diyelimki eşiniz size doğum gününüzde hediye almadı !!

Haklisin kutlamalida hediyesininide almali. Odunluk varmis hamurunda. Neyse Allah baska dert vermesin

Doğumgününüz dışında kalan günlerde kendinizi özel hissettiriyor mu?

11 yıl oldu,nişanlılık ta dahil ne sözlü ,ne mesajlı ne de hediyeli hiçbir günüm kutlanmadı.ben de kutlamıyorum artık.eniştem bile arar kutlar,anneler günü vs. bizde tık yok.artık önemi de yok.bence hediyeleşmek insanlar arasında(eş olmasına gerek yok)muhabbeti artırır.ben önemsiyorum:telefonla bir mesaj,gizlenmiş bir hediye kutusu,.....

Hiç problem edilecek bi şey değil.. Yeni mi evlisiniz? Eşinizin bu konulardaki tutumuna alışkın değil gibi görünüyorsunuz.
Açıklamasını da yapmış ben bi sorun göremedim. Böyle basit şeyler için kendinizi üzmenize değmez..

Amin canım çok sağol allah razı olsun Rabbim herkesin evliliğini daim kilsin huzur mutluluk versin bol bol

Biraz da siz o havanın oluşmasına sebep olmuşsunuz.
Arayıp " seni yemeğe nasılsa götüreceğim, annenlerde katılsın, bir taşla iki kuş vururum " dediğinde , kabul etmeyecektiniz.
Bugun benim için özel ve yalnız seninle geçsin istiyorum diyecektiniz.
Sinyalleri çakardınız eşinize.
..

Bu arada bende doğum günü kutlamıyorum. Ancak en azından sözle bekler insan.

kişiden kişiye değişir haklılık,
eşim daha evlenmeden rica ediyorum sakın doğum günümü kutlama
benden de büyük şeyler bekleme , yapmam gerekeni illa o gün yapmak istemiyorum dedi
2 doğum günü geçirdik evli olarak her defasında kutlama işini sevmediği halde çiçek almıştı
ama almasada bu kadar abartmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…