Doktora gitmemizle yıkıldım!

yok tedavi olmadan hamile kaldım ben cnm yani varikosel var dediler ameliyat olacaktık düşünüyorduk ama ameliyat olmadan hamile kaldım ben varikosel gebliğe engel değil yani.
Lütfen yanlış yönlendirmeyin, bu şekilde vakit kaybederler. Sizin eşinizin ki belki hafifti hamile kaldınız, onların ki farklı olabilir.
Benim kaynımda da vardı ameliyat oldu, ama sonrasında tüp bebek yaptılar çünkü eşinde de sorun vardı ne olduğunu bilmiyorum. Eşime de ameliyat olma, ben oldum yine tüp bebek yaptık gerek yok dedi. O yüzden 1 sene kaybettik biz. Ve o 1 yıl çok stresli geçiyor. Ameliyat çok basit kolay bir ameliyat. Korkmaya gerek yok. Ki çocuk değil kendi sağlığı için de olması daha iyi.

Lütfen yanlış yönlendirmeyin, bu şekilde vakit kaybederler. Sizin eşinizin ki belki hafifti hamile kaldınız, onların ki farklı olabilir.
Benim kaynımda da vardı ameliyat oldu, ama sonrasında tüp bebek yaptılar çünkü eşinde de sorun vardı ne olduğunu bilmiyorum. Eşime de ameliyat olma, ben oldum yine tüp bebek yaptık gerek yok dedi. O yüzden 1 sene kaybettik biz. Ve o 1 yıl çok stresli geçiyor. Ameliyat çok basit kolay bir ameliyat. Korkmaya gerek yok. Ki çocuk değil kendi sağlığı için de olması daha iyi.
yani sonuççta herkesin bünyesı farklı ama imkansız değil bizim doktorumuz da öyle söylemişti zaten.imkansız değil ama zaman alır demişti.

Merhaba! Hanımlar buraya çeşitli konular açmıştım ama ne zamandır eşimle bin bir türlü sıkıntıları atlatıp evliliğimize yön verip çocuk yapma kararı aldık yaşımız da malum bugün çocuk için genel muayene amaçlı doktora gittik bende bişey çıkmadı adetim vs. Düzenli fakat eşimde spermiyogram yapıldı ve hareketli sperm sayısı sıfır çıktı ileri hızlı hareket sıfır testi doktor inceledi sonuçlar düşük dedi muayene sonucu da varikosel olduğunu söyledi yıkıldım resmen eşimde hastaneye giderken boşuna gidiyoruz bişey çıkmayacak görürsün diye söylene söylene gitti spermiyogramı zoraki yaptırdı ben kendimde Sorun beklerken onda çıktı bundan bizene diyebilirsiniz fakat sormak istedim daha önce yaşamış olanlar belki bana fikir verebilir bu konuda ne yapılabilir eşim psikolojik olarak çöktü benimle konuşmuyor ben kısırım gibi şeyler söyleyip moralimi bozuyor
Benim eşimdede aynı sorun var 1 yıldır ilaç kullanıyor sıfır fayda, tüp bebek tedavisine başladık şuanda.

Allah gönlünüze göre versin. Ama eşinize çok kızdım. Erkeklerin genel yapısı galiba. Ufak bir olumsuzlukta hemen "öldüm bittim mahvoldum "moduna giriyorlar.
Sizin yapacağınız tek şey iyi bir psikolog bulup beraberce destek almanız.

canım bizim sonuçlar da buna benziyordu ileri hareket sıfırdır doktor tüp bebekten başka şansınız yok dedi yinede bir hap verdi üç ay kullan istersen dedi birinci kutuyu aldık ama çok pahalıydı ikinci kutuyu almadı buna boş yere para vereceğime tüp bebek tedavisi olurum dedi iki ay sonra ben hamile olduğumu öğrendim esim bir türlü inanamıyordu utanmassa benden degil diyecekti çok şükür kızım suan bir yaşına girdi darısı basına
Merhaba canım eşim hangi hapı kullandi

Merhaba! Hanımlar buraya çeşitli konular açmıştım ama ne zamandır eşimle bin bir türlü sıkıntıları atlatıp evliliğimize yön verip çocuk yapma kararı aldık yaşımız da malum bugün çocuk için genel muayene amaçlı doktora gittik bende bişey çıkmadı adetim vs. Düzenli fakat eşimde spermiyogram yapıldı ve hareketli sperm sayısı sıfır çıktı ileri hızlı hareket sıfır testi doktor inceledi sonuçlar düşük dedi muayene sonucu da varikosel olduğunu söyledi yıkıldım resmen eşimde hastaneye giderken boşuna gidiyoruz bişey çıkmayacak görürsün diye söylene söylene gitti spermiyogramı zoraki yaptırdı ben kendimde Sorun beklerken onda çıktı bundan bizene diyebilirsiniz fakat sormak istedim daha önce yaşamış olanlar belki bana fikir verebilir bu konuda ne yapılabilir eşim psikolojik olarak çöktü benimle konuşmuyor ben kısırım gibi şeyler söyleyip moralimi bozuyor
Merhaba canım benim bı tanıdığım da öyleydi . Sana birşeyler önereceğim kullanıp kullanmamak sana kalmış ona da senn cocugn olmaz dediler çocuğu oldu. En başta keçi boynuzu suyu inan rabbm mucizesi o kaynat içir saracoglunn tarifiyle . Sonrasında çakşır suyu için beraber ve en son red ginseng hapı aktarlarda satılır ve çoğu insan bilmez bunu internetten arastr bilgi çok azdır ama inan inanilmaz bı faydası var . Pharmaton kullanın .

X