diyarbakırda talip güle giden varmı

myocean76

Işıl'ım canım kızım benim
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.814
0
kızlar benim eşim 8 gün önce varikosel ameliyatı oldu değerleri çok düşüktü euoro fertil eski adı jınfer de çalışan talip güle gittik sonuçlar değişmez ve kötüye giderse tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi eşimin sperm sayısı 1 milyon ileri hızlı hareketli yüzdesi sıfır ltfn cvp yazarmısınız

kızlar yokmu diyarbakırda yaşayan ve bu hastane veya dr hakkında bilgisi olan

kızlar yokmu diyarbakırda yaşayan ve bu hastane veya dr hakkında bilgisi olan

canım bende diyarbakırda yaşıyorum ama dediğin hastanede yengemin kızkardeşi tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı ama ben genesis te tedavi görüyorum umarım allah çok aratmadan bebişini gönderir :Saruboceq:

canım slm hangi dr a gitmişti kaçıncı denemesiydi fln bunlar hakkında bilgi vere bilirmisin şimdiden tşkr

genesiste kime gidiyorsun ben 1 yıl boyunca genesiste zeki beye gittim çok büyük bir hataydı eşimin sorununu önemsemedi ve 1 yıl boyunca bana ilaç yüklemesi yaptı en son haziranda başarısız 1 aşılama yaptıktan sonra bir daha zeki beye gitmedi. eşimde varikosel vardı şu 1 sene de bu hastlıktan dolayı sperm sayısı 26 milyondan 1 milyona düştü hiç bizi ürolağa fln yönlendirmedi çok kızgınım ona çok. eşim 8 gn önce ameliyat oldu işte 3ila 6 ay arasında sonuç belli olurmuş. talip bey 1 ay sonra gelip test yapsın dedi artış yoksa olmayacak demektir tek çare tüp dedi.

arkadaşım valla bildiğim kadarıyla ikinci denemesiydi ilk denemesini istanbulda yapmıştı ve negatif sonuç almıştı ikinci denemesini jinferde yaptı ve şuan bir yaşında bir oğlu var darısı başına

canım ben genesiste gönül özere gidiyorum şuan memnunum umarım hamile kalırım sen kaç yıllık evlisin

benim bir kızım var ama ikinci bebişimiz olmuyor beş sene oldu bizde de sorum spermler de hareket ileri hareket hiç yok

gnydın canım sende olmazsan bana hiç cvp yazan yok. eşin iyi bir üroloğa gtsin derim. çünki spermden kaynaklanıyorsa senle boşuna uğraşıyorlar derim. benim eşim vedat utku ameliyat etti eski ssk da çalışıyo kendisi ama belki siz daha iyisini bulabilirsiniz. allah tez zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin. çok arattırmasın canım

mrb. bende jin-fer de levent beyin hastasıyım. Talip beyi duymuştum ama biz levent beyi tercih ettik ve dr.muzdan çok memnunuz. Bende geçen yıl zeki beye tedavi oluyordum kesinlikle gittiğime pişmanım asla hasta psikolojisinden anlamıyor. Bir şey olmaz sorunu büyütmeyin deyip geçiştiriyor. Ama jin-fer de böyle bişeyle karşılaşmadık.Talip beyi de seçmeniz bence isabet olmuş o da çok başarılı bir dr. tavsiye ederim arkadaşım....

çok teşekkür edrim sizde sorun neydi neler yaptı hastne yeterince donanımlı mı . bgn benim hormon testlerim çıkmış onları göstericem bakalım herşeyin hayırlısı. umarım sende kısa sürede kavuşursun bebeğine

bgn hormon testlerimin sonucun gsterdim herşey normal lh 2 hormonu yüksekti ve kansızlık vardı onun için hap verdi

merhaba canım benim eşim üç sene önce üroloğa gitti varikosel vardı emeliyat oldu o sene değirler düzeldi fakat şimdi yine aynı zaten ürolojinin yapacağı bir şey yok biz bitkisel kürler kullanıyoruz kısmetse önümüzdeki ay aşılama yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…