Hayır kanama demek illa düşük demek değil kanamalı gebelikler de olabilir. Doktora gitmedin mi? İlaçları bırakmasaydın kafana göre.Ya bı anda oldu . dikkat ediyordum anladım . Kanama olunca düşük mü.oluyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kanama demek illa düşük demek değil kanamalı gebelikler de olabilir. Doktora gitmedin mi? İlaçları bırakmasaydın kafana göre.Ya bı anda oldu . dikkat ediyordum anladım . Kanama olunca düşük mü.oluyor acaba
Yok hqyir bırakmadım zaten kese var dedi kesenin etrafı kanlanmis dedi . Pzt bidaha gidecemHayır kanama demek illa düşük demek değil kanamalı gebelikler de olabilir. Doktora gitmedin mi? İlaçları bırakmasaydın kafana göre.
Hayırlı haberler alırsın inşallah.Yok hqyir bırakmadım zaten kese var dedi kesenin etrafı kanlanmis dedi . Pzt bidaha gidecem
Benimde çikolata kistim var sizinkini aspire etti mi ?Merhaba benimde çikolata kistin var sadece sol tarafta 3 buçuk cm
Amin dua edin lutfen çok fazla duaya ihtiyacim varHayırlı haberler alırsın inşallah.
Allah yardımcın olsun inşallahAmin dua edin lutfen çok fazla duaya ihtiyacim var
Hayır hiç bişey yapmadı kontrol edilmesi gereken kist dedi şimdilik yapılması gereken bişey yok dediBenimde çikolata kistim var sizinkini aspire etti mi ?
Hayır hiç bişey yapmadı kontrol edilmesi gereken kist dedi şimdilik yapılması gereken bişey yok dedi
Ay ne güzel peki kaç cm di kistlerinizHayır hiç bişey yapmadı kontrol edilmesi gereken kist dedi şimdilik yapılması gereken bişey yok dedi
Tek kistim var benim sol tarafta sadcee 3 buçuk cmAy ne güzel peki kaç cm di kistleriniz
Aspire ne oluyor, kaç cm di senin kist, yok oldu mu şimdi? Benim kistin 2 cm civarında.Merhaba nurlana benim kistimi aspire etti Zeki hoca dondurulmuş embriyolarla bu ay 2 kez deneyeceğiz maalesef ilki negatif oldu inşallah bu kez pozitif olur sizin kist kaç cm?
Kisti iğne ile boşaltıyorAspire ne oluyor, kaç cm di senin kist, yok oldu mu şimdi? Benim kistin 2 cm civarında.
Benim iki taraflı 6,5 ve 4 cm.6,5 cm’lik kistimi aspire ederek kistin içini boşalttı.Bunu sağlıklı ve çok yumurta elde etmek için yaptı.sizin ilk denemeniz miAspire ne oluyor, kaç cm di senin kist, yok oldu mu şimdi? Benim kistin 2 cm civarında.
Sizde de mi çikolata kisti varKisti iğne ile boşaltıyor
Evet ilk olacak daha başlamadık önümüzde ki ay adet olunca gel dedi 2 kistim daha var benim ama onlar adetle sökülen kistlerden dedi sökülürse önümüzde ki ay başlarız dedi.Benim iki taraflı 6,5 ve 4 cm.6,5 cm’lik kistimi aspire ederek kistin içini boşalttı.Bunu sağlıklı ve çok yumurta elde etmek için yaptı.sizin ilk denemeniz mi
Evet bende de tek tarafta 3 tane çikolata kisti var 3cm 3,5 ve 1 cm ama aspire etmicek bende zeki hocada başladım yumurtalar donduruldu histereskopi olduktan sonra transfer olacakSizde de mi çikolata kisti var
Bende sıkıntı yoktu sadece prolaktin biraz yüksekti doktor o da sorun olmaz dedi eşimde sorun var , eş problemi de kadına göre daha büyük sıkıntı maalesefUmut sende ne sıkıntı var?