Geçmiş olsun Rabbim şifa versin , bende tüp bebek yaptım ama başarısız oldu sonrasında sağ kaşığımda cok ağrı oluyor sizlerde de böyle oldu muEvet ilk olacak daha başlamadık önümüzde ki ay adet olunca gel dedi 2 kistim daha var benim ama onlar adetle sökülen kistlerden dedi sökülürse önümüzde ki ay başlarız dedi.
Adetliyken çok ağrım oluyor.Geçmiş olsun Rabbim şifa versin , bende tüp bebek yaptım ama başarısız oldu sonrasında sağ kaşığımda cok ağrı oluyor sizlerde de böyle oldu mu
2 kere tüp bebek tedavisinde bulunduk her birinde 1 tane embriyo elde edildi bu arada bende hiçbir sıkıntı yok 1 tanesinde tutunma oldu ama düşükle sonuçlandı bi sürü de sıkıntı yaşadım bu süreçte eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum şimdi inş. hareketli sperm sayısında artma olurda tüp bebek merkezlerin yolunu tutmamArkadaşlar merhaba ,dilerim tedavi sürecinde olan arkadaşların sonucu pozitif olur , bende birkaç ay önce Zeki bey de tedavi gördüm fakat negatifle sonuçlandısize sorum şu erkek infertilitesi olup başarılı olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi çünkü erkek infertiliteisnde daha zor olduğunu duymuştum deneyimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim
İlk denemeniz mi?Evet bende de tek tarafta 3 tane çikolata kisti var 3cm 3,5 ve 1 cm ama aspire etmicek bende zeki hocada başladım yumurtalar donduruldu histereskopi olduktan sonra transfer olacak
Neden histereskopi önerdiEvet bende de tek tarafta 3 tane çikolata kisti var 3cm 3,5 ve 1 cm ama aspire etmicek bende zeki hocada başladım yumurtalar donduruldu histereskopi olduktan sonra transfer olacak
Evet ilk denememİlk denemeniz mi?
Keçiboynuzu kürü de iyi diyorlar umarım gerek kalmaz ama erkek problemi olması insanı korkutuyor tabi2 kere tüp bebek tedavisinde bulunduk her birinde 1 tane embriyo elde edildi bu arada bende hiçbir sıkıntı yok 1 tanesinde tutunma oldu ama düşükle sonuçlandı bi sürü de sıkıntı yaşadım bu süreçte eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum şimdi inş. hareketli sperm sayısında artma olurda tüp bebek merkezlerin yolunu tutmam
Geçmiş olsun bu arada canımmm2 kere tüp bebek tedavisinde bulunduk her birinde 1 tane embriyo elde edildi bu arada bende hiçbir sıkıntı yok 1 tanesinde tutunma oldu ama düşükle sonuçlandı bi sürü de sıkıntı yaşadım bu süreçte eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum şimdi inş. hareketli sperm sayısında artma olurda tüp bebek merkezlerin yolunu tutmam
Canm insallahh hayırlısıyla bebişini kucağına alırsınBenimde perşembe günü transferim var Kızlar lütfen dua edin
İnş hayırlısı olur kazasız belasız tutunur kucagınıza almak nasip olurBenimde perşembe günü transferim var Kızlar lütfen dua edin
erkek inferlititesinde 1 tane sperm bile yeterli diyorlar ama 1 tanesi başarısız 2.de düşük denememiz var anlamadım nasıl iştir buKeçiboynuzu kürü de iyi diyorlar umarım gerek kalmaz ama erkek problemi olması insanı korkutuyor tabi
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir dahaki denemende olurerkek inferlititesinde 1 tane sperm bile yeterli diyorlar ama 1 tanesi başarısız 2.de düşük denememiz var anlamadım nasıl iştir bu
Sen duydun muSabdm bebeğin kalp atışlarını duydun mu
Duydum cnm 6+1 de duydum çok şükür şuan 8+1Sabdm bebeğin kalp atışlarını duydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?