• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

Allah kahretsn sizi.
Sizi ve sizi destekleyenleri
Oh olsun diyip sevinenleri.
Vatan hainlerini polis asker dusmanlarini
O aciyi bizzat caninizdan bulun.
Evet bende merak ediyorum ugrarlar mi bu foruma
O,polis sivil halki öldürüyor zulmediyor diyip gozu de gonlu de kararmis pkk yandasi vatan hainlerini

İnanmıyorum az geçmedim o jandarmanın önünden ..Yazıklar olsun yapanlarada destek verenlerede Allah aynı sonu yaşatsın..

Bir masum bebek ölmüş ya hemde babası gorevdeyken bunun desteklenecek bir tarafımı olur.. hem o bahsettiğiniz kişiler böyle topiklere pek uğramaz..

Allah o bebeğin babasına sabır versin
Sen öyle san.
Damlarlar birazdan biz ona da üzülüyos ay çok iyi insanlarıs bis diye.
Sanki daha iki gün önce devlet soykırım yapıyor şehirde terörist yok diyenler kendileri değilmiş gibi.

Lr5yG4.png

EhLT9y.png

Fosik tece askeri sivilleri oldururkene.

Rabbim kendi tuzaklarına düşürsün bu acının bin katını yüreklerinde bedenlerinde yaşasınlar elleri kırılsın soyları tükensin dermansız dertlere düşsünler Allahın topu değsin birbirlerinden bulsunlar Amin

Sokagi cikma yasagi yuzunden cocuklar hastaliktan oluyor diye sozde cocuklari dusunerek demogoji yapanlar bu masum yavrucak hakkinda ne dusunuyorlar acaba?

Allah kahretsin bu bebek katillerini. O kuzum cennete gitti. Bu katillerin yatacak yeri bile olmasin.

Sokagi cikma yasagi yuzunden cocuklar hastaliktan oluyor diye sozde cocuklari dusunerek demogoji yapanlar bu masum yavrucak hakkinda ne dusunuyorlar acaba?

Allah kahretsin bu bebek katillerini. O kuzum cennete gitti. Bu katillerin yatacak yeri bile olmasin.

Halbuki o sokağa çıkma yasakları da vatandaşın iyiliği için yapılıyor.
Ama bazı az beyinliler bundan bile yararlanıp askeri kötüleyebiliyorlar.

QoiJxb.png

KtuXmB.png

Hdp baris getirecek! Aklinizi seveyim sizin! O kadar doluyum ki tutamiyorum kendimi. Sunlari alabilecek savci yok mu?

HDP nin başındakiler kim barış kim acaba onlar barış nedir biliyorlar mi.
Yazık bizim insanımıza nasılda güzel Reklamlarla kandıŕdı da onca emanet oylar gitti onlara.
Hdplilerinde yandaslarinin da çocukları var Allah onlarada evlat acısı yaşatsın inşallah.

Halbuki o sokağa çıkma yasakları da vatandaşın iyiliği için yapılıyor.
Ama bazı az beyinliler bundan bile yararlanıp askeri kötüleyebiliyorlar.

Amac uzum yemek degil bagciyi dovmek. Pkk ne zaman kurt halkini dusundu ki? Simdi dusunsun sadece bazi noktalari kullanip boluculuk yapiyorlar.

Benim babam polis bizde doguda gorev yaptik. Mesela babamin konustugu bir benzin istasyonu sahibi babama abi gece geliyorlar silah zoruyla harac aliyorlar ben ne yapayim vermezsem gozumun yasina bakmaz sikarlar kafama demis.

Yillarca kendileri o halka zulmettiler.

Benim kayinbabamlar agri dan goc etmis. Agrida yasiyan azerilerdenler. Simdi oradaki azerilerin hepsi batiya geldi kimse kalmadi neden? Pkk ekip bictiklerinden silah zoruyla pay aldiklari icin.

Kendi halkina kendileri zulmediyor. Onlarin kurtleri de cocuklarida dusundukleri yok. Sadece demogoji yapiyorlar. Dis guclerin etkisiyle turkiyeyi karistirmak amac baska bir amaclari idealleri yok. Kurtlerin haklarini savunduklari felan hikaye.

Yazık bizim insanımıza nasılda güzel Reklamlarla kandıŕdı da onca emanet oylar gitti onlara.
Hdplilerinde yandaslarinin da çocukları var Allah onlarada evlat acısı yaşatsın inşallah.
Su 5 aylik bebenin ölümüne sevinenler her türlü aciyi yasar inşallah

Amac uzum yemek degil bagciyi dovmek. Pkk ne zaman kurt halkini dusundu ki? Simdi dusunsun sadece bazi noktalari kullanip boluculuk yapiyorlar.

Benim babam polis bizde doguda gorev yaptik. Mesela babamin konustugu bir benzin istasyonu sahibi babama abi gece geliyorlar silah zoruyla harac aliyorlar ben ne yapayim vermezsem gozumun yasina bakmaz sikarlar kafama demis.

Yillarca kendileri o halka zulmettiler.

Benim kayinbabamlar agri dan goc etmis. Agrida yasiyan azerilerdenler. Simdi oradaki azerilerin hepsi batiya geldi kimse kalmadi neden? Pkk ekip bictiklerinden silah zoruyla pay aldiklari icin.

Kendi halkina kendileri zulmediyor. Onlarin kurtleri de cocuklarida dusundukleri yok. Sadece demogoji yapiyorlar. Dis guclerin etkisiyle turkiyeyi karistirmak amac baska bir amaclari idealleri yok. Kurtlerin haklarini savunduklari felan hikaye.

Suan eşimin işi gereği doğudayız bu söylediklerin bana hiç de yabancı değil yani. Arada burada da kepenk kapatmalar falan oluyor. Ama bakkaldan bizi arıyorlar yarın kepenkler kapalı bişiy lazım mi eve diye.
İlk başlarda çok tuhafima gitmişti. Hem kapatiyorlar hemde bizi arıyorlar diye. Bulunduğumuz ilçe küçük bir ilçe halkı geçimini küçük dukkanlardan sağlıyor bir çoğu. Kepenk kapatmayı yapmak istemiyorlar. Ama zorluyorlarmis yakarız yıkarız diyorlarmis. Ne diyelim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Amin...

pkk yı tüm destekleyenler sonunuz bu bebek gibi olsun.o yavrucak kim bilir ne acılar çekerek öldü.

biri vardı teröristler de kardeşimdir diyordu buyur kardeşin bebek yakıyor!

offfffff içim sızladı kıyamam yavrum benim.

Lr5yG4.png

EhLT9y.png

Fosik tece askeri sivilleri oldururkene.
Evet cidden ne zulüm ediyolarmis.daha kac gun oncesinde yirtiniyordu birisi
Ordaki insanlara yazik degil mi diye pkk zulmunu gormeyip devlet zulmediyo diyodu Saraylim Saraylim
Devlete olan dusmanliktan vatana ihanet edenlere gikini cikaramayan sozde yalanci vatanseverler.onlarda pkk kadar alcak
Gün bu zulme karsi bir olma gunu vatana millete devlete sahip cikma gunuyken onlar baska hesaplar pesinde.
Pkk nin propogandasini dillerine dolamislar devlet katliam yapiyor sivilleri olduruyo diye
Ben bizzat iclerindeyim
Pkk dan baska zulum eden yok diyorum bu halka.daha dun surdan bi kadinla konustum.asker polis olmasa canimzdan olacaktik
Pkk zulmu var dememe ragmen işlerine gelmiyo birilerinin.roj tv yi imc yi izleyip izleyip gelip klavye sovalyeligi yapiyolar.amac gercekleri carpitmak.

Ne olursa olsun o evlatlar gunahsz.evlatlarina bisey olmasin.canlarindan kat kat bulsunlar diyorum.o bombalarin icinde kalip diri diri yansinlar

Back