• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Ben 16 temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu . Pazar günü test yaptım 360.7 çıktı bugün bidaha yapmam söylendi 1000 küsür çıktı bu defa da . Ultrasona bakılacak dendi ve bunun için de yine 500 TL istendi . Bu bana çok geldi zaten tedavi başlangıcında odenmisti
bahçecinin prosedürü bu şekildeymiş canım ben mağduriyetimi yazmıştım geçen hafta yaşadığım olayı okuyabilirsin

Aslında korktuğum konu şu ilaçlar ile ilgili bilgi verilmesi lazım ben başka sehre gideceğim üstelik ne zamana kadar kullanmam gerek ne yapmam gerek bilgilendirilmek lazım. Çok kararsızım 500 TL de çok geliyor bir defalık için .
şehir dışındaysan telefonla iletişim halinde olursun ama kese ve kalp atışı için ısrarla diyarbakıra çağırıyorlar ben o aşamaları biliyorum

500 TL bidaha vermeyi düşünüyorsun yani ?
Canım ben şehir dışındayım. İlkinde de bunda da bulunduğum şehirdeki kadın doğum uzmanlarına gittim. Pozitif sonuçtan sonra sadece telefondan iletişime geçtim zeki beyle. İlaçlarla ilgili bilgiyi telefondan da edinebilirsin. Zaten kalp atışında estrofemi, 12. Haftada progestanı, 16. Haftada da kan sulandırıcıyı kesiyorsun standart prosedürde. Hocanın numarası varsa ona yazabilirsin yoksa merkezi ara en kötü hemşiresiyle görüşür bilgi alırsın. Zorlayacaksa tekrar oraya gidip muayene ücreti vermene gerek yok. Önce bi kese ve kalp atışını gör normal bi doktorda sonra merkeze bildir onlar seni yönlendirirler.

Back