Allah razı olsun canım ınsallahGozunaydin canim saglikla sihhatle insallah
İnsallah sende hayırlı haberler alacaksın bu mübarek ay hepimize hayırlı geldi sanada gelsin canımCumartesi basliyorum bende nasipse hayır dualarinizi eksik etmeyin
Bnde cumartesi başlıyorum inşallahCumartesi basliyorum bende nasipse hayır dualarinizi eksik etmeyin
Amin insallah canimİnsallah sende hayırlı haberler alacaksın bu mübarek ay hepimize hayırlı geldi sanada gelsin canım
Zeki akkuminşallah canım hayırlı olsun tedavin güzel haberlerini de alırız inşallah doktorun kim?
Hayirli olur bu defa insallah❤Bnde cumartesi başlıyorum inşallah
İnşallah hepimiz için hayırlı olur pozitif sonuç almak nasip olurHayirli olur bu defa insallah❤
Bnde cumartesi başlıyorum inşallah
Bende bugun gittim yarin ignelere basliyoruz hayirlisi olsun ikimiz ve hepimiz icin amin insallajKızlarr bugün tedavi için herhangi bir sıkıntı olmadığını öğrendim.gonal f 300 lük vurulacağım 3 gün.prolaktinim 79 çıktı onun için dostinex kullanacağım.birde balık yağı verdi doktorum perşembe günü tekrar kontrole gideceğim inşallah.Allahım hayırla sonuçlandırsın inşallah
Bu arada galiba doktorumuz aynı.zeki beyBende bugun gittim yarin ignelere basliyoruz hayirlisi olsun ikimiz ve hepimiz icin amin insallaj
Yarin baslamami soyledi canim 450 lik gonal f kaca aldin ilaclariniBu arada galiba doktorumuz aynı.zeki beysen neden bugün başlamadan iğnelere ve kaçlık kullanacaksın
3 kutu 450 lik gonalf ,yumurtaların çatlamaması için iğneler ,balık yağı, dostinex 1900 verdim canım sen ne kadar ödednYarin baslamami soyledi canim 450 lik gonal f kaca aldin ilaclarini
3 kutu gonal f 8 kutu merional 5 kutu baska bi igne 48003 kutu 450 lik gonalf ,yumurtaların çatlamaması için iğneler ,balık yağı, dostinex 1900 verdim canım sen ne kadar ödedn
Bana merional yazmadı 5 kutu cetrotide yazdı gonalf elimde bi tane oldugu için 3 tane yazdı.merional ne işe yarıyo acaba.bu arda bn ilaçları ege eczanesinden aldm hastanenin yankndakinden.normalde daha pahalıymış.yani ne kadar doğru bilmiyorum ama ben gonalf f laro raporlu 3 ünü 800 e almıştım aşılama yaptırırken3 kutu gonal f 8 kutu merional 5 kutu baska bi igne 4800
Senin raporun oldugu icin uyguna almissin raporda 39 yas siniri var malesef bize uymuyor yasim 42Bana merional yazmadı 5 kutu cetrotide yazdı gonalf elimde bi tane oldugu için 3 tane yazdı.merional ne işe yarıyo acaba.bu arda bn ilaçları ege eczanesinden aldm hastanenin yankndakinden.normalde daha pahalıymış.yani ne kadar doğru bilmiyorum ama ben gonalf f laro raporlu 3 ünü 800 e almıştım aşılama yaptırırken
Gonal f nekadara aldin ?3 kutu gonal f 8 kutu merional 5 kutu baska bi igne 4800
Canım ben aşılamayı memorial de yaptırmıştım orda rapor çıkartılabiliyodu ama bahçeçide rapor yok.tek ücretini bilmiyorum ya dostinex 74 olması lazımdı ama balık yapı ne kadar dır bilmiyorum bide 5 tane çatlatma iğnesi hepsi 1900.neyse inşallah bu emeklerimizin karşılığını pozitif olarak alırızH
Senin raporun oldugu icin uyguna almissin raporda 39 yas siniri var malesef bize uymuyor yasim 42
Gonal f nekadara aldin ?
Raporun gittigimiz hastane ile alakasi yok canim bazi prosedurleri var yas sınırı gibi mesela tabiki emeklerimiz bosa gitmez insallah daha once kotu bir tecrube ile hakan coksuer adli umut tuccarina 500luk ilaca 900 verdigimiz icin baya bi kazik yedik tecrubeyle sabit bir durum oldugu icin sordum ...rabbim kimsenin bu yolda emegini umudunu bosa cikarmasin insallahCanım ben aşılamayı memorial de yaptırmıştım orda rapor çıkartılabiliyodu ama bahçeçide rapor yok.tek ücretini bilmiyorum ya dostinex 74 olması lazımdı ama balık yapı ne kadar dır bilmiyorum bide 5 tane çatlatma iğnesi hepsi 1900.neyse inşallah bu emeklerimizin karşılığını pozitif olarak alırız
Yani memorial kafasina gore oyle bir rapor cikaramiyor memorialdede tedavi gordum memnun kalmadimRaporun gittigimiz hastane ile alakasi yok canim bazi prosedurleri var yas sınırı gibi mesela tabiki emeklerimiz bosa gitmez insallah daha once kotu bir tecrube ile hakan coksuer adli umut tuccarina 500luk ilaca 900 verdigimiz icin baya bi kazik yedik tecrubeyle sabit bir durum oldugu icin sordum ...rabbim kimsenin bu yolda emegini umudunu bosa cikarmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?