• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Selam kızlar tedavileriniz nasıl gidiyor hangi aşamadasınız ? Diyarbakırda vaka sayılarıda arttı allah sonumuzu hayır etsin

Ever sorulara asla cevap vermemesi falan sinir bozucu mesela ikidir donduralim diyorum kalmadı diyor embriyo kestirip atıyor kaçta ne onu bile sóylemiypr ilkinde ben hamile kaldım oğlum var çok şükür ama sóylediklerinize katılıyorum hiç rahatlatan bı doktor değil şimdi yine yaptık orda ilki tutunca bakalım herşeyin hayırlısı

Merhaba iyi günler bende Zeki beyde tüp bebek yaptırmak istiyorum eğer bu yıl tüp bebek yaptırdıysanız güncel fiyat ne Bilgi verebilir misiniz?

Hayır ilk denemem devlet Hastanesi'nde olmuştu hiç istemiyordum devlette yapmayı zaten nasip olmadı işte sonra buraya geldik
[/QUOT anladım canım güzel haberi almışsınız inşallah darısı kucağınıza almaya olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻

Y

Yok cnm urfadayım malesef bendede var ama iyi bir dra yaptırayım diye hep öteliyorum
Zeki bey uzak kaldı bize o ara yoksa ona yaptırcaktık sonra baktık basit bi operasyon hem dedik daha uyguna yapıyodu kendi doktorum ondan canım

Back