• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Evet ilk olacak daha başlamadık önümüzde ki ay adet olunca gel dedi 2 kistim daha var benim ama onlar adetle sökülen kistlerden dedi sökülürse önümüzde ki ay başlarız dedi.
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin , bende tüp bebek yaptım ama başarısız oldu sonrasında sağ kaşığımda cok ağrı oluyor sizlerde de böyle oldu mu

Arkadaşlar merhaba ,dilerim tedavi sürecinde olan arkadaşların sonucu pozitif olur , bende birkaç ay önce Zeki bey de tedavi gördüm fakat negatifle sonuçlandı 😔size sorum şu erkek infertilitesi olup başarılı olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi çünkü erkek infertiliteisnde daha zor olduğunu duymuştum deneyimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim
2 kere tüp bebek tedavisinde bulunduk her birinde 1 tane embriyo elde edildi bu arada bende hiçbir sıkıntı yok 1 tanesinde tutunma oldu ama düşükle sonuçlandı bi sürü de sıkıntı yaşadım bu süreçte eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum şimdi inş. hareketli sperm sayısında artma olurda tüp bebek merkezlerin yolunu tutmam

2 kere tüp bebek tedavisinde bulunduk her birinde 1 tane embriyo elde edildi bu arada bende hiçbir sıkıntı yok 1 tanesinde tutunma oldu ama düşükle sonuçlandı bi sürü de sıkıntı yaşadım bu süreçte eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum şimdi inş. hareketli sperm sayısında artma olurda tüp bebek merkezlerin yolunu tutmam
Keçiboynuzu kürü de iyi diyorlar umarım gerek kalmaz ama erkek problemi olması insanı korkutuyor tabi

Geçmiş olsun bu arada canımmm

Sabdem keseyle kalp atışını aynı Gün mü duydun?yoksa kese için ayrı,kalp atışı için ayrı mi girdin?

Back