- 4 Haziran 2020
- 299
- 198
- 53
Verdim sonuç güzel haftaya gidicem inşallah doktoraNe yaptın bugün kan verdin mi sonuç nasıl oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim sonuç güzel haftaya gidicem inşallah doktoraNe yaptın bugün kan verdin mi sonuç nasıl oldu
Benim 2.Sonucu pozitif olanlara soruyorum kaçıncı denemeniz?
Sonuçların neydi ?Canım ben şehir dışındayım. İlkinde de bunda da bulunduğum şehirdeki kadın doğum uzmanlarına gittim. Pozitif sonuçtan sonra sadece telefondan iletişime geçtim zeki beyle. İlaçlarla ilgili bilgiyi telefondan da edinebilirsin. Zaten kalp atışında estrofemi, 12. Haftada progestanı, 16. Haftada da kan sulandırıcıyı kesiyorsun standart prosedürde. Hocanın numarası varsa ona yazabilirsin yoksa merkezi ara en kötü hemşiresiyle görüşür bilgi alırsın. Zorlayacaksa tekrar oraya gidip muayene ücreti vermene gerek yok. Önce bi kese ve kalp atışını gör normal bi doktorda sonra merkeze bildir onlar seni yönlendirirler.
İnşallah canım Allah yardımcın olsun tez vakit bebeğine kavuşursunHamile olan arkadaşlar lütfen bana da dua edin 6. denemeye başlıyorum. Cuma iğnelere başlayacam. İnsallahh bu defa hayırlısıyla pozitifi görüp bebeğimi kucağıma almak nasip olur
Amin canmmm insallahhhİnşallah canım Allah yardımcın olsun tez vakit bebeğine kavuşursun
İlkinden bir bebeğim var. İkinci deneme de pozitif. 8 haftalık oldu.Sonuçların neydi ?
Amh düşüklüğü ve tüplerimin ikisi de kapalı. Doğal yoldan hamile kalamam yani tek çarem tüp bebekMelek ada sendeki sorun ne canım?rabbim gönlüne göre versin inşallah
Maşallah maşallah çok sevindim yani gitnesemde olurİlkinden bir bebeğim var. İkinci deneme de pozitif. 8 haftalık oldu.
Tüp bebekle çok hamile olan insan var bence denemekten yilmayinAmh düşüklüğü ve tüplerimin ikisi de kapalı. Doğal yoldan hamile kalamam yani tek çarem tüp bebek
Amh değerin kaç acaba benimde amh düşük ve bir tüpüm alındıAmh düşüklüğü ve tüplerimin ikisi de kapalı. Doğal yoldan hamile kalamam yani tek çarem tüp bebek
Şuan 0.90 ultrasonda 3 yumurta göründüAmh değerin kaç acaba benimde amh düşük ve bir tüpüm alındı
Naptın canım konuşabildin mi Zeki beyle?Kızlar crinone jel progestan dex igne ve oksapar iğne kullanıyorum
Kullananlar acaba ne zman bırakılıyor bu ilaçlar ön bı bilgisi olan var mı ? Bı arkadaş yazmıştı sağolsun ama jel ne zamana kadar kullanılıyor
Hayırlısı buymuş canım benim üzülme kendini yıpratma nasibi yokmuş yavrucağın inşallah en kısa zamanda normal yolla gebelik yaşarsın şimdi ki yaşadığın üzüntülerin yok olur gider.Benim kanamam oldu ,