatım boyunca unutmam ..
Sizde elinizdekilerle yetinin bence en azından saygılı bir eşiniz var ...

Bence takilmayin kutlasak ne olacak kutlamasak ne olacak varligimiz turk varligina armagan nolsun o kafidir bosverim yemege sayin

Benim eşim de hep ortak kullanacağımız şeyler alır uyanık.Bir keresinde profesyonel fotoğraf makinası almıstı.Çok sevindim.Hadi ilk fotogramızı çekelim dedim.Çektim,geri dönüp bakarken makinanın içinde eşimin iş arkadaşlarının fotoğraflarını gördüm boy boy.İşe götürüp kullanmış bile.Erkekler böyle.Fazla incelik arıyoruz sanırım biz:KK14:

Evet hanımlar;
Benim sevgilim de şöyle :) ben aylar öncesinden planlar yaparım. Doğum gününe daha çok var şimdiden ne alacağımı bile planladım. Bu aralar arka arkaya hediyeler aldım, süprizler yaptım çok mutlu oldu elbette. "Ben hiç yapmıyorum çok mahcubum." dedi. Ben çok severim ona hediye almayı, sürpriz yapmayı. Çok belli etmese de o da kendisine hediye alınmasına, sürpriz yapılmasına bayılıyor. Ama sıra ona gelince işler sarpa sarıyor ...
Bu duruma alışın bence. Kapansın gitsin olay bunun hesabını sorarsanız değişmeyecek emin olun...

benimde eşim doğum günümde hediye almadı çünkü evlilik yıldönümümüzde telefon almıştı 5 yıllık tüm özel günlerde geçerli olmak üzere :KK49: Arkadaşlarımda süpriz doğum günü yaptılar. Eşim bir tek çicek yaptırmış onunda üstüne oturuyordum nerdeyse :KK76: yatağın içine saklamış çiceği :KK70:

Evet hanımlar;
çok ama çok abartıyorsunuz, benim eşim hatırlamaz bile o hatırlamadı diye doğmadım mı ben, doğdum, bu yaşa gelene kadar o mu kutladı yooo, takılmayın böyle eften püften şeylere, ha diyece bilirsiniz eşim kutlamadığı için bağışıklık kazandım evet ama beni unutmayan insanlar da var, babam ve kardeşim mesela.
Ha ama nerzaman kutluyordu da bu kez atladıyla ayıp etmiş hemde çok ayıp ama kimi insan için pek önemi yoktur böyle günlerin, dönümlerin takılmayın, hatta benim gibi yapın çok beğendiğiniz birşeyi alın kendinize eşiniz adına biraz tuzluca olabilir sene bir kere nasılsa :KK66:

Valla ben severim ozel gun, fiyatina bakmaksizin hediye de isterim..
Ister bir demet papatya olsun ister nal kadar tektas yuzuk, ama o gun hatirlanmali ozel kilinmali..
Esiniz ne hediye almis, ne de ozel gununuzu kutlamis..
Ustune bir de ailenize verdigi sozu aradan cikarir gibi nasil olsa cikacaz onlarda gelsin iki kere ugras olmasin der gibi..
En cok buna takildim ve en cok buna kizardim..
Zira agzindan kutlama sozcugu cikmasa bile basbaba bir yemek organize etmesi bile guzel bir jest olurmus..
Abarttiginizi dusunmuyorum, dusuncesizlik etmis kocaniz.

Evet hanımlar;

Ben dogum gümünden önce. Dogum günüm geliyor yupi diyorum. O gün de happy birthday to me diye geziyorum. Gülüyo:) kendime surpriz parti planlamayi da düsünüyorum.:-)

Almadığı oldu eşimin ama kendi telefonunu kutusuna koyup paketleyip onu getirmişti :KK48: gerçi 2 gün sonra telefona alışamayıp kendiminkini geri istedim :KK48:
Yemeğe götürdü ama kutladı da yemek sırasında.
Evliliğimizin ilk aylarında çok önemserdim bende ama artık çok da önemli değil sen canını sıkma bikaç kere sen hayal ettiğin şeyi evlilik yıldönümde falan yap öğrensin kutlama derken neyi kastettiğini gerçi sonra benimki gibi her özel günde sen hazırlasa idin müsait zamanın vardı niye herşeyi benden bekliyorsun diye üste çıkıp kendi kendine halletmeni bekleyedebilir :KK53:

Benim ilk beraber kutlayacağımız doğumgünümde ben o kadar heveslenirken gitmiş işportacıdan bir tane kolye almış 2 lira civarı bir şey ...Ben hevesle paketi açtım karşımda o ,nasılda zevksiz bir şey görmeniz lazım ..Tabii yaş 21 ,içimde tutamadım sinirlendim ,ağladım ,kızdım ...
Sonrası ...
O akşam elindeki yanan sigarayı göğsüme attı ,beni duvara çarptı ..Doğumgünümü böyle kutladı ..Bunu hayatım boyunca unutmam ..
Sizde elinizdekilerle yetinin bence en azından saygılı bir eşiniz var ...

Nasıl yaa çok üzüldüm daha 21 yaş en güzel yaşınız ve ilk beraber bir kutlama elleri kırılsın hayvan herif nasıl sinirim zıpladı yaa

X