Ayrı ayrı gittim ilk kese görmeye gittim sonra kalp atışı için çağırdı doktorSabdem keseyle kalp atışını aynı Gün mü duydun?yoksa kese için ayrı,kalp atışı için ayrı mi girdin?
Hayırlı olsun Rabbim sana bağışlasın. İlk denemen miydi?Ayrı ayrı gittim ilk kese görmeye gittim sonra kalp atışı için çağırdı doktor
Ever sorulara asla cevap vermemesi falan sinir bozucu mesela ikidir donduralim diyorum kalmadı diyor embriyo kestirip atıyor kaçta ne onu bile sóylemiypr ilkinde ben hamile kaldım oğlum var çok şükür ama sóylediklerinize katılıyorum hiç rahatlatan bı doktor değil şimdi yine yaptık orda ilki tutunca bakalım herşeyin hayırlısı
Merhaba nerde olmustunuz hayirlisi olsunKızlar dün bebişlerimi aldım. Transferim biraz zor oldu. Embriyoları bırakacağı yeri göremedi. 20 dakika falan sürdü. Şimdi de dinleniiyorum
Karar verdiniz mi hangi doktora karar verdinizGidicem bi doktorla sabit kalmamak gerek elimizden gelen herşeyi yapıcaz artık rabbim nasip etmesi
9.500 sanirimMerhaba iyi günler bende Zeki beyde tüp bebek yaptırmak istiyorum eğer bu yıl tüp bebek yaptırdıysanız güncel fiyat ne Bilgi verebilir misiniz?
Anladım siz ne zaman gittiniz tüp bebek yaptırdıysanız olumlu sonuç alabildiniz mi9.500 sanirim
Ya gerçekten mi çok sevindim gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen Haziran'da başladım temmuz 16da transfer oldu 2
Denemem cok şükür pozitif 3 aylik şuan ☺
Hayır ilk denemem devlet Hastanesi'nde olmuştu hiç istemiyordum devlette yapmayı zaten nasip olmadı işte sonra buraya geldikYa gerçekten mi çok sevindim gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİlk denemede mi Zeki beyde oldu
Hayır ilk denemem devlet Hastanesi'nde olmuştu hiç istemiyordum devlette yapmayı zaten nasip olmadı işte sonra buraya geldik
[/QUOT anladım canım güzel haberi almışsınız inşallah darısı kucağınıza almaya olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Merhabalar, polipi hangi dr da aldırdınızBende histeroskopi oldum canım polip var sende de
Mardindemisin canım, cihanpolde aldırdım kendi doktorumaMerhabalar, polipi hangi dr da aldırdınız
Yok cnm urfadayım malesef bendede var ama iyi bir dra yaptırayım diye hep öteliyorumMardindemisin canım, cihanpolde aldırdım kendi doktoruma
Zeki bey uzak kaldı bize o ara yoksa ona yaptırcaktık sonra baktık basit bi operasyon hem dedik daha uyguna yapıyodu kendi doktorum ondan canımY
Yok cnm urfadayım malesef bendede var ama iyi bir dra yaptırayım diye hep öteliyorum
Tşk ederim canım cevabın içinZeki bey uzak kaldı bize o ara yoksa ona yaptırcaktık sonra baktık basit bi operasyon hem dedik daha uyguna yapıyodu kendi doktorum ondan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?