Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Canm çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ben de benzer bir durum yaşadım. Zeki hocada ki ilk denememde pozitif sonuç aldık keseyi görmek için gitmeye 2 gün kalmıştı. Bir sabah kanamayla uyandık acil bir şekilde hastaneye gittik hcg kontrolü yaptık ve sonuç 9 binlerdeydi tabi doktor kanda hemen düşmez dedi ve maalesef dediği de oldu ertesi gün 3 bine düştü. Ben bu süreçte zeki hocayla sürekli iletişim halindeydim.düşükten sonra gittiğimizde muayene parası almıyoruz dediler ve 2 3 kez daha ücretsiz kontrole gittim. Sana niye bu şekilde davranıldığını anlamadım. Şuan 3. deneme için adet olmayı bekliyorum. Zeki hocada 3. toplamda 6. denemem olacak. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısıyla rabbim bize de nasip eder insalalhhh

Çok sevindim sabdem hayırlısıyla kucağına da alırsınBizim tek sıkıntımız çift taraflı çikolata kisti ama benim 6cm 4 cm .ilk denemem Zeki hoca da başarısız oldu geçen ay histeroskopi de yapıldı bu ay dondurulmuş transfer yapılacak umut oldun bana teşekkür ederim darısı bana ve tüm isteyen herkese

Benim 6,5 ve 4 cm çift taraflı kistim bu ay dondurulmuş transfer yapılacak umut oldun bana

Teşekkür ederim cnm Allah tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın

bana denilen kanda pozitif çıktığı için kayıtlarda gebe göründüğü ve artık muayene ücreti alınacağı prosedürleri bu şekildeymiş bende bi daha o merkeze gitmem

bana denilen kanda pozitif çıktığı için kayıtlarda gebe göründüğü ve artık muayene ücreti alınacağı prosedürleri bu şekildeymiş bende bi daha o merkeze gitmem
Seni bu şekilde mağdur ettilerse gitme canm. Bu durumlar da bizi olumsuz etkileyebiliyor. Durumuna gerçekten çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de düşük yaptığım süreçte en azından hastane ilgileniyor ekstra ücret almıyor diye teselli buluyordum. Senden ücret talep etmeleri kabul edilemez etik bir durum değil. Tekrar çok geçmiş olsun

Sorabilirsin canm uzun zamandır gitmedim ama
Ben 16 temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu . Pazar günü test yaptım 360.7 çıktı bugün bidaha yapmam söylendi 1000 küsür çıktı bu defa da . Ultrasona bakılacak dendi ve bunun için de yine 500 TL istendi . Bu bana çok geldi zaten tedavi başlangıcında odenmisti

Yeni bir dosya acilacakmis . Ve ben Diyarbakır da kalmayacağım malesef şehir dışına çıkmam gerekli bır defa kontrole gidebilirim sadece .

Yeni bir dosya acilacakmis . Ve ben Diyarbakır da kalmayacağım malesef şehir dışına çıkmam gerekli bır defa kontrole gidebilirim sadece .
Canm hamile kaldıktan sonra gitmek zorunda değilsin. Sana tavsiyem kendi alanında uzman başka bir doktor bulman bu durumda. Bahçecinin prosedürü bu şekilde. Hamile kaldıktan sonra gebelik için gittiğinizde ücret ödersiniz

Aslında korktuğum konu şu ilaçlar ile ilgili bilgi verilmesi lazım ben başka sehre gideceğim üstelik ne zamana kadar kullanmam gerek ne yapmam gerek bilgilendirilmek lazım. Çok kararsızım 500 TL de çok geliyor bir defalık için .

Canm bana sorarsan o kadar emek verdin ne güzel pozitif sonuçta almışsın bir defaya mahsus olsa da git derim. Sonuçta zeki hoca seni daha iyi tanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…