diyelimki eşiniz size doğum gününüzde hediye almadı !!

benim için özel günler önemli birlikte vakit geçirmek değişik bişiler yapmak adına. eşiniz ailen gelsin dediğinde hayır diyebilirdin ben kabul etmezdim mesela, hediye çok önemli değil

Benim esimde hiç sevmyo kendi dogm gününde de bisey beklemyo bi pasta alır sadece hediye de almaz birlikte alalm ne istersen der sadece oda byle ben onu byle kabl ettm takilmiyorm o yzden

Dimi ama..
Ailesi yeni ev aldı.başka şehirde yaşıyorlar.ama şimdiden annemlerin evine ne hediye alsak diye sorup duruyor..hatta alıp kargoyla gönderelim dedi ben tepki gösterince sustu.

Ah canım evlimisin ?

Daha öncede yazdım.ailesi ev aldı.başka şehirdeler.onlara şimdiden ev hediyesi alıp kargo yapalım diyor.yani odunluğu sadece bana.buda beni çok üzüyor..

Hediye önemli değilde,kutlamak önemli içden bi gülücük bi sarılma bi öpücük ama bu sene doğum günümde hiç birini yapmadıbende ona yapmadım hiç umursamadım lafını etmedim,eşiminde çok da umrundaydı çok da fifi Ada'm kendi doğum gününü hatırlamıyor.

İşte bazen odunlukları tutuyor. O odunluklarda gelip bizi buluyor.
Dimi ama..
Ailesi yeni ev aldı.başka şehirde yaşıyorlar.ama şimdiden annemlerin evine ne hediye alsak diye sorup duruyor..hatta alıp kargoyla gönderelim dedi ben tepki gösterince sustu.

Uyanık koca bir taşla iki kuş vurmuş; hem söz verdiği yemeği aradan çıkarmış hem doğum gününü kutladı saymış. Bir iki de güzel laf etse iyiymiş tabii ama olsun bozma keyfini bunun için; maalesef bizim kadar ince düşünemiyorlar bazen. Çeşit çeşit modeli var bunların; kimisi akıl edemez, kimi akıl eder parası olmaz, kimi karısını hediyelere boğar bir taraftan da artık Allah ne verdiyse. Ama benim kocam hem yol yordam bilir, hem benden başkasını görmez gözü diyenler de vardır elbet; olmayanlara bunlardan versin Allah, olanları da bu türe evriltsin diyelim.

Benim doğum günümu unutmuyor ama hediye secemiyo yanlız gorumcemle ya da annesiyle kuzeniyle seciyo düşünmesi yeter geçen sene işten çıkmıştı parası yoktu aksama kadar eve gelmedi is aradı aksam geldi elinde gül bişey alamadığı için uzulmus ben hiç hatirlatmayacaktim unutmuş olsaydida adamın parası yoktu zaten canımın içi ya kurban olurum ben ona

siz biraz abartmışsınız.
zaten size söylemiş, hediyeni beraber gider istediğini alırız demiş. akşam biryere götürücem demiş. ben kutlamayı pek sevmiyorum da demiş. bunlar zaten kutlama sayılmıyor mu. illa pankart açmasına gerek yok ki.
kutlamaları pek sevmediğim için bana gayet normal geldi. birbirinize aitseniz en güzel armağan bu bence.

Dünyayi dar ederim ona boşanirim agzini yüzünü dagitirim evini arabasini elinden alirim anasinin evine yollarim

Desemde inanma sakin :) bence abartmissin canim benim, insan birseyler bekler heves eder sana hak veriyorum ama özel gün diye bir sey yoktur esinle senin her günün özel olmali özel gecmeli... Kimi erkek beceremez boyle seyleri pek... Keske bir dogum günün kutlu olsun diyip sarilip öpseymis ama yinede bu kadar takilma bence sende birdahakine çabalamadan özel bir seyler yapmadan geçirirsin onun dogum gününü olur biter... Cokta gerekli seyler degil zaten kafani takma oyle seylere...

Allah nazarlardan saklasın sevginizi. okuyunca aklıma bu hikaye geldi alıntıladım.
öyle çok seviyorlardıki birbirlerini ne taştan döşekleri ne iki göz odaları umurlarındaydı. varsa yoksa aşk varsa yoksa bir yastıkta kocamak. bir gün bu aşk dolu ama 5 parasız çift evlenme yıl dönümleri için birbirlerine hediye almaya karar verirler, ne pahasına olursa olsun alacaklardı hediyelerini sevgilerini bir kez daha göstermek için. genç kız sevgilisine saat zinciri almaya karar verdi çünkü sevgilisinin babasından yadigar köstekli bir saati vardı zinciri yoktu ve saatini cok ama cok seviyordu. delikanlıda sevgilisine sac tokası almaya karar verdi çünkü sevgilisinin beline kadar uzun ve güzel sacları vardı hiç tokası yoktu ama saclarını cok ama cok seviyordu. ve o gün geldi çattı ikiside cok heyecanlıydı çünkü birbirlerinden habersizdiler ve sürpriz yapacaklardı. delikanlı elindeki tokayla genç kızın saçlarına hayretle baktı ve aynı anda genç kız delikanlının saatinin herzaman durduğu boş cebine hayretle baktı ve ellerinde hediyelerle öylece kalakaldılar.çünkü genç kız saate zincir alabilmek için o güzelim saçlarını satmıştı, delikalıda tokayı alabilmek için baba yadigarı o cok sevdiği saatini satmıştı. ikisininde gözleri doldu ağlamaklı sarıldılar birbirlerine bu aşk için tanrıya ve birbirlerine binlerce kez teşekkür ettiler. şimdi saati olmayan bir zincirleri takılacak sac olmayan bir tokaları ve dünyanın satın alamayacağı cok büyük bir aşkları vardı.

hediye olsa neeee...olmasa neeee...
ama en azindan bi sarılıp öper, doğum günün kutlu olsun hayatım canım..bla bla..
neyse onu söyler....
kutlamalardan hoşlanmıyor olmak bu tip bi kalasligi mazur görmeniz demek değil.

Olsun ya sadakatli saygılı olsun hediye de nedir ki.. Valla ne okudum ki keşke herkesin sorunu bu olsa:)

Ben kendi hediyemi seçip alıyorum o da ödüyor.... ohhh miskarşılıklı memnuniyet

ay bi de bunun para verip ''git kendine hediye al ben anlamam'' diyen modeli var. tam bir öküz, evlerden ırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…