• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Arkadaşlar merhaba ,dilerim tedavi sürecinde olan arkadaşların sonucu pozitif olur , bende birkaç ay önce Zeki bey de tedavi gördüm fakat negatifle sonuçlandı 😔size sorum şu erkek infertilitesi olup başarılı olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi çünkü erkek infertiliteisnde daha zor olduğunu duymuştum deneyimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim

Merhaba nurlana benim kistimi aspire etti Zeki hoca dondurulmuş embriyolarla bu ay 2 kez deneyeceğiz maalesef ilki negatif oldu inşallah bu kez pozitif olur sizin kist kaç cm?

Merhaba nurlana benim kistimi aspire etti Zeki hoca dondurulmuş embriyolarla bu ay 2 kez deneyeceğiz maalesef ilki negatif oldu inşallah bu kez pozitif olur sizin kist kaç cm?
Aspire ne oluyor, kaç cm di senin kist, yok oldu mu şimdi? Benim kistin 2 cm civarında.

Benim iki taraflı 6,5 ve 4 cm.6,5 cm’lik kistimi aspire ederek kistin içini boşalttı.Bunu sağlıklı ve çok yumurta elde etmek için yaptı.sizin ilk denemeniz mi
Evet ilk olacak daha başlamadık önümüzde ki ay adet olunca gel dedi 2 kistim daha var benim ama onlar adetle sökülen kistlerden dedi sökülürse önümüzde ki ay başlarız dedi.

Back